- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 33
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Ahh canım benim inşallah bu ay olur8 yumla aşılama oldum ve tutmadı ya çok üzücü, çok umutlanmıştım
Nolsun cnm vala uzandm kk yi izliyorumFit mutlu anne naber canım ? Ne yaptın
Rabbim nasip edecej insAllah ben inanıyorum nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz sadece daha vakti var demek ki8 yumla aşılama oldum ve tutmadı ya çok üzücü, çok umutlanmıştım
Canım senden güzel haberler alacağımıza inancım tamNolsun cnm vala uzandm kk yi izliyorum
Kızım okuka gidince cok boşluk oldu resmen yanliz hissettim kendimi
Bekliorum cnm hala bklm galiba yarın kan verecem sabredemiyorum tabi adet falan olmazsam
İnsAllah cnm ya adet günü yaklaştıkça benm modum düştü nedense Rabbim insAllah nasip eder tüm bekleyenlerle bana daCanım senden güzel haberler alacağımıza inancım tam
aminnn canım hepimize inşallahİnsAllah cnm ya adet günü yaklaştıkça benm modum düştü nedense Rabbim insAllah nasip eder tüm bekleyenlerle bana da
İğnenin uzeinden ne kadar geçti cnm ayni gun mu yapılmıştı aşılamayla hatrlayamadimKızlar bugün aşılamamın 8. Günü acaba erken gebelik testi yapsam sonuç doğru çıkar mı
İnşallah canım kimseye aratmasın AllahRabbim nasip edecej insAllah ben inanıyorum nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz sadece daha vakti var demek ki
Tüpten başka çare yok gibi ya her yolu denedik bi o kaldı canım sıkılıyo ya etraftan hamile haberlerini aldıkçaAhh canım benim inşallah bu ay olurşansımız zaten en fazla %30. Bu uygulamayla tek avantajımız spermlerin en verimlisi seçilip yumurtaya en yakın yere bırakılması
Benim sağ tüpüm alındı hidrosalpenks sebebiyle. Nedense çok umutlu değilim. Eşimin de 2 sonucu düşük, son ki normaldi. Umutlanmak istemiyorum ama tabi ister istemez umut besliyor insanaaa aşk olsun kuzum biz buraya sohbet edelim birbirimizden birşeyler öğrenelim diye geliyoruz , 3 yumurta çok ideal eğer eşinin de spermiyogramı normal ise şansın yüksek inşallah. Umarım ikimiz de pozitif i görürüz
Yok iğne yapıldıktan 32 saat sonra hastaneye gittim 33. Saat aşılama oldu canımİğnenin uzeinden ne kadar geçti cnm ayni gun mu yapılmıştı aşılamayla hatrlayamadim
Benzer bir durumdaki arkadaşım şuan hamile. Herşey Allahtan canım umarım hepimiz biran evvel hamilelik haberimizi alırızBenim sağ tüpüm alındı hidrosalpenks sebebiyle. Nedense çok umutlu değilim. Eşimin de 2 sonucu düşük, son ki normaldi. Umutlanmak istemiyorum ama tabi ister istemez umut besliyor insan
Ben 34 yaşındayım sizler kaç yaşındasınız.Benzer bir durumdaki arkadaşım şuan hamile. Herşey Allahtan canım umarım hepimiz biran evvel hamilelik haberimizi alırız
Ben 31 yaşımdayım canımBen 34 yaşındayım sizler kaç yaşındasınız.
Canım bence hemen idrar testi yapmalısın çok yüksek ihtimalle gebesindirMerhaba arkadaşlar bende bu ay 5 gün klomen kullanıp ovitrelle iğne oldum iğnenin üzerinden 20 gün geçti adetim de 3 gün gecikti sadece arada baş dönmem ve halsizlik var ama onuda psikolojik olarak değerlendirdim kendimce doktorum biraz daha bekle dedi test için 2. Çocuk için uğraşıyoruz bu arada Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah