- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Hepimiz çok istiyoruz canımıniçiİnsalllahhhh bu ay olurrr çok istiyorum
InsAllah cnmUmuyorum doğru uygulamadır kuzum
Aminnnn insalllahhhh Allah'ım hepimizin yüzüne gulsun hayiirlisini versinHepimiz çok istiyoruz canımıniçiİnşallah bu ay hepimizin pozitif sonuçları olur
Aminnnn insalllahhhh Allah'ım hepimizin yüzüne gulsun hayiirlisini versin
Canım klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullandıktan sonra doktorun progesteron verdi mi kullanman için ?Aminnnn insalllahhhh Allah'ım hepimizin yüzüne gulsun hayiirlisini versin
Daha dün vuruldum igenyi Çarşamba günü baslicam ilaç var 10gunluk onu verdi sadceCanım klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullandıktan sonra doktorun progesteron verdi mi kullanman için ?
Duphaston mu verdiKlomenide kullandım tabi 5gun iğneden once
EvetDuphaston mu verdi
Ben de duphaston kullandım iyidir bu ilaç. Progesteron bu ilaçlar zaten. Düşük olmamasını sağlıyor. Yerleşmeye yard. Oluyor
İnşallah görürsün tatlım. Beslenmene dikkat et, folik asite başlaDaha başlamadım inşallah görürüm faydasini
Selam canımm hayırlı olsun bir problem çıkmamasına çok sevindimKızlar merhaba sabah gittim hormon testim normal çıktı dr klomen verdı 5.gunumde baslayıp kullanıp kontrole gıdıcem sonrada catlatma ıgnesı verıcek bu surecı ılk kez deneyecegım deneyımlı hanımlarla sohbet edelım
Ayrıca da çatlatma iğnesini vurduğum gün duphaston diye 10 günlük bir ilaç var sabah akşam içilen bir progestoron ilacı, onu içmeye başlıyordum. Bu da düşük önleyici, tutunmaya yardımcı, adet düzenleyici özelliğe sahip bir hap. Bazen doktorlar vermeyebilir. Kullanılırsa etkisi artarmış tedavinin.Kızlar merhaba sabah gittim hormon testim normal çıktı dr klomen verdı 5.gunumde baslayıp kullanıp kontrole gıdıcem sonrada catlatma ıgnesı verıcek bu surecı ılk kez deneyecegım deneyımlı hanımlarla sohbet edelım
Banada progestan verıcek sanırım dr cnm benım normalde yumurtam 20 de catlarsa 29 da adet olurum gec olgunlasıp erken adrt oluyorum ıste bakalım bana 5.gun basla dedı ıns verım alırım cok guzel anlatmıssın sızın sperm hızı az sanırım asılama ıse yaradımı suan hamılemısın bebek varmı baska tedavıdenısın bılgım yok ıns hayırlı haberler alalım catlatma ıgnesınden kac gun sonra test yapmak lazım acabaAyrıca da çatlatma iğnesini vurduğum gün duphaston diye 10 günlük bir ilaç var sabah akşam içilen bir progestoron ilacı, onu içmeye başlıyordum. Bu da düşük önleyici, tutunmaya yardımcı, adet düzenleyici özelliğe sahip bir hap. Bazen doktorlar vermeyebilir. Kullanılırsa etkisi artarmış tedavinin.
İnşallah bir ay falan kullandım klomen den onceİnşallah görürsün tatlım. Beslenmene dikkat et, folik asite başla
Kuzum eşimin 132 milyon spermi var (7 gün önceki spermiyograma göre konuşuyorum) ve %80 hareketli. Problemimiz şu, eşim daha önce penis ten ameliyat olmuş ve delik biraz aşağı kaymış bu sebeple sperm fışkırmıyor sızıntı şeklinde geliyor dolayısıyla da yol katederken sanırım ölüyorlar. Bu yüzden ilk defa 7 gün önce aşılama yaptırdık. Tüplerim açık ve 4 yumurtam var. Bakalım artık herşey AllahtanBanada progestan verıcek sanırım dr cnm benım normalde yumurtam 20 de catlarsa 29 da adet olurum gec olgunlasıp erken adrt oluyorum ıste bakalım bana 5.gun basla dedı ıns verım alırım cok guzel anlatmıssın sızın sperm hızı az sanırım asılama ıse yaradımı suan hamılemısın bebek varmı baska tedavıdenısın bılgım yok ıns hayırlı haberler alalım catlatma ıgnesınden kac gun sonra test yapmak lazım acaba
Normalde gebelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanmış olması çok iyiymiş. O yüzden bırakma şuanda da kullanmaya devam et. Folik asit de doğurganlığa etki ediyorİnşallah bir ay falan kullandım klomen den once
Çok güzel anlatmışsnız,bende 5 gün femara içtim perşembe günü doktora gidicem,bakalım yumurtalıklar ne kadar buyudu,çok heyecanlıyım... çatlatma iğnesi veriri diye düşünüyorum..Selam canımm hayırlı olsun bir problem çıkmamasına çok sevindimBen 3 ay klomen + çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ancak benim problemim spermlerin tüplere yetişmesiyle ilgili olduğundan sonuç alamadık bu yüzden aşılamaya geçtik. Klomen tedavisi 6aylık bir tedavi ve sabır gerektiriyor.Aşılamanın çok benzeri. Buradaki tek fark çatlatma iğnesini vurulduktan 32-40. saat aralığında (yumurta 24 saat canlı kalabildiği için aynı gün de olur. Hatta önceden birliktelik olur da yumurta çatladığında sperm onu bekliyorsa bu da verimi arttırır. Sperm içerde 48 saat canlı kalabiliyor) birlikteliği sen evde sağlıyorsun. Aşılamada ise özel bir boru yardımıyla laboratuvarda yıkanmış sperm tüplere en yakın yere doktor tarafından bırakılıyor. Klomen çok etkili bir yumurta geliştirici. Ben adetin 3. günü kullanmaya başlayıp 1 hafta sonra kontrole gidiyordum veyumurta durumuna göre çatlatma iğnesi vuruluyordum. Çatlatma iğnesinden 1 gün önce birliktelik sonra ise3 gün boyunca birliktelik sonraki süreçte gün aşırı değerlendiriyorduk. Dediğim gibi ben 3 ay denedim ama başka sebeplerden dolayı verim alamadım. Umarım sen alırsın