Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nolsun cnm vala uzandm kk yi izliyorum 😀
Kızım okuka gidince cok boşluk oldu resmen yanliz hissettim kendimi 😄🤦‍♀️
Bekliorum cnm hala bklm galiba yarın kan verecem sabredemiyorum tabi adet falan olmazsam
Canım senden güzel haberler alacağımıza inancım tam

Ahh canım benim inşallah bu ay olur :KK43: şansımız zaten en fazla %30. Bu uygulamayla tek avantajımız spermlerin en verimlisi seçilip yumurtaya en yakın yere bırakılması :KK51:
Tüpten başka çare yok gibi ya her yolu denedik bi o kaldı canım sıkılıyo ya etraftan hamile haberlerini aldıkça

aaa aşk olsun kuzum biz buraya sohbet edelim birbirimizden birşeyler öğrenelim diye geliyoruz , 3 yumurta çok ideal eğer eşinin de spermiyogramı normal ise şansın yüksek inşallah. Umarım ikimiz de pozitif i görürüz :KK19: :KK36:
Benim sağ tüpüm alındı hidrosalpenks sebebiyle. Nedense çok umutlu değilim. Eşimin de 2 sonucu düşük, son ki normaldi. Umutlanmak istemiyorum ama tabi ister istemez umut besliyor insan

Benim sağ tüpüm alındı hidrosalpenks sebebiyle. Nedense çok umutlu değilim. Eşimin de 2 sonucu düşük, son ki normaldi. Umutlanmak istemiyorum ama tabi ister istemez umut besliyor insan
Benzer bir durumdaki arkadaşım şuan hamile. Herşey Allahtan canım umarım hepimiz biran evvel hamilelik haberimizi alırız

Kızlar yarın 5.gunum klomene baslıcam 6.gunde bıterdı hala yogun adetım kan sulandırıcıda kullanıyorum 43 gun olmadım adet acaba oyuzdenmı bıtmıcek dıye korkuyorum dogum kontrol hapıyla kesılmezde verırler dıye

Merhaba arkadaşlar bende bu ay 5 gün klomen kullanıp ovitrelle iğne oldum iğnenin üzerinden 20 gün geçti adetim de 3 gün gecikti sadece arada baş dönmem ve halsizlik var ama onuda psikolojik olarak değerlendirdim kendimce doktorum biraz daha bekle dedi test için 2. Çocuk için uğraşıyoruz bu arada Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar bende bu ay 5 gün klomen kullanıp ovitrelle iğne oldum iğnenin üzerinden 20 gün geçti adetim de 3 gün gecikti sadece arada baş dönmem ve halsizlik var ama onuda psikolojik olarak değerlendirdim kendimce doktorum biraz daha bekle dedi test için 2. Çocuk için uğraşıyoruz bu arada Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım bence hemen idrar testi yapmalısın çok yüksek ihtimalle gebesindir 😃

X