- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 27
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.961
Olmadım sadece çok fazla akıntım var ama yani biraz zor bu saatten sonra çünkü kan verdim ve çıkmadıAllah razı olsun ama üzülme , bende cok üzülyordum inan zamanı gelince oluyormus .regli oldun mu olmadıysa hala umut var demktir
Bide bişey sormak istyrm ilk denemeniz miydi ve benim sorunum pko sizin ne ?Allah razı olsun ama üzülme , bende cok üzülyordum inan zamanı gelince oluyormus .regli oldun mu olmadıysa hala umut var demktir
evet ilk denemeydi ama benım yumurtalar küçükken catlıyordu 13 14 mm falan o yzden dr böyle bir yöntem denediBide bişey sormak istyrm ilk denemeniz miydi ve benim sorunum pko sizin ne ?
reglilerim 28 günde bir dzenli oluyordum ama nedense temmuzdan beri ovülasyon denememe rağmen olmadı onlara gvenmeyin nolurevet ilk denemeydi ama benım yumurtalar küçükken catlıyordu 13 14 mm falan o yzden dr böyle bir yöntem denedi
Hmm yok ben ovulasyon testi felan hiç kullanmadm benimde reglim düzenliydi 3 aydr çok geç oluyrm stresten mi bilemyrm sanki daha çok zorlaşıyorreglilerim 28 günde bir dzenli oluyordum ama nedense temmuzdan beri ovülasyon denememe rağmen olmadı onlara gvenmeyin nolur
kullanma zaten cok gereksiz bence para tuzağı ben aylarca kullandım temmuzdan berı denıyorum . Stres yapıyordum bende her regli gnünde ağlıyordum ama işte sonra bosverdim Rabbşm verdi . sıkma canını sende Allah büyükHmm yok ben ovulasyon testi felan hiç kullanmadm benimde reglim düzenliydi 3 aydr çok geç oluyrm stresten mi bilemyrm sanki daha çok zorlaşıyor
Allah razi olsun hayrlisi teşekkür ederim Rabbim güzel bir hamilelik ardından size ve bebeğinize sağlık versinkullanma zaten cok gereksiz bence para tuzağı ben aylarca kullandım temmuzdan berı denıyorum . Stres yapıyordum bende her regli gnünde ağlıyordum ama işte sonra bosverdim Rabbşm verdi . sıkma canını sende Allah büyük
2 aşılama sayısız femara klomen igneler vs kullandim hepsi negatif oldu. Ancak İki gebeligimde ovulasyon takibi ile oldu, herkesin vücudu sorunu sıkıntısı çözümü farklı. Bende cok keskin şeyler soylemek yanlis olur, sizde fayda etmemistir sorun baskadir baskasina derman olabilir. Nacizhane fikrim yönlendirme yapmayın bencekullanma zaten cok gereksiz bence para tuzağı ben aylarca kullandım temmuzdan berı denıyorum . Stres yapıyordum bende her regli gnünde ağlıyordum ama işte sonra bosverdim Rabbşm verdi . sıkma canını sende Allah büyük
Canım bay x e katılmıyorum genetik problem başka bebişlerde de olabilir. Genetik testlerin uygulandığı tüp bebek tedavi süreçleri var. Bence kesinlikle artık daha çok yorulmadan o yola girmelisin
Cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimBenimde yumurtlamamda ,adet tarihimde ve catlama da sorun yasamadim
Klomen kullandigim aylar bile fazla yumurta elde edip catlatma vurmadimiz ay oldu
Ama hicbir sorun yoksada bir sorun vardir mantigiyla basladim bende
İnsallah cok beklemeden kavusursun
Bir sorun oldugunda ozeldende yazabilirsin maailme duser burdan gormesemde
bence isz kesin konusmayın . Dr gitmeden ovlasyon kullanmanın anlamı yok . Evet yumurtlama görlebilir ama bu yumurta sağlıklı mı istenilen byüklüktemi bunu ovülasyon sağlamıyor bu açıdan kullanılmaması gereklı ve para tuzağı . Bu benım fikrim saygı duyulmasını isterim2 aşılama sayısız femara klomen igneler vs kullandim hepsi negatif oldu. Ancak İki gebeligimde ovulasyon takibi ile oldu, herkesin vücudu sorunu sıkıntısı çözümü farklı. Bende cok keskin şeyler soylemek yanlis olur, sizde fayda etmemistir sorun baskadir baskasina derman olabilir. Nacizhane fikrim yönlendirme yapmayın bence.
Allah razi olsun hayrlisi teşekkür ederim Rabbim güzel bir hamilelik ardından size ve bebeğinize sağlık versinAminn cok teşekkür ederim
Sagoll canimmmCnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Aaa super canimm.Merhaba kızlar nasılsınız uzun süredir hesabım kapalıydı size bir müjde vereyim Asyaa hamile femara ile kaldı bu ay
Amiin inşallah canım seninde bebişin sağlıkla gelsin tebrik ederim darısı bizeAaa super canimm.
Rabbim saglikla ileerletsin
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına alsın darısı tüm bekleyenlere inşallahMerhaba kızlar nasılsınız uzun süredir hesabım kapalıydı size bir müjde vereyim Asyaa hamile femara ile kaldı bu ay
Yaaaa çok skür çok sevindimMerhaba kızlar nasılsınız uzun süredir hesabım kapalıydı size bir müjde vereyim Asyaa hamile femara ile kaldı bu ay
Hesabı kapandı onun kalıcı banlı.. O yüzden ben haber edeyim sizlere dediimCanım çok sevindim sağlıkla kucağına alsın darısı tüm bekleyenlere inşallahnerde kendisi
İnşallah canımmmYaaaa çok skür çok sevindimsağlıkla Kucagına alması nasip olsun inşallah