Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doktorumuz şüpheleniyor ama pazartesi keseyi görebileceğiz inşallah Rabbim geri alacağını vermesin, taşıyabileceğim sağlıkla doğurabileceğim kadar olsun
Ayy amin ya cümlemiz için rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin, ben de rüyalarımda hep ikiz görüyorum daha 2 gün önce yine gördüm, eşime diyorum ikiz filan diye, "heee diyor birini bulduk kaldı ikisi

Ahahahah Ben istedim 1 göz Rabbim verdi 2 göz. Ol derse 1 i 1000, 1000 i 1 yapar

Ahahahah Ben istedim 1 göz Rabbim verdi 2 göz. Ol derse 1 i 1000, 1000 i 1 yapar
Kızlarr merhaba bu gün tekrar idrar testi yaptım. Alttaki dünkü 11. Günün testi. Üstteki de 12.gün bu gün yani. Koyuldu sanki dimi ? Artık 12. Günde iğne etkisi olmaz herhaldeEki Görüntüle 2308682
İğne yi oldugun günden itibaren 12. Gün mü? Bana sanki hamilesin gibi geldi iğnenin bu kadar etkisi olabileceğini düşünmüyorum, umarım yanılmıyoruzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…