Selam canımm hayırlı olsun bir problem çıkmamasına çok sevindim
Ben 3 ay klomen + çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ancak benim problemim spermlerin tüplere yetişmesiyle ilgili olduğundan sonuç alamadık bu yüzden aşılamaya geçtik. Klomen tedavisi 6aylık bir tedavi ve sabır gerektiriyor.Aşılamanın çok benzeri. Buradaki tek fark çatlatma iğnesini vurulduktan 32-40. saat aralığında (yumurta 24 saat canlı kalabildiği için aynı gün de olur. Hatta önceden birliktelik olur da yumurta çatladığında sperm onu bekliyorsa bu da verimi arttırır. Sperm içerde 48 saat canlı kalabiliyor) birlikteliği sen evde sağlıyorsun. Aşılamada ise özel bir boru yardımıyla laboratuvarda yıkanmış sperm tüplere en yakın yere doktor tarafından bırakılıyor. Klomen çok etkili bir yumurta geliştirici. Ben adetin 3. günü kullanmaya başlayıp 1 hafta sonra kontrole gidiyordum veyumurta durumuna göre çatlatma iğnesi vuruluyordum. Çatlatma iğnesinden 1 gün önce birliktelik sonra ise3 gün boyunca birliktelik sonraki süreçte gün aşırı değerlendiriyorduk. Dediğim gibi ben 3 ay denedim ama başka sebeplerden dolayı verim alamadım. Umarım sen alırsın