- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Bizde oldukızlar siz catlat.a ignesi oldugu gün iliski oldumu bir sakincasi olurmuki illa 36 saati beklemekmi gerekir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde oldukızlar siz catlat.a ignesi oldugu gün iliski oldumu bir sakincasi olurmuki illa 36 saati beklemekmi gerekir
bence sende çok umut var kesin olacak allahin izni ile az kaldi.ogrenmene bende yürüyüş yapiyorum zamn geçsin diye başka islerle.ugrasiyorum3 taneydi biri catlatma ignesinden once catlamis digeri 20 ve 25
ozaman doğru yoldayim resmen canli kanitsin inşallah bende sizin gibi güzel haberi alirimBizde oldu
Canım 11. Gün kanda 31 diAa
gerçekten mi seninde böylemiydi testin canım kanda kaç çıktı peki ? Ben daha kn yaptırmadım ama idrarda gözüktüyse yüksektir sanırım
İnşallah canımm. Biz aşılama yaptık. Aşılama günü sperm verdiğinde 3 gün perhiz yapmıştık. Aynı gün ertesi günleri değerlendirdik. Ama klomen ve çatlatma iğnesini 3 ay kullandık ve perhiz yoktu.ozaman doğru yoldayim resmen canli kanitsin inşallah bende sizin gibi güzel haberi alirim
Canım doktorumuz şüpheleniyor ama pazartesi keseyi görebileceğiz inşallah Rabbim geri alacağını vermesin, taşıyabileceğim sağlıkla doğurabileceğim kadar olsunCanım değerlerin yüksek çıkmıştı acaba ikiz mi merak ettim, mevlam kucağına aldığın günleri de göstersin
Canım bak benim ilk aşılamam oldu. Konuyu açtım ve hamileyim. Bu topic hepimizin uğuru olacak Umudunu yitirme olacağına inan. Unutma ki hepimiz muhakkak bir şekilde anne olacağız sadece ne zaman olacağını bilmiyoruz. Rabbim daha çok bekletmeden hayırlı evlat nasip etsinMerhaba kızlar benimde Cuma günü yumurta kontrolüm var. İğne için büyüklüklerine bakılacak. 3 aşılamam negatif oldu. Umarım bu sefer tutar ve bu konu şans getirir bana.
İnşallah canım zaten duam hayırlı zamanda hayırlı bir evlat olması.İlla ki bir zamanı vardır elbet.Rabbim seninde bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Konuyu takipteyim.Canım bak benim ilk aşılamam oldu. Konuyu açtım ve hamileyim. Bu topic hepimizin uğuru olacak Umudunu yitirme olacağına inan. Unutma ki hepimiz muhakkak bir şekilde anne olacağız sadece ne zaman olacağını bilmiyoruz. Rabbim daha çok bekletmeden hayırlı evlat nasip etsin
İnşallah kuzucum çok tşk ettim. Sohbet ettikçe rahatlıyoruz, bilgi paylaşımı yapıyoruz, birbirimizden çok şey öğrendik burada. O yüzden aklın oyalanırİnşallah canım zaten duam hayırlı zamanda hayırlı bir evlat olması.İlla ki bir zamanı vardır elbet.Rabbim seninde bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Konuyu takipteyim.
Benımde cıma kontrolum var yumurtalara bakcaklar ınsallah guzel haberler alırızMerhaba kızlar benimde Cuma günü yumurta kontrolüm var. İğne için büyüklüklerine bakılacak. 3 aşılamam negatif oldu. Umarım bu sefer tutar ve bu konu şans getirir bana.
Kesinlikle sana katılıyorum burası da olmasa insan nereye anlatsa olmuyor. 7 aşılamaya kadar hakkım var. Olmazsa bir kere de tüp deneyeceğim.Hayırlısı artık.İnşallah kuzucum çok tşk ettim. Sohbet ettikçe rahatlıyoruz, bilgi paylaşımı yapıyoruz, birbirimizden çok şey öğrendik burada. O yüzden aklın oyalanır
Hamılemısın cnm cok tbr ederım ay bızlerede ygurlu gelsın burası ıdrarda kacıncı gun cıktı catlatma ıgnesınden sonra bızede fıkır olsunİnşallah kuzucum çok tşk ettim. Sohbet ettikçe rahatlıyoruz, bilgi paylaşımı yapıyoruz, birbirimizden çok şey öğrendik burada. O yüzden aklın oyalanır
Ay hadi bakalım inşallah canım. Doktordan sonra haber vermeyi unutma sakınBenımde cıma kontrolum var yumurtalara bakcaklar ınsallah guzel haberler alırız
Canım teşekkür ederim darısı sizlere de inşallah.. aşılamanın 11 çatlatma iğnesinin 13. Günü test yaptım. 3 gün erken test yaptım ama pozitif çıktı idrarda da kanda da çok şükürHamılemısın cnm cok tbr ederım ay bızlerede ygurlu gelsın burası ıdrarda kacıncı gun cıktı catlatma ıgnesınden sonra bızede fıkır olsun
Ozaman ıgne etkısı 11 gunde gecmıs cnm yoksa cıkmazdı gebelıkte 10 11 gun gıbı cıkıyor hayırlı olsunCanım teşekkür ederim darısı sizlere de inşallah.. aşılamanın 11 çatlatma iğnesinin 13. Günü test yaptım. 3 gün erken test yaptım ama pozitif çıktı idrarda da kanda da çok şükür
Aynen cnm sende ver ınsallah guzel haberler verırızAy hadi bakalım inşallah canım. Doktordan sonra haber vermeyi unutma sakın
Ben neden goremedım peki ya inşallh çatlar bu ayCanım içi boş görünen karanlık yuvarlak varta o yumurta büyük gelişmiş görünüyor
Tamam canımAynen cnm sende ver ınsallah guzel haberler verırız