- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Kuzumm sabret biraz daha koyulaşşin ınşaallah
Bende bekliyorum
Ins canim benim cok meraklardayimmm ins guzel haberler alirizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzumm sabret biraz daha koyulaşşin ınşaallah
Bende bekliyorum
İnşallah bacım çarşamba progestan da güzel çıkar ins onu merak ediyorum bendeIns canim benim cok meraklardayimmm ins guzel haberler alirizz
Canım şuan çatlatma iğnesinin 13. günü ayy dikkat etmez miyimm teyzesiii darısı hepinize inşallahCannnıııımmmmm çok tebrik ederim dikkat et kendine hee
Kaçıncı günündü senin şuan ??
Canım ben duymadım ama aşılama günü işe gitmedim,duş almadım,aşılamadan sonra hemen ayağa kalkmadım. Aşılama masasında 15 dk ayaklarımı uzatarak bekledim. Aynı gün duphastonu içmeye başladım ve sonuçta hamileyim. aklında olsun bunlar kuzumAşılama yapıldı bugün arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eşimin değerleri de orta ya da ortanın altı anladığım kadarıyla. Avakado yememi önerdi. Böyle bir şey duyan var mı
Canım şuan çatlatma iğnesinin 13. günü ayy dikkat etmez miyimm teyzesiii darısı hepinize inşallah
çokkk sevindim darısı bizlerin başına... tebrik ederim..Kızlarrr bugünkü tahlil sonucumda beta hcg 138 çıktı. Ayın 14 ünde baktırdığımda 31 di. 2 günde 1 katlanması gerekiyor. Ama bizimki çift çift katlanmış. Çoğul gebelik olabilir diyorlar
Bana duphaston vermedi canım. Ben de eve geldim uzandım. Aşılamadan sonra beni de beklettiler. Afedersin idrar sıkışıklığından ölecektimCanım ben duymadım ama aşılama günü işe gitmedim,duş almadım,aşılamadan sonra hemen ayağa kalkmadım. Aşılama masasında 15 dk ayaklarımı uzatarak bekledim. Aynı gün duphastonu içmeye başladım ve sonuçta hamileyim. aklında olsun bunlar kuzum
Bacım çok sevindim senin adına bizlere dua et taam miCanım şuan çatlatma iğnesinin 13. günü ayy dikkat etmez miyimm teyzesiii darısı hepinize inşallah
Cok gecmis olsn.Amin canim bizimde 2 yil olacak 3 ay once ben ameliyat oldum
Kızzzzzzz çok sevindimmmm. Korktuğum tek şey şuan o sonucun iğne etkisiyle çıkmış olması. Ben 11. gün test yapIns canim benim cok meraklardayimmm ins guzel haberler alirizz
Canım 1 kere test yaptım ve 11. gündüIlk kacinci gunde gordn pozitifi kuzum
Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inş canım benim. Duammmm etmez miyim dualarımdasınızçokkk sevindim darısı bizlerin başına... tebrik ederim..
Ben mesaneyi boşaltıp girdim aşılamaya. Aaa haberim yoktu dedim hemen idrara gitmeyeyim diye. Zaten aşılamaya sıkışık gelmeyi ultrasondan baksınlar diye istiyorlar çok da gerekli bir şey değil.Bana duphaston vermedi canım. Ben de eve geldim uzandım. Aşılamadan sonra beni de beklettiler. Afedersin idrar sıkışıklığından ölecektim
Bir daha inşallah gerek kalmaz. Kalırsa ben de öyle gireyim. Altıma kaçırıp rezil olacaktımBen mesaneyi boşaltıp girdim aşılamaya. Aaa haberim yoktu dedim hemen idrara gitmeyeyim diye. Zaten aşılamaya sıkışık gelmeyi ultrasondan baksınlar diye istiyorlar çok da gerekli bir şey değil.
Kızzzzzzz çok sevindimmmm. Korktuğum tek şey şuan o sonucun iğne etkisiyle çıkmış olması. Ben 11. gün test yap
Canım 1 kere test yaptım ve 11. gündü