- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
olmumlu sonuç aldinizmi peki ne zamn vuruldunuz igneyi kaç yumurtaniz vardi ay kusura bakmayin çok sordum :))canım her doktorun kendine göre bir tarzı yöntemi var sanrım,benm doktorum 24 saat sonra ve 48 saat sonra olan 2 ilişki bizim için önemli dedi ve bende onalrı değerlendirdim...
yok malesef bizim igneden 2 gün önce olmustu bir sorun yaratirmi yaErkeğin en az 3 günlük perhizi olması lazım, kalite sperm oluşması için. Aşılamadan önceki en az 3 günlük perhiz öneriyorlar o yüzden
dün vuruldum ama dün birlikteligin olmasinin tek nedeni doktorum bu nerdeyse catlayacak dedi o kivamda o yüzdenDoktor olsun demisti olmazsa ertesi guna demisti bizde ertesi gun oldu cogu o gun iliski olmuyor ertesi gun basliyorlar doktorunuzu dinleyin bence
Birşey olmaz inşallah. Iyi düşünelim iyi olsun .yok malesef bizim igneden 2 gün önce olmustu bir sorun yaratirmi ya
ya benim iğne günü yapmamin nedeni doktorum bu yumurta neredeyse catlayacakdedi 22mm olmustu ondan sizin yumurta kaç mmdiBirşey olmaz inşallah. Iyi düşünelim iyi olsun .
cumartesi vuruldum bende20mm di,2 yumurta vardı.. ilk defa deniyorum bende..olmumlu sonuç aldinizmi peki ne zamn vuruldunuz igneyi kaç yumurtaniz vardi ay kusura bakmayin çok sordum :))
Peçeteye hafif leke oldu canım. Evet birlikte bekleyeceğiz. Senin de mi ilk denemeC Capanin Gururu Teyom bize sadece gayet güzel dendi. Sayısını bilmiyoruz bile.
Seninle şimdi aynı zamanı beklicez sonuç için dimi cnm. Şuan lekelenmen varmı
Canım sende ateşlenme oluyormu ya beni ara ara ateş basıyor belimede ince agrı giriyorAy insallah canim ya normalde hep karamsar dusunuyorum bu konuda ama tam d.gunumde catlatma ignemi vurulunca bi umutlandim heyecanlandimne zman istersen ben buralardayim canim cok inaniyorum guzel haberler alcaz bu ay
Yani doktor dediyse, o daha iyi bilir elbette, doğrudur yani uygulamasıya benim iğne günü yapmamin nedeni doktorum bu yumurta neredeyse catlayacakdedi 22mm olmustu ondan sizin yumurta kaç mmdi
Bir tane yumurta görünüyorİnşallh ya bu şekilde ultrasonumda hiç bir şey anlamadım
benimde ilk bu ay inşallah güzel.sonuclar aliriz 2 gün var aramizdacumartesi vuruldum bende20mm di,2 yumurta vardı.. ilk defa deniyorum bende..
Yok canım ben 22 sonraydı doktor bir sonraki gün aynı saatlerde olsun demişti tabi bir boş bir dolu devam etmekde fayda varkızlar siz catlat.a ignesi oldugu gün iliski oldumu bir sakincasi olurmuki illa 36 saati beklemekmi gerekir
ignenin ilk 3 günü her gün olsa sikinti yaratirmiYok canım ben 22 sonraydı doktor bir sonraki gün aynı saatlerde olsun demişti tabi bir boş bir dolu devam etmekde fayda var
Yok canım neden olsunignenin ilk 3 günü her gün olsa sikinti yaratirmi
İnşallh benım hiç çocuğum yok 1,5 yldr uğraşıyorum ve klomen kullandım bende ilk defa adetım 21. Günü hormon testi yaptrcamKızlar ben de 9 Eylül de çatlatma iğnesi oldum bat 25 Eylül sanırsam herkes beklemede bu ay, bana da ek ilaç vermedi bi kızım var 6 yaşında, ilginç olan 4 yıldır istiyorum olmadı, sorun da gözükmüyor ama 4 yıl oldukca fazla ilk klomenle başladık umarım devamı gelmeden hepimiz ekime kadar hamile kalırız
Benımde ultrasonuma bakarmısnz rica etsemBir tane yumurta görünüyor
akinti geliyor ama çok degil sadece müthiş bir agri sancı var heleki dün iğneden sonra aksamYok canım neden olsun ☺ Ama sperm zaten bir kaç gün yaşıyor çatladığını anladın mı sıvı geldimi akıntı
Benim aşılama ilk ama geçen sene ekimde bir kürtajom var kalbi durduğu için bu sene nisandada kiöyasal oldu. Pcoslu olunca bu kdr tutturabildikPeçeteye hafif leke oldu canım. Evet birlikte bekleyeceğiz. Senin de mi ilk deneme
gerçekten mi seninde böylemiydi testin canım kanda kaç çıktı peki ? Ben daha kn yaptırmadım ama idrarda gözüktüyse yüksektir sanırım