Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay nasil dayandin bu kadar bence hamilesin insallah Bende pazartesi oldum ignemi

Kendimi zor tutuyorum bu ay ne zaman test yapsam ertesin adet oluyorum iğne geciktirme yapmış olabilirmi acab
Bence iğneden dolayı böyle bir gecikme olmaz lütfen sabah ilk idrarınla test yap :) çok merak ettim inşallah hamişsindir ve güzel haberler verip bize de umut olursun

Canım kanaman uzun sürerse bence bunu doktorunla görüş bu da iyi birşey olmayabilir. Nedeni hakkında aklıma birşey gelmiyor
Kan sulandırıcıdan mı yoksa 43 gun adet olmadım 2 hafta gectı belkı oyuzden bır ıkıgunndaha yogun olursa drma bıldırıcem cnn ya korkuyorum

Bence iğneden dolayı böyle bir gecikme olmaz lütfen sabah ilk idrarınla test yap :) çok merak ettim inşallah hamişsindir ve güzel haberler verip bize de umut olursun
Test almadım canım ya inat ettim bu ay ama sanki bu ay başka belirtiler cuma yapıcam dayanıcam inşallah hepimize nasip etsin Allah

Dream1988 bugün eltim doğum yaptı. 4kg bi kız doğurdu,pek de tatlı maşallah. Rabbim bize de nasip etsin inşallah
Ya masallah Allah bagislasin darisi basimiza kuzum:) benim aklima bisi takildi daha dogrusu geldi smdi asilama yapiyolar ya sende oldun. Neden 12 ya da 24 saatte bir tekrarlamiyolar bir kez veriyolar 2 kez verseler daha olasilik yukselmez mi:)

Valla bende hayret ediyorum kendime normalde 3 gün önceden test yapardım hatta eşimle bile küstüm bu ay olmıcal diye onun yüzünden, o yüzden sadece 1 kere ilişkiye girebildik iğneden sonra
Bizde bir kere iliskiye girebildik igneden sonra:/ bakalim ins tutar. Tutcagi varsa olur zaten ya asilamada da bir kere yapiyolar ztn oyle dusun. Bende kustum esime :)

Yok iğne yapıldıktan 32 saat sonra hastaneye gittim 33. Saat aşılama oldu canım
anladım canım erken olabilir bence ama test için yine de yap istersen
Ben 34 yaşındayım sizler kaç yaşındasınız.
bende 25 yaşındayım kızlar
MasAllah cnm iyi sabretmissin

anladım canım erken olabilir bence ama test için yine de yap istersen
bende 25 yaşındayım kızlar

MasAllah cnm iyi sabretmissin
Hiç belirti yok ne adet olcakmışım gibi nede hamilelik belirtisi sadece bir göğsümün ucu acıyor arada birde sol kasığıma ağrı giriyor yumurtam orda büyümüştü bekliyorum o yüzden bu ay

Ya masallah Allah bagislasin darisi basimiza kuzum:) benim aklima bisi takildi daha dogrusu geldi smdi asilama yapiyolar ya sende oldun. Neden 12 ya da 24 saatte bir tekrarlamiyolar bir kez veriyolar 2 kez verseler daha olasilik yukselmez mi:)
Kesinlikle yükselir bunu talep edip yaptıranlar da var bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…