- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.341
Kız daha yeni sayılır, çıkar mıHayırlı olsun test yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız daha yeni sayılır, çıkar mıHayırlı olsun test yaptın mı
Çıkar çıkar ben olsam 50 tane yapmıştım 50 tane de sipariş vermiştimKız daha yeni sayılır, çıkar mı
Yok canımmm sen hiç test yapmazdınÇıkar çıkar ben olsam 50 tane yapmıştım 50 tane de sipariş vermiştim
En son 10 dk da 1 acaba şimdi çıkar mı diye düşündüğümü net hatırlıyorumYok canımmm sen hiç test yapmazdın
Çok teşekkür ederim,son 3 gündür yapıyorum üçünde de ikinci silik çizgi var ama yalancı pozitif olabilir o yüzden emin olamadım,bugün çatlatma iğnesinin 9. Günü Aşılamanın 7. GünüHayırlı olsun test yaptın mı
İğnede betahcg hormonu var o yüzden o çzgi ortalama 9 güne kadar hep çıkar 12. Günden itibaren yaptığın testler sonucu sana gösterecek. Umarım bebişin seninledirÇok teşekkür ederim,son 3 gündür yapıyorum üçünde de ikinci silik çizgi var ama yalancı pozitif olabilir o yüzden emin olamadım,bugün çatlatma iğnesinin 9. Günü Aşılamanın 7. Günü
Test uzmanimizİğnede betahcg hormonu var o yüzden o çzgi ortalama 9 güne kadar hep çıkar 12. Günden itibaren yaptığın testler sonucu sana gösterecek. Umarım bebişin seninledir
İnşallah çok teşekkür ederim bugün çatlatma iğnesinin 11. Günü aşılamanıb 9. Günü,hala silik ikinci çizgi çıkıyorİğnede betahcg hormonu var o yüzden o çzgi ortalama 9 güne kadar hep çıkar 12. Günden itibaren yaptığın testler sonucu sana gösterecek. Umarım bebişin seninledir
Ben önce turuncuhayaller in başka sayfaya attığı testi gördüm, hani benim de hep yalancı silik çizgi çıkardı ya o testten olduğu için ihtimal olmayabilir diye düşündüm ama çizgi varlığını koruyormuşTest uzmanimiz
5738488483 test uzerinde deneme yapmistir
Sende var birşey sabah yap muhakkak koyulaşmayı görürsünİnşallah çok teşekkür ederim bugün çatlatma iğnesinin 11. Günü aşılamanıb 9. Günü,hala silik ikinci çizgi çıkıyor
Akşam dayanamadım kan testi verdim az önce öğrendim sonuç 0,13 maalesef şu an gebelik yok. Ama 11. Gün olduğu için emin olamadım 2-3 gün sonra tekrar test vereceğim yükselirse vardır yine 0 olursa umutlar başka bahara kaldı demek.. hayırlısı bakalım,teşekkür ederim yorumunuz içinBen önce turuncuhayaller in başka sayfaya attığı testi gördüm, hani benim de hep yalancı silik çizgi çıkardı ya o testten olduğu için ihtimal olmayabilir diye düşündüm ama çizgi varlığını koruyormuş
Sende var birşey sabah yap muhakkak koyulaşmayı görürsün
14. Gün pozitife dönen gördük biz burda o yüzden umut her zaman vardırAkşam dayanamadım kan testi verdim az önce öğrendim sonuç 0,13 maalesef şu an gebelik yok. Ama 11. Gün olduğu için emin olamadım 2-3 gün sonra tekrar test vereceğim yükselirse vardır yine 0 olursa umutlar başka bahara kaldı demek.. hayırlısı bakalım,teşekkür ederim yorumunuz için
9. Gün çok erken canım 12. Gün yapmalısınbirşey sorucam bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi iğnenin 9. günü erken gebelik testi yaptım negatif cıktı pozitife döner mi
Hadi inşallah çok teşekkür ederim14. Gün pozitife dönen gördük biz burda o yüzden umut her zaman vardır
9. Gün çok erken canım 12. Gün yapmalısın
Ayyy hayırlı olsun rabbim sağlık sıhhat versin bizde pazar günü 8.ayimiza girdikKızlarrr hellö nasılsınız bu sayfadan herkes mezun oldu, çoğu kişi bebek sahibi oldu ben kaldım diye üzülüyordum, benim minik sıpam da 1 ay önce dünyaya geldi. 36+4 gün anca durabildi anasının karnında biraz zorlanıyoruz.. gaz, kusma.. kusarken tıkanıp nefes alamama sonunda inek sütü alerjisi dedi doktor. Kesin bilgi mi emin değilim.. ben diyet yapıyorum, özel mamayla da takviye ediyoruz. Herkesi özledim kendinize iyi bakın
OyyyKızlarrr hellö nasılsınız bu sayfadan herkes mezun oldu, çoğu kişi bebek sahibi oldu ben kaldım diye üzülüyordum, benim minik sıpam da 1 ay önce dünyaya geldi. 36+4 gün anca durabildi anasının karnında biraz zorlanıyoruz.. gaz, kusma.. kusarken tıkanıp nefes alamama sonunda inek sütü alerjisi dedi doktor. Kesin bilgi mi emin değilim.. ben diyet yapıyorum, özel mamayla da takviye ediyoruz. Herkesi özledim kendinize iyi bakın
ÇılgınnnnnOoooohhh muhabbetlere gel beni kimse çağırmıyo buraya
Masallah annesi saglıkla büyüsünAyyy hayırlı olsun rabbim sağlık sıhhat versin bizde pazar günü 8.ayimiza girdik
Umudunu yitirme canım inş bir sonraki ayda bebişin sana gelirbugün iğne gününü saymazsak 13. günüm sabah yaptım negatif reglye 4 gün var kesin olmayacak bu ayda yok
Durum nedir merak ettimbirşey sorucam şimdi iğnenin 4. günü ve peçeteye sldim pesbembe bir akıntı geldi regl günüm e 3 gün var yerlesme olabilir mi regl mi erken geldi yoksa