- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.381
Çok geçmiş olsunIyiyiz şükür, Larisacca ile görüştüm dışardalar ama iyiler. Beşik gibi hiç durmuyor
Çok şükür. Rabbim felaketlerinden korusun. Aklıma ilk siz geldiniz ya. Allah korusun hepimizi .Iyiyiz şükür, Larisacca ile görüştüm dışardalar ama iyiler. Beşik gibi hiç durmuyor
LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom nasılsınız. İnşallah iyi sinizdir. Deprem bölgesindeki diğer arkadaşlar. Niklerini hatırlamadığım kızlar. İyi olduğunuzu Bi haber verin lütfen.
Ben sabahLaRisaCca ya ulaşmıştım, canımızı zor kurtardık ama iyiyiz demişti. Şükür kendisi ve ailesinin sağlığı yerinde.
Allahım birdaha bu felaketleri yaşatmasın inşallah
Kızlar biz iyiyiz, duygu göçük altında nick ini hatırlayamıyorum, bebek ve eşini sağ çıkardılar duyguyu bekliyorumLaRisaCca C Capanin Gururu Teyom iyi misiniz herkese çok geçmiş olsun.
Allahım sen koru sen yardım et kolaylık sağla yarabbim yüreğimiz parçalandı
Duygu dediğin senle beraber tup bebek yapıp hamile kalan mi? Allah yardımcıniz olsun çok geçmiş olsun cnmKızlar biz iyiyiz, duygu göçük altında nick ini hatırlayamıyorum, bebek ve eşini sağ çıkardılar duyguyu bekliyorum
Ayy nasıl üzüldüm. BilmiyordumKızlar biz iyiyiz, duygu göçük altında nick ini hatırlayamıyorum, bebek ve eşini sağ çıkardılar duyguyu bekliyorum
Kızlar biz iyiyiz, duygu göçük altında nick ini hatırlayamıyorum, bebek ve eşini sağ çıkardılar duyguyu bekliyorum
Yaaa o mu
Kızlar biz iyiyiz, duygu göçük altında nick ini hatırlayamıyorum, bebek ve eşini sağ çıkardılar duyguyu bekliyorum
Canım habee var mıKızlar biz iyiyiz, duygu göçük altında nick ini hatırlayamıyorum, bebek ve eşini sağ çıkardılar duyguyu bekliyorum
Sizin iyi olmanıza sevindim. İnşallahKızlar biz iyiyiz, duygu göçük altında nick ini hatırlayamıyorum, bebek ve eşini sağ çıkardılar duyguyu bekliyorum
Merak ettik arkadastan haber var mi insallah iyidir?LaRisaCca duygu çıkarıldı mı
Haber var mi cnm merak ediyoruz hepimizKızlar biz iyiyiz, duygu göçük altında nick ini hatırlayamıyorum, bebek ve eşini sağ çıkardılar duyguyu bekliyorum
Ben görüşmüyorum sorayıö canım
Hala ulaşamadık 6. Kata yeni vardılar yardım zaten yeni gelmeye başladı hala bekliyoruz dün sıfır dereceydi umarım dayanabiliyordur benim canım duygum
Ay Allahim sen güç kuvvet ver sen koru insallah sag saglim cikarirlar kavusur bebegine, mahvolduk bebekleri o canlari gordukce, Allah bir daha yasatmasin size de cok gecmisolsunAnnesiyle aynı apt da Anneme çıkıp bakacağım diye tutturmuş deprem anında. Eşi , nolur gitme diye yalvarmış ama duygu dinlememiş. Tam kapıdan çıkmış , merdiven mi yıkılmış boşluğa mı düşmüş kayıp gitmiş canım duygum