-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Kendimi zor tutuyorum bu ay ne zaman test yapsam ertesin adet oluyorumCanım bence hemen idrar testi yapmalısın çok yüksek ihtimalle gebesindir
Merhaba arkadaşlar bende bu ay 5 gün klomen kullanıp ovitrelle iğne oldum iğnenin üzerinden 20 gün geçti adetim de 3 gün gecikti sadece arada baş dönmem ve halsizlik var ama onuda psikolojik olarak değerlendirdim kendimce doktorum biraz daha bekle dedi test için 2. Çocuk için uğraşıyoruz bu arada Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bence iğneden dolayı böyle bir gecikme olmaz lütfen sabah ilk idrarınla test yap :) çok merak ettim inşallah hamişsindir ve güzel haberler verip bize de umut olursunKendimi zor tutuyorum bu ay ne zaman test yapsam ertesin adet oluyorumiğne geciktirme yapmış olabilirmi acab
Kan sulandırıcıdan mı yoksa 43 gun adet olmadım 2 hafta gectı belkı oyuzden bır ıkıgunndaha yogun olursa drma bıldırıcem cnn ya korkuyorumCanım kanaman uzun sürerse bence bunu doktorunla görüş bu da iyi birşey olmayabilir. Nedeni hakkında aklıma birşey gelmiyor
Test almadım canım ya inat ettim bu ay ama sanki bu ay başka belirtilerBence iğneden dolayı böyle bir gecikme olmaz lütfen sabah ilk idrarınla test yap :) çok merak ettim inşallah hamişsindir ve güzel haberler verip bize de umut olursun
Valla bende hayret ediyorum kendime normalde 3 gün önceden test yapardım hatta eşimle bile küstüm bu ay olmıcal diye onun yüzünden, o yüzden sadece 1 kere ilişkiye girebildik iğneden sonraAy nasil dayandin bu kadar bence hamilesin insallah♥ Bende pazartesi oldum ignemi
İnşallah kısmetinizde vardır canımValla bende hayret ediyorum kendime normalde 3 gün önceden test yapardım hatta eşimle bile küstüm bu ay olmıcal diye onun yüzünden, o yüzden sadece 1 kere ilişkiye girebildik iğneden sonra
Ya masallah Allah bagislasin darisi basimiza kuzum:) benim aklima bisi takildi daha dogrusu geldi smdi asilama yapiyolar ya sende oldun. Neden 12 ya da 24 saatte bir tekrarlamiyolar bir kez veriyolar 2 kez verseler daha olasilik yukselmez mi:)Dream1988 bugün eltim doğum yaptı. 4kg bi kız doğurdu,pek de tatlı maşallah. Rabbim bize de nasip etsin inşallah
Bizde bir kere iliskiye girebildik igneden sonra:/ bakalim ins tutar. Tutcagi varsa olur zaten ya asilamada da bir kere yapiyolar ztn oyle dusun. Bende kustum esime :)Valla bende hayret ediyorum kendime normalde 3 gün önceden test yapardım hatta eşimle bile küstüm bu ay olmıcal diye onun yüzünden, o yüzden sadece 1 kere ilişkiye girebildik iğneden sonra
Bizde bir kere iliskiye girebildik igneden sonra:/ bakalim ins tutar. Tutcagi varsa olur zaten ya asilamada da bir kere yapiyolar ztn oyle dusun. Bende kustum esime :)
[/QUOTE.
Bizde bir kere iliskiye girebildik igneden sonra:/ bakalim ins tutar. Tutcagi varsa olur zaten ya asilamada da bir kere yapiyolar ztn oyle dusun. Bende kustum esime :)
Ins cnm benimki ne zaman iliski olmasi gerekse olmuyo kendi istedi mi ust uste olur amaolmazsa işimiz düşücek bi dahaki ay barışmamız lazım ama inşallah tutar hepimizinki
anladım canım erken olabilir bence ama test için yine de yap istersenYok iğne yapıldıktan 32 saat sonra hastaneye gittim 33. Saat aşılama oldu canım
bende 25 yaşındayım kızlarBen 34 yaşındayım sizler kaç yaşındasınız.
MasAllah cnm iyi sabretmissinMerhaba arkadaşlar bende bu ay 5 gün klomen kullanıp ovitrelle iğne oldum iğnenin üzerinden 20 gün geçti adetim de 3 gün gecikti sadece arada baş dönmem ve halsizlik var ama onuda psikolojik olarak değerlendirdim kendimce doktorum biraz daha bekle dedi test için 2. Çocuk için uğraşıyoruz bu arada Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hiç belirti yok ne adet olcakmışım gibi nede hamilelik belirtisi sadece bir göğsümün ucu acıyor arada birde sol kasığıma ağrı giriyor yumurtam orda büyümüştü bekliyorum o yüzden bu ayanladım canım erken olabilir bence ama test için yine de yap istersen
bende 25 yaşındayım kızlar
MasAllah cnm iyi sabretmissin
Yaa bende de aynı belirtiler varHiç belirti yok ne adet olcakmışım gibi nede hamilelik belirtisi sadece bir göğsümün ucu acıyor arada birde sol kasığıma ağrı giriyor yumurtam orda büyümüştü bekliyorum o yüzden bu ay
Hayır olsun canım inşAllah o zmnHiç belirti yok ne adet olcakmışım gibi nede hamilelik belirtisi sadece bir göğsümün ucu acıyor arada birde sol kasığıma ağrı giriyor yumurtam orda büyümüştü bekliyorum o yüzden bu ay
Kesinlikle yükselir bunu talep edip yaptıranlar da var bu aradaYa masallah Allah bagislasin darisi basimiza kuzum:) benim aklima bisi takildi daha dogrusu geldi smdi asilama yapiyolar ya sende oldun. Neden 12 ya da 24 saatte bir tekrarlamiyolar bir kez veriyolar 2 kez verseler daha olasilik yukselmez mi:)
Üzmeyin kocişleri bebek olana kadarHiç belirti yok ne adet olcakmışım gibi nede hamilelik belirtisi sadece bir göğsümün ucu acıyor arada birde sol kasığıma ağrı giriyor yumurtam orda büyümüştü bekliyorum o yüzden bu ay
Ne zaman test yapıcaksın ben karar aldım kendi kendime ctesi sabah evde yapıcam çift çizgiyi görürsem kan testi yaptırıcam 1 hafta geçmiş olucak adetimdenYaa bende de aynı belirtiler var