- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
yumurta konusunu ben de merakHerşey güzeldi ama benim kafamda bir sürü soru var. En son gittiğimde cumartesi günü 25 mm olmuştu yumurtamın biri. Pazar sabahı iğnemi vurdum pazartesi akşam 7 dede işlem gerçekleşti.
Dr um hiç yumurta çatlamışmı çatlamamışmı bakmadı bile. Dedim çatlamama gibi bir şey olabilir mi. İmkanı yok dedi.
Eşimin değeri gayet iyi çıktı.
Sanırım daha önceden hamile kalmış olmamdan kaynaklı bu şekilde hareket edip ilaç verme gereğide duymadı.
Bu sabah hafif pembe bir akıntı gelmiş sizlerde böyle bir şey oldu mu
Umarım çok uğraştırmaz.Bunları kaç kez yaşama duygusu çok kötü hissettiriyor.Bana da,ilaç vermediler, bende acı çektim işlem sırasında, zor işler gerçekten, bakalım 15. Günü bekliyorum jellerin bitmesini. Dünle, bugün test yaptım tek çizgi cıktı. Yine de bir umut bakalım.
Anladım sut hormonu yuksekken verılıyo ben erken dogum yapınca kullanmıstım genelde progestan verıyolar dıye bılıyordum ıns ıse yarasın cnmProgesteron yüklüymiş duphaston denilen ilaç, hem bebeğin tutunması hemde düşük riskini azaltmak için verdiğini düşünüyorum,ilaç bittikten bikaçgün sonra gebelik yoksa adet görücem..
Evet gayet güzel anladımProgesteron jeli, rahim duvarı kalınlığını arttırıp bebeğin oluşabileceği bir yatak gibi rahmi hazırlaması içinmiş. Umarım güzel cümle kurmusumdur :)
İnşallah canımKIzlar igneyi 9. Unda olmustum
Eki Görüntüle 2308565
Alttaki dun ustteki bgnden (ilk
Idrar degiller)
Insallah 2. Cizgim
Hic kaybolmaz
Bende ovulasyon testi yaptım hala koyu çizgiBana da,ilaç vermediler, bende acı çektim işlem sırasında, zor işler gerçekten, bakalım 15. Günü bekliyorum jellerin bitmesini. Dünle, bugün test yaptım tek çizgi cıktı. Yine de bir umut bakalım.
Sizde asilama mi oldunuz ?Bende ovulasyon testi yaptım hala koyu çizgidiyorum yumurta çatşamadımı acep
Evet dün aşılama oldumSizde asilama mi oldunuz ?
Gebelık 10 11 gunde hcg ye cıkıyoru ınsallah ıkı gun sonra hala net cıkar cnmKIzlar igneyi 9. Unda olmustum
Eki Görüntüle 2308565
Idrar degiller)
Insallah 2. Cizgim
Hic kaybolmaz
Gebelık 10 11 gunde hcg ye cıkıyoru ınsallah ıkı gun sonra hala net cıkar cnm
ay hadi inş yaa,hep böyle devam etsin..KIzlar igneyi 9. Unda olmustum
Eki Görüntüle 2308565
Idrar degiller)
Insallah 2. Cizgim
Hic kaybolmaz
O zaman iğnenin etkisidir, 11. Gün belli olanlar oldu, işte 11. Günden sonra test yapmaya başlayabilirsiniz. Ama benim 11. 12. Günü çıkmadı hiç bir şey. Ben de 15. Günü bekliyorum bakalımEvet dün aşılama oldum
canım her doktorun kendine göre bir tarzı yöntemi var sanrım,benm doktorum 24 saat sonra ve 48 saat sonra olan 2 ilişki bizim için önemli dedi ve bende onalrı değerlendirdim...kızlar siz catlat.a ignesi oldugu gün iliski oldumu bir sakincasi olurmuki illa 36 saati beklemekmi gerekir
Erkeğin en az 3 günlük perhizi olması lazım, kalite sperm oluşması için. Aşılamadan önceki en az 3 günlük perhiz öneriyorlar o yüzdenkızlar siz catlat.a ignesi oldugu gün iliski oldumu bir sakincasi olurmuki illa 36 saati beklemekmi gerekir
kızlar siz catlat.a ignesi oldugu gün iliski oldumu bir sakincasi olurmuki illa 36 saati beklemekmi gerekir