Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bilemezsin. Benim ilk gebeliğim ultrasonda göründüğü halde kanda ve idrarda negatif çıkıyordu. Adet tarihinden 10 gün sonra filan pozitif oldu. O yüzden herkeste durum farklj
Ultrasonda cıkıp kan ve ıdrarda negatıfmıydı gebelık benmı yanlıs okudum cnm

Çatlatma ignesini devlet karşılamıyor benim bildiğim kızlar ben 105 tl ye aldım raporsuz vala rapor çıkarsa hakkın biter vs dedi dr ama anlamadım rapor çıkınca kaç oluyor bilmiyorum onu diosanz devlet karşılıyor diye 😉

Yarın isterse size bilgi verirm ama
Çatlatma ignesini devlet karşılamıyor benim bildiğim kızlar ben 105 tl ye aldım raporsuz vala rapor çıkarsa hakkın biter vs dedi dr ama anlamadım rapor çıkınca kaç oluyor bilmiyorum onu diosanz devlet karşılıyor diye 😉
Rapot nasıl cıkıyor kızlar ben özele gıdıyorum hanı devlette ı cıkıyor 105 tl mı baya varmıs 🥺

Rapot nasıl cıkıyor kızlar ben özele gıdıyorum hanı devlette ı cıkıyor 105 tl mı baya varmıs 🥺
Raporu doktor veriyor sanırım ama bi prosedür var sanırım tam anlamadım rapor yok de eczaneye raporsz al daha iyi dedi anlamadım bende ozele gidiyorum canım devlet hastanesiyle farklı mi ilac konusu bilmiorim

Raporu doktor veriyor sanırım ama bi prosedür var sanırım tam anlamadım rapor yok de eczaneye raporsz al daha iyi dedi anlamadım bende ozele gidiyorum canım devlet hastanesiyle farklı mi ilac konusu bilmiorim
İlgincmiş cnm valla bende ılk kez kullanıcam ıcın bılmıyorum senındemı ılktı

Yükledim

Eklentiler

• 20190915_144849.jpg
    20190915_144849.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 101
Çatlatma iğnemin 10. Günü bu gün 7-8. Ve 9. Günleri çok kasık ağrım oldu gaz sancısı gibi sancılar giriyordu. Bu gün sadece göbek deliğinin altına bastırınca kasıklarıma bastırınca ağrıları hissediyorum. Göğüs uçlarıma da dokununca rahatsızlık hissediyorum. Ara ara diplerine ağrı giriyor bide dolgunlar bu 3. Denememdi ilk ikisinde hiç bunları yaşamamıştım
Aynı belirtiler bende de olmuştu. 7. Ve 8. Günlerde yumurta rahme ulaşmış oluyor ve gömülebilmek için kazı yapıyor resmen. İnş sen de hamilesindir :anneadayı:

X