- 1 Aralık 2021
- 39
- 22
- 27
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.001
İnşallah dua edin lütfen ben hemşireyim ama kadın doğumla alakam yok nefret ettiğim bi bölüm dü şimdi bununla sınanıyorum iş zaten çok stresli bir de bu eklendiCanım.burda 12gun negatif görüp 16.gun pozitif goren okuduminşallah seninkide.oyledir
ah yaaa, ınsallaahh gonlundekını verır Allahım canım benımmm,İnşallah dua edin lütfen ben hemşireyim ama kadın doğumla alakam yok nefret ettiğim bi bölüm dü şimdi bununla sınanıyorum iş zaten çok stresli bir de bu eklendi
İnşallah Allah isteyen herkese versinah yaaa, ınsallaahh gonlundekını verır Allahım canım benımmm,
kesınlıkle kadın dogum bolumu cok zor bızde o zorlugun ıcındeyız
Kuzum bence stres yapma kontrol eder zaten yeterli büyüme olmasa yaptırmaz iğne sıkma canınıkızlar bana bı destek Allah rızası ıcın. ocak ayında Klomen+ovitrelle iğnesi ile kimyasal gebelik gecırdım. 2 yumurtam olmustu biri 19mm biri 21 mm di. Bu ay femaraya başladık 7 gün kullandım ilacın 12. günü 2 adet 13,5 mm yumurta var gayet güzel dedı. Yarın tekrar cagırdı çarşamba aksam yada perşembe aksamı iğne vereceğim dedi. Ancak hem cok yavas hemde cok küçük kaldı yumurtalar bana bılgı verebılır mısınız
hamd olsun canım benim. Kullandığım ilaç bitti, adet olunca gideceğim. Sen nasılsın, neler yapıyorsunC Capanin Gururu Teyom kuzu napıyonLaRisaCca napıyonuz kızlar lariş bebişler nasıl teyo tedavi başladın mı
3 buçuk yılda yine ev tasıdım 6 .hamd olsun canım benim. Kullandığım ilaç bitti, adet olunca gideceğim. Sen nasılsın, neler yapıyorsun
taşınmak çok zor canım. İnşallah artık yerleşik olursunuz. Umarım o zamana kadar olur, hiç gerek kalmaz3 buçuk yılda yine ev tasıdım 6 .bu kez ev aldık inş daha dururum. Eşim ameliyat oldu doktor sıfırdan başlattı yaza kadar olmazsa tüp bebek süreci başlıyo deniz han deniz var malatya da onda inşallah canım
İnş kuzu sen nerde devam etcen elazığda mıtaşınmak çok zor canım. İnşallah artık yerleşik olursunuz. Umarım o zamana kadar olur, hiç gerek kalmaz
Evet canım. Raporlu haklarımı kullanacağım. Olmazsa yaza İstanbul'a giderimİnş kuzu sen nerde devam etcen elazığda mı
Olcak canım eminim orda bi doktor erkek bn gelmeden çok begenmiştim adını hatrlamıyom araştrmada ona mı kontrol e başladınEvet canım. Raporlu haklarımı kullanacağım. Olmazsa yaza İstanbul'a giderim
Remzi Bey'e gidiyorum canım. Umarım bana da faydası olurOlcak canım eminim orda bi doktor erkek bn gelmeden çok begenmiştim adını hatrlamıyom araştrmada ona mı kontrol e başladın
A evet çok hoş bi insan yaRemzi Bey'e gidiyorum canım. Umarım bana da faydası olur
Teo progesteron istedi doktor 21. Günü femera kullandım iğne yapmadı herşey iyi dedi o gün beta baktrsak ufaktan belli olur mu varsaRemzi Bey'e gidiyorum canım. Umarım bana da faydası olur
Tam net değil canımTeo progesteron istedi doktor 21. Günü femera kullandım iğne yapmadı herşey iyi dedi o gün beta baktrsak ufaktan belli olur mu varsa
Kız yeni hesap açsın maşallah çok selam söyleHesabı kapandı onun kalıcı banlı.. O yüzden ben haber edeyim sizlere dediim
O zaman boş yere baktrmayamTam net değil canım
Adete 3-4 gün kala çıkabilir , güzel haberler inşallahO zaman boş yere baktrmayam
1 nisan bat bakalım saka gibi gelsin inşAllahAdete 3-4 gün kala çıkabilir , güzel haberler inşallah