- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.021
ne yaptın kuzum, tekrar test yaptın mı?İnşallah dua edin lütfen ben hemşireyim ama kadın doğumla alakam yok nefret ettiğim bi bölüm dü şimdi bununla sınanıyorum iş zaten çok stresli bir de bu eklendi
Aleykümselam canımKız yeni hesap açsın maşallah çok selam söyle
Canım iyiyim bebişler de iyi büyüyorlar sen nasılson nasıl gidiyorC Capanin Gururu Teyom kuzu napıyonLaRisaCca napıyonuz kızlar lariş bebişler nasıl teyo tedavi başladın mı
Onunda selamı var:)Kız yeni hesap açsın maşallah çok selam söyle
Hamdolsun canım herşeye sıfırdan başladık eşimin ameliyatı 6 ay geçti bu ay yeni başladık herşeye yerim fıstıklarını öp yerimeCanım iyiyim bebişler de iyi büyüyorlar sen nasılson nasıl gidiyor
Bugün kırmızıyı gördümne yaptın kuzum, tekrar test yaptın mı?
Çok üzüldüm ya, inşallah en kısa.zamanda güzel haberi alırsın canım benimBugün kırmızıyı gördüm
Kuzum senin kaçıncı gün ilaçtaÇok üzüldüm ya, inşallah en kısa.zamanda güzel haberi alırsın canım benim
Bebeğim bitti dün ,yarın kontrol varKuzum senin kaçıncı gün ilaçta
Doktor dan çıkar çıkmaz beni etiket le inş 18-19 olmuşturBebeğim bitti dün ,yarın kontrol var
Tamam kuzum yazarım, ama sanmıyorum yaa yarın 9.gunum adetimin. 11 falan diye düşünüyorum bakalimDoktor dan çıkar çıkmaz beni etiket le inş 18-19 olmuştur
Evet 9. Gün o kadar olmaz ama olabilck en iyisi olsun aminTamam kuzum yazarım, ama sanmıyorum yaa yarın 9.gunum adetimin. 11 falan diye düşünüyorum bakalim
Evet kuzum, aminnn insallahhEvet 9. Gün o kadar olmaz ama olabilck en iyisi olsun amin
Rabbim sağlıkla tez vakitte bebişini nasip etsin canım benimHamdolsun canım herşeye sıfırdan başladık eşimin ameliyatı 6 ay geçti bu ay yeni başladık herşeye yerim fıstıklarını öp yerime
Kuzum geldik.doktordan bir yumurtam catalmis hemen ilişki dedi.Evet 9. Gün o kadar olmaz ama olabilck en iyisi olsun amin
Bak gördün mü maşallah süphanallahKuzum geldik.doktordan bir yumurtam catalmis hemen ilişki dedi.
İkincisi 20 21mm olmuş iğne verdi yarın vurulacam. İki tane de 11 mm var ama.kucukler onlar bakalım hayırlısı olsun inşallah
Sağol kuzumm,saşırdım demekki hemen gelişmiş çatlamış .Bak gördün mü maşallah süphanallah
İki kere mi adam yorulur kız ekstra bişi kullanıyomuydun canımSağol kuzumm,saşırdım demekki hemen gelişmiş çatlamış .
Şükür ,inşallah sağlıkla gebelik de olur.
Bugun de o çatlayan yumurta için iki kere ilişki dedi,
iki kaşık arı sütü bal polen yedim doktor bişey kullanma dedii de, bide grip oldum Ihlamurbal.ictim bayaİki kere mi adam yorulur kız ekstra bişi kullanıyomuydun canım