- 24 Kasım 2012
- 235
- 617
- 38
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Rabbim isteyen herkese tattırsın,İnşallh benım hiç çocuğum yok 1,5 yldr uğraşıyorum ve klomen kullandım bende ilk defa adetım 21. Günü hormon testi yaptrcam
Evet canım bünyeye göre diye biliyorum, en az iki tane diye bir şey yok bazen hiç yumurta oluşmaya da bilir.Kızlar klomenle 1 den fazla yumurta buyumesı bunyeye göre mi değişiyor genelde 2 tane en az oluyor mu ? Cuma kontrolum var benımde
Anladım cnm bakalım ıns oyle bır durumla karsılasmamRabbim isteyen herkese tattırsın,
Evet canım bünyeye göre diye biliyorum, en az iki tane diye bir şey yok bazen hiç yumurta oluşmaya da bilir.
İnşallah canım, bol yumurtalı günlerAnladım cnm bakalım ıns oyle bır durumla karsılasmam
inşallah çok tesekkurler gozunuz aydın
Canım içini ferah tut iyi olacak inşallahGecen ay 0.46 cikmisti progesteron degerim o yuzden klomen tedavisine baslatti beni. Ama baska hicbir ilac vs vermedi canim sonrasinda. Artik bakalim tahlil sonucuna gore ne dicek ne yapacak. Heyecandan gunlerde gecmek bilmiyo
Canım değerlerin yüksek çıkmıştı acaba ikiz mi merak ettim, mevlam kucağına aldığın günleri de göstersin
dün vuruldum ama dün birlikteligin olmasinin tek nedeni doktorum bu nerdeyse catlayacak dedi o kivamda o yüzden
sizin ne kdrdi ve kacinci gününüz bugunBenimde oyleydi:)
sizin ne kdrdi ve kacinci gününüz bugun
Benim 9. Gunum
Anladım canım herkesde bir olmaz tabiakinti geliyor ama çok degil sadece müthiş bir agri sancı var heleki dün iğneden sonra aksam
Canım içi boş görünen karanlık yuvarlak varta o yumurta büyük gelişmiş görünüyorBenımde ultrasonuma bakarmısnz rica etsem
güzel haberler verirsiniz insallahBenim 9. Gunum
o kagittaki dün bende aynisini ulturasonda gördüm aynisiydiCanım içi boş görünen karanlık yuvarlak varta o yumurta büyük gelişmiş görünüyor
Canım sende ateşlenme oluyormu ya beni ara ara ateş basıyor belimede ince agrı giriyor
Bende olmadı canım. Doktorunla bunu paylaş isterxenHerşey güzeldi ama benim kafamda bir sürü soru var. En son gittiğimde cumartesi günü 25 mm olmuştu yumurtamın biri. Pazar sabahı iğnemi vurdum pazartesi akşam 7 dede işlem gerçekleşti.
Dr um hiç yumurta çatlamışmı çatlamamışmı bakmadı bile. Dedim çatlamama gibi bir şey olabilir mi. İmkanı yok dedi.
Eşimin değeri gayet iyi çıktı.
Sanırım daha önceden hamile kalmış olmamdan kaynaklı bu şekilde hareket edip ilaç verme gereğide duymadı.
Bu sabah hafif pembe bir akıntı gelmiş sizlerde böyle bir şey oldu mu
Insallah canim ya cok sagol. Cok iyi geliyo burda sohbet etmekCanım içini ferah tut iyi olacak inşallah
Canım normali 15 milyonun üstü..Arkadaşlar eşimin sperm yıkanmış 5 milyon yazıyor. Doktor birşey demedi. Nasıl acaba, yorumlar mısınız. Çok sık boğaz ediyorum belki ama ne bileyim insan çok isteyince böyle oluyor
KIzlar igneyi 9. Unda olmustum
Eki Görüntüle 2308565
Alttaki dun ustteki bgnden (ilk
Idrar degiller)
Insallah 2. Cizgim
Hic kaybolmaz