- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Dr um gelebilir dedi işlemi yaptıktan sonra bilgi verirkenBende olmadı canım. Doktorunla bunu paylaş isterxen
Ayy amin ya cümlemiz için rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin, ben de rüyalarımda hep ikiz görüyorum daha 2 gün önce yine gördüm, eşime diyorum ikiz filan diye, "heee diyor birini bulduk kaldı ikisiCanım doktorumuz şüpheleniyor ama pazartesi keseyi görebileceğiz inşallahRabbim geri alacağını vermesin, taşıyabileceğim sağlıkla doğurabileceğim kadar olsun
Ozaman pr yok Allah ın izniyle kuzucumDr um gelebilir dedi işlemi yaptıktan sonra bilgi verirken
Aminn inşallah burdaki tüm arkadaşlarada.Ozaman pr yok Allah ın izniyle kuzucumRabbim güzel sonuçlar aldırsın
Ahahahah Ben istedim 1 göz Rabbim verdi 2 göz. Ol derse 1 i 1000, 1000 i 1 yaparAyy amin ya cümlemiz için rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin, ben de rüyalarımda hep ikiz görüyorum daha 2 gün önce yine gördüm, eşime diyorum ikiz filan diye, "heee diyor birini bulduk kaldı ikisi
Aynı şeyler bende de. VAr yaa inşallah dölleniyordurEvet canim yaa arqda bi bianda ates basiyo yuzum falan yaniyo gibi hissediyorum. Belim de agriyo bszen. Baska da bi degisiklikyok zaten onun disinda
Canım doktor söylemedimi detaylı kaç yumurtan var kaç cm felan iğne olduysan çatlar moralını yüksek tutBen neden goremedım peki ya inşallh çatlar bu ay
Yumurta işte o canımo kagittaki dün bende aynisini ulturasonda gördüm aynisiydi
Var sanırımKızlarr merhaba bu gün tekrar idrar testi yaptım. Alttaki dünkü 11. Günün testi. Üstteki de 12.gün bu gün yani. Koyuldu sanki dimi ? Artık 12. Günde iğne etkisi olmaz herhaldeEki Görüntüle 2308682
Ahahahah Ben istedim 1 göz Rabbim verdi 2 göz. Ol derse 1 i 1000, 1000 i 1 yapar
İğne yi oldugun günden itibaren 12. Gün mü? Bana sanki hamilesin gibi geldi iğnenin bu kadar etkisi olabileceğini düşünmüyorum, umarım yanılmıyoruzdurKızlarr merhaba bu gün tekrar idrar testi yaptım. Alttaki dünkü 11. Günün testi. Üstteki de 12.gün bu gün yani. Koyuldu sanki dimi ? Artık 12. Günde iğne etkisi olmaz herhaldeEki Görüntüle 2308682
Evet iğneden sonraki 12. Gün. İğnemi 5 Eylül de olmuştumİğne yi oldugun günden itibaren 12. Gün mü? Bana sanki hamilesin gibi geldi iğnenin bu kadar etkisi olabileceğini düşünmüyorum, umarım yanılmıyoruzdur
Aynı şeyler bende de. VAr yaa inşallah dölleniyordur
insalalh o yumurtam bebegim olur yaYumurta işte o canım
bence sende çok umut var kesin olacak allahin izni ile az kaldi.ogrenmene bende yürüyüş yapiyorum zamn geçsin diye başka islerle.ugrasiyorum
Amin rabbim hepinize nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim elinden geleni yap gerisi Allah’a bırak o en doğrusunu bilendirinsalalh o yumurtam bebegim olur ya
Kan testi ver emin olmak için canımBenim tutmadı galiba yaa, yarın 14. Günü 2 gündür testler hep tek çizgiydi, bakalım sabah yine yapicam ama umudum kalmadi artık.