- 18 Temmuz 2022
- 107
- 40
- 30
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.361
selammm , durum regl oldumDurum nedir merak ettim
Canm macunla beraber bsi kullanacak mısın iğne falan yumurta takibi yaplcak mıselammm , durum regl oldummaalesef ve adetimin ilk günü ile birlikte hemen c life macun a başladım , ben macunu 2 ay önce almıstım ama inanıp kullanmamıstım geçen ay arkadasıma verdim onda da plikistik vs vardı geçen ay macunu kullandı ve hamile kaldı su an 1 aylık hamile yumurtlama günüme kadar macuna devam edicem sabah aksam 1 kasık
hayır hiçbişey kullanmıcam zaten doktorum bu ay basit kist oldugu için tedavi uygulamıcagını söledi yasmin verdi asla kullanmam bu macun ve sadece ovulasyon ile evde kendim takibini yapacagımCanm macunla beraber bsi kullanacak mısın iğne falan yumurta takibi yaplcak mı
Hadi inşallah faydasını görürsün tatlmhayır hiçbişey kullanmıcam zaten doktorum bu ay basit kist oldugu için tedavi uygulamıcagını söledi yasmin verdi asla kullanmam bu macun ve sadece ovulasyon ile evde kendim takibini yapacagım
İnş bu ay bebişin gelir kuzumhayır hiçbişey kullanmıcam zaten doktorum bu ay basit kist oldugu için tedavi uygulamıcagını söledi yasmin verdi asla kullanmam bu macun ve sadece ovulasyon ile evde kendim takibini yapacagım
inşallah cok istiyorum Allahımın izniyleee isteyen herkese versin rabbimİnş bu ay bebişin gelir kuzum
inşallahh eğer olursa yazıcam buraya mutlaka nasıl kullandıgımı ve nelere dkkat ettiğimiHadi inşallah faydasını görürsün tatlm
Normal gibi duruyo inşallah sağlıklı artar her iki günde bir iki katına çıkmış olması lazım şu an yolunda gibi görünüyo hayırlısı olsunHepinize merhaba şimdiden mutlu sağlıklı yıllar dilerim ben şunu sormak istiyorum. Aşılama tedavisi gördüm 14.gün kanda 96.55 çıktı 2 gün sonra verdiğim kanda ise 174.3 çıktı bu artış normal mi cevaplarsanız çok sevinirim
SonucunuZ çıktı miNormal gibi duruyo inşallah sağlıklı artar her iki günde bir iki katına çıkmış olması lazım şu an yolunda gibi görünüyo hayırlısı olsun
Merhaba cok zaman olmus yazalı ama sormak istedim cd56 pozitif olan hastanın gebeliği 8-9 haftaya kadar ilerler mi yoksa zaten embriyo tutunamaz mı acabaCanım bağışıklık sisteminde katil hücreler var NK (natural killer) testin kodu CD56
İşte o katil hücreler vücudunda fazlaysa, embriyoyu yabancı bir madde olarak görüyor ve onunla savaşıyor daha yerleşmeden embriyo yok oluyor.
Bunun için bağışıklık sistemim baskılanması lazım.
Mesala bir organ nakli yapılınca vücudunum o organı kabul etmesi için yani reddetmemesi için bağışıklık baskılanır, bu da aynı şey gibi düşün. Onda da kortizon kullanıyorlar bunda da.
Eğer sonucun negatifse kesinlikle bu testi yaptır canım. İnşallah pozitiftir teom
Döllenmeyi vücut reddediyor diye biliyorum fakat emin değilim. Bunun için kortizonlu ilaçlar kullanılıyor diye hatırlıyorum.Merhaba cok zaman olmus yazalı ama sormak istedim cd56 pozitif olan hastanın gebeliği 8-9 haftaya kadar ilerler mi yoksa zaten embriyo tutunamaz mı acaba
Ben sabahLaRisaCca C Capanin Gururu Teyom nasılsınız. İnşallah iyi sinizdir. Deprem bölgesindeki diğer arkadaşlar. Niklerini hatırlamadığım kızlar. İyi olduğunuzu Bi haber verin lütfen.
Çok geçmiş olsun teocuğum. Allahım beterinden korusunIyiyiz şükür, Larisacca ile görüştüm dışardalar ama iyiler. Beşik gibi hiç durmuyor
Amin canım aminÇok geçmiş olsun teocuğum. Allahım beterinden korusun