Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ozaman doğru yoldayim resmen canli kanitsin inşallah bende sizin gibi güzel haberi alirim
İnşallah canımm. Biz aşılama yaptık. Aşılama günü sperm verdiğinde 3 gün perhiz yapmıştık. Aynı gün ertesi günleri değerlendirdik. Ama klomen ve çatlatma iğnesini 3 ay kullandık ve perhiz yoktu.

Canım değerlerin yüksek çıkmıştı acaba ikiz mi merak ettim, mevlam kucağına aldığın günleri de göstersin
Canım doktorumuz şüpheleniyor ama pazartesi keseyi görebileceğiz inşallah Rabbim geri alacağını vermesin, taşıyabileceğim sağlıkla doğurabileceğim kadar olsun

Merhaba kızlar benimde Cuma günü yumurta kontrolüm var. İğne için büyüklüklerine bakılacak. 3 aşılamam negatif oldu. Umarım bu sefer tutar ve bu konu şans getirir bana.
Canım bak benim ilk aşılamam oldu. Konuyu açtım ve hamileyim. Bu topic hepimizin uğuru olacak Umudunu yitirme olacağına inan. Unutma ki hepimiz muhakkak bir şekilde anne olacağız sadece ne zaman olacağını bilmiyoruz. Rabbim daha çok bekletmeden hayırlı evlat nasip etsin

İnşallah canım zaten duam hayırlı zamanda hayırlı bir evlat olması.İlla ki bir zamanı vardır elbet.Rabbim seninde bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Konuyu takipteyim.

İnşallah kuzucum çok tşk ettim. Sohbet ettikçe rahatlıyoruz, bilgi paylaşımı yapıyoruz, birbirimizden çok şey öğrendik burada. O yüzden aklın oyalanır

Merhaba kızlar benimde Cuma günü yumurta kontrolüm var. İğne için büyüklüklerine bakılacak. 3 aşılamam negatif oldu. Umarım bu sefer tutar ve bu konu şans getirir bana.
Benımde cıma kontrolum var yumurtalara bakcaklar ınsallah guzel haberler alırız

İnşallah kuzucum çok tşk ettim. Sohbet ettikçe rahatlıyoruz, bilgi paylaşımı yapıyoruz, birbirimizden çok şey öğrendik burada. O yüzden aklın oyalanır
Kesinlikle sana katılıyorum burası da olmasa insan nereye anlatsa olmuyor. 7 aşılamaya kadar hakkım var. Olmazsa bir kere de tüp deneyeceğim.Hayırlısı artık.

Hamılemısın cnm cok tbr ederım ay bızlerede ygurlu gelsın burası ıdrarda kacıncı gun cıktı catlatma ıgnesınden sonra bızede fıkır olsun

Hamılemısın cnm cok tbr ederım ay bızlerede ygurlu gelsın burası ıdrarda kacıncı gun cıktı catlatma ıgnesınden sonra bızede fıkır olsun
Canım teşekkür ederim darısı sizlere de inşallah.. aşılamanın 11 çatlatma iğnesinin 13. Günü test yaptım. 3 gün erken test yaptım ama pozitif çıktı idrarda da kanda da çok şükür

Canım teşekkür ederim darısı sizlere de inşallah.. aşılamanın 11 çatlatma iğnesinin 13. Günü test yaptım. 3 gün erken test yaptım ama pozitif çıktı idrarda da kanda da çok şükür
Ozaman ıgne etkısı 11 gunde gecmıs cnm yoksa cıkmazdı gebelıkte 10 11 gun gıbı cıkıyor hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…