Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım ben gonal f kullanıyorum 3. Gün basliyorum. Bence kahverengi yi saymalisin çünkü senin adet dongun o demekki her ay öyleyse eğer.

Ben de yarın hastaneye gideceğim ama nedense ayaklarım gitmek istemiyor kızlar
En umutsuz olduğun an gelirmiş mucizeler canım ayakların istemese de kalbin ister sen git ihmal etme her şey daha güzel olacak inşallah yakın zaman da

Kızlar sabahtan berı cok fazla dun uzayan akıntıdan sonra yapıskan akıntım var baya ama ben bu testı anlamadım sabah yarım bardak sut ıctım sadece

Eklentiler

• image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 48
Ben 12. Günü erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı sonra zaten hamile olmadığımı öğrendim
Ben bugün ilk idrarımla yaptım ama yapmadan önce su çay falan içtim baya böyle çıktı ya iğnenin etkisi geçiyor demek çok silik çıktığına göre

Eklentiler

• 46BF41BF-C00F-4B6C-9820-4F930C05C1EB.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar sabahtan berı cok fazla dun uzayan akıntıdan sonra yapıskan akıntım var baya ama ben bu testı anlamadım sabah yarım bardak sut ıctım sadece
Daha yumurtlamaya var demek canım nasıl olsa yarın doktora gitceksin

Testte bıacayıp coktı bıyero daha koyu asası daha acık cnm akıntımda dunden berı var belkı elverıslı gunlerımdeyımmyavas yavas
Benımde akıntım var canım dun 14mm di seninde öyledir büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…