- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.981
Canım şimdi gördüm.Kızlar bebeğim trizomi 22 ymiş.. genetik sorun olduğu için kalbi durmuş. Doktora ulaşamadım henüz. Tüp bebek mi yapicaz tekrar doğal olur mu bilmiyorum şimdilik.. C Capanin Gururu TeyomOmur-un Hatunu LaRisaCca @edaecoo
Çok şükür çok güzel haber.Merhaba kızlar nasılsınız uzun süredir hesabım kapalıydı size bir müjde vereyim Asyaa hamile femara ile kaldı bu ay
Ay bugun aklima geldiniz valla, pesinden de mesajinizi gordum, nasilsiniz?Merhaba kızlar nasılsınız uzun süredir hesabım kapalıydı size bir müjde vereyim Asyaa hamile femara ile kaldı bu ay
Ne güzel tesadüf olmuş canım benim
Amiin cok tesekkur ederim darısı basina insallah en kisa zamanda güzel haberlerini alalim, dua edicm sanada haber ver mutlakaNe güzel tesadüf olmuş canım benimbende adet bekliyorum aşılama için bikaç güne gelicek kısmetse adet. Seninde bebiş sağlıkla gelsin inşallah
Çoook teşekkür ederimmm inşallah güzel haber verebilirim bende.Amiin cok tesekkur ederim darısı basina insallah en kisa zamanda güzel haberlerini alalim, dua edicm sanada haber ver mutlaka
Yok yok tabiki canim ne sakincasi olucak askolsunÇoook teşekkür ederimmm inşallah güzel haber verebilirim bende.Senin gebelik tedavi ile mi olmuştu sahi?Sen diyorum samimi bulduğum için inşallah sakıncası yoktur
Gerçekten masal gibi anlatınca çok büyük mucize tüpe gidecekken kendiliğinden olması demek zamanı ozamanmışYok yok tabiki canim ne sakincasi olucak askolsunben 2 sene ugrastim buralarda, kürler denedm prolaktin tedavisi oldum yumurta takibi yaptim ovulasyon kullandim, 2 negatif asilamam olmustu, sonra artik dedim tmm tüp bebege geldi sira, maddi durumu toparlamayi bekliyodm ki adetim gecikti kan verdm ve şok, klasik hikaye yani
Hep okuyodm buralarda tam tup bebege gidecekken hamile kaldm fln diye yaziyodu üyeler, nasi oluyo böyle acaba falan diyodum çok şükür bana da kismet oldu
Aynen zamanini bekliyomus iste, kız cinsiyetiGerçekten masal gibi anlatınca çok büyük mucize tüpe gidecekken kendiliğinden olması demek zamanı ozamanmışcinsiyet belli mi
İşe yaradı mı kullanınca Hakan Özkul tedavisiAh benim düşünceli canimmbebek isi yok oldu yandi bitti kül oldu bebegin bana gelesi yokmuş. Tup bebekte de NEGATİF sonuc aldim .oturdum kıçımın üstüne simdi fitoterapist Hakan ozkul var belki bilirsiniz . Onun bitkisel kurlrrini kullanmaya basladim. Ya baticaz ya cikicaz saldim cayira mevlam kayira
Sürecimm sınırsız planlı ilişki
Canım
Masallah minnoslaraCanımözledim seni. 5. Aylarına giriyorlar büyüyorlar biz iyiyiz sende ne var ne yok yolu yarılamışsın
2 doktorun da istersen tüp yaparız demesi kafamı çok karıştırdı, demek ki doğal olmasına bir engel yok. 1 2 ay dinlenip tüp e başlarım ama yine deperaares cnm simgeye katılıyorum geç gördüm kusura bakma ama bncede genetikli tüp yapılmalı bizim iş yerinde ki Bi abideydi problem 10 yumurta dan geriye 2 tane kalmış 2 side genetiğe gitti yine birinde problem çıktı biri transfer oldu ve tttu çok şükür
Dilek selam canım iyiyim ben sen nasılsın bebişler ne yapıyorMerhaba hanımlar sayfayı zor buldhm nasılsınjz
Ay cnm goremedıö yazdıktn sonra bebeler benım 18 aylık oldu koltuk tepesındeker butun gun onlarlayım ıste yaramazlık pesındeler cok sız nasılsınız nasıl gecıyorDilek selam canım iyiyim ben sen nasılsın bebişler ne yapıyor
Canım.burda 12gun negatif görüp 16.gun pozitif goren okudumKızlar akşam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negativ çıktı ovitrella vurulmuştum bugun 12. Günüm sizce bi şansım varmı akşam çay kahve çok içmiştim ilk idrarımla değil 2. İdrarımla yaptım ama emin olamadım