-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Tamm saolunDevlet karşılamazsa 145 tl .
Ultrasonda cıkıp kan ve ıdrarda negatıfmıydı gebelık benmı yanlıs okudum cnmKuzum bilemezsin. Benim ilk gebeliğim ultrasonda göründüğü halde kanda ve idrarda negatif çıkıyordu. Adet tarihinden 10 gün sonra filan pozitif oldu. O yüzden herkeste durum farklj
Devlet nekadarınu karsılıyor pekı bılgınız var mı esım uzerinden bakılıyorum ben deTamm saolun
Ben daha hiç yaptrımadım yarın doktora gidcem klomen kullandım bu ay çatlatma ignesi al derse bir miktar para olsun istiyorum yanımdaDevlet nekadarınu karsılıyor pekı bılgınız var mı esım uzerinden bakılıyorum ben de
Anladım cnm tabı bulundur genelde verıyolarmıs yumurtalar catlayıp kıst olmasın dıye ben cuma gıdıcem daha dr aBen daha hiç yaptrımadım yarın doktora gidcem klomen kullandım bu ay çatlatma ignesi al derse bir miktar para olsun istiyorum yanımda
Yarın isterse size bilgi verirm ama
Rapot nasıl cıkıyor kızlar ben özele gıdıyorum hanı devlette ı cıkıyor 105 tl mı baya varmısÇatlatma ignesini devlet karşılamıyor benim bildiğim kızlar ben 105 tl ye aldım raporsuz vala rapor çıkarsa hakkın biter vs dedi dr ama anlamadım rapor çıkınca kaç oluyor bilmiyorum onu diosanz devlet karşılıyor diye
Burda özel hastane yok malesefRapot nasıl cıkıyor kızlar ben özele gıdıyorum hanı devlette ı cıkıyor 105 tl mı baya varmıs
Raporu doktor veriyor sanırım ama bi prosedür var sanırım tam anlamadım rapor yok de eczaneye raporsz al daha iyi dedi anlamadım bende ozele gidiyorum canım devlet hastanesiyle farklı mi ilac konusu bilmiorimRapot nasıl cıkıyor kızlar ben özele gıdıyorum hanı devlette ı cıkıyor 105 tl mı baya varmıs
İlgincmiş cnm valla bende ılk kez kullanıcam ıcın bılmıyorum senındemı ılktıRaporu doktor veriyor sanırım ama bi prosedür var sanırım tam anlamadım rapor yok de eczaneye raporsz al daha iyi dedi anlamadım bende ozele gidiyorum canım devlet hastanesiyle farklı mi ilac konusu bilmiorim
Bende esimden faydalanıyorum 105 TL. VerdimDevlet nekadarınu karsılıyor pekı bılgınız var mı esım uzerinden bakılıyorum ben de
Anladım cnm ozaman bu fıyatBende esimden faydalanıyorum 105 TL. Verdim
Aynı belirtiler bende de olmuştu. 7. Ve 8. Günlerde yumurta rahme ulaşmış oluyor ve gömülebilmek için kazı yapıyor resmen. İnş sen de hamilesindirÇatlatma iğnemin 10. Günü bu gün 7-8. Ve 9. Günleri çok kasık ağrım oldu gaz sancısı gibi sancılar giriyordu. Bu gün sadece göbek deliğinin altına bastırınca kasıklarıma bastırınca ağrıları hissediyorum. Göğüs uçlarıma da dokununca rahatsızlık hissediyorum. Ara ara diplerine ağrı giriyor bide dolgunlar bu 3. Denememdi ilk ikisinde hiç bunları yaşamamıştım
Hayırlı olsun canım iğne etkisi değil bu hemen kan testine baktırYükledim
Aynen öyleydiUltrasonda cıkıp kan ve ıdrarda negatıfmıydı gebelık benmı yanlıs okudum cnm
Kızlar bende şimdi geldim hastaneye kan verecem dua edinAynı belirtiler bende de olmuştu. 7. Ve 8. Günlerde yumurta rahme ulaşmış oluyor ve gömülebilmek için kazı yapıyor resmen. İnş sen de hamilesindir