-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
aminnnn . Ben de aşılama yaptırdım bugün 7. günüm ve 14. gün test yapacağım çok heyecanlıyım. Bakalım bizi neler bekliyor.
[/QUOTE
İnsallahhhh hepimiz güzel sonuçlar alırız rabbim yüzümüze gülsün hayırlısını versin
Damlaaaaa gel bebeğim hoşgeldin modatas da yarın aktif olacakYageldiimmm
Hayır canım hiçbirşey olmaz korkmaBana o ilaci vermedi ama tkrr kontrole cagirdi catladimi diye bakicak sanirim. Alttan muayene sperme zarar verir mi
Kuzum bolca ılık birşeyler tüket, dinlen,kendini sıcak tut, yoğurt ye bol bol direncin artarKızlar bu aralar soğuk aldım boğazlarım kaşınıyor halsizlik hapşurma burun akıntısı var. İlaçta kullanmak istemiyorum. Nasıl atlatıcam eşimde aynı benim gibi
YaaaArkadaşlar bende aşılama tedavisine başladım cuma günü. İlk aşılama deneyimim. Bakalım ne olacak
"İnşallah ya. Yarın için ilişki dedi. Bilginiz var mı çatlatma iğnesi daha sonra mı olacak. Sizin de ilk mi?Yaaaben de 8. günümdeyim inşallah pozitifi görürüz
Canım ilaçlar yapmaz. Test yaparsan kesin sonucu alabilirsin artık.Ben aşılamamın 15. Günündeyim kahverengi adet oluyorum ilaçlardan mı ne anlamadım
Canım eğer aşılama yapıyorsan ve aşılaman olduysa çatlatma iğnesi oldun demektir. Bir daha olmayacaksın. Artık sana aynı gün için ilişki ertesi günlerde gün aşırı ilişki önerecektir"İnşallah ya. Yarın için ilişki dedi. Bilginiz var mı çatlatma iğnesi daha sonra mı olacak. Sizin de ilk mi?
Anladım şuan yumurta takibi yapıyorsunuz istenen olgunluğa gelince çatlatma olacak. Ben aşılamadan sonraki 8. gündeyim. Gonal f 450 kullandım. Sen ne kullanıyorsun canımÇatlatma iğnesi alındı ama henüz vurulmadım. Diğer iğneleri yapıyorum. Yarın tekrar gel dediler. Bakalım ne olacak.
Kesin sonucu negatif hissediyorum kahverengi şeyler de adet diyorum ve inatla yapmıyorum test canım sıkılcak çünküCanım ilaçlar yapmaz. Test yaparsan kesin sonucu alabilirsin artık.
Benim de Gonal F 900. Geçen cuma başladık.75 mg dozla. Çatlatma iğnesi de mi göbekten yapılıyor.Anladım şuan yumurta takibi yapıyorsunuz istenen olgunluğa gelince çatlatma olacak. Ben aşılamadan sonraki 8. gündeyim. Gonal f 450 kullandım. Sen ne kullanıyorsun canım
biz de 100 mg doz ile yaptık 5 gün de benim yumurtalarım büyüdü 4 yumurtam oldu. çatlatma vuruldum 34. saatte aşılamam olduBenim de Gonal F 900. Geçen cuma başladık.75 mg dozla. Çatlatma iğnesi de mi göbekten yapılıyor.
Çok teşekkür ederim. Benim de 3 yumurtam olmuş. Sanırım yarın yaparlar çatlatma iğnesini. Hakkını helal et çok soru sordumbiz de 100 mg doz ile yaptık 5 gün de benim yumurtalarım büyüdü 4 yumurtam oldu. çatlatma vuruldum 34. saatte aşılamam oldu
aaa aşk olsun kuzum biz buraya sohbet edelim birbirimizden birşeyler öğrenelim diye geliyoruz , 3 yumurta çok ideal eğer eşinin de spermiyogramı normal ise şansın yüksek inşallah. Umarım ikimiz de pozitif i görürüzÇok teşekkür ederim. Benim de 3 yumurtam olmuş. Sanırım yarın yaparlar çatlatma iğnesini. Hakkını helal et çok soru sordum