Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum eşimin 132 milyon spermi var (7 gün önceki spermiyograma göre konuşuyorum) ve %80 hareketli. Problemimiz şu, eşim daha önce penis ten ameliyat olmuş ve delik biraz aşağı kaymış bu sebeple sperm fışkırmıyor sızıntı şeklinde geliyor dolayısıyla da yol katederken sanırım ölüyorlar. Bu yüzden ilk defa 7 gün önce aşılama yaptırdık. Tüplerim açık ve 4 yumurtam var. Bakalım artık herşey Allahtan :dua: :KK23:
Anladım cnm guzel degerlerı ay masallah cogul gebelık olsun ıns tutmustur ya yumurtaların baya catlatma ıgnesı oldunmunasılamadan once ıns guzel haberlerle gel

Anladım cnm guzel degerlerı ay masallah cogul gebelık olsun ıns tutmustur ya yumurtaların baya catlatma ıgnesı oldunmunasılamadan once ıns guzel haberlerle gel
Canım benim çok tşk ederim. Hepimiz güzel haberler alırız inş. Ben klomen in bir üstü olan hap değil, gonal f 450 kullandım sonra ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım ve ortalama 34. Saat gibi aşılamam oldu. Bugün 7. Günüm ayın 18 inde test yapacağım. Gonal f çoğul gebelik yapar diyorlar :)) kısmet.. bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Canım benim çok tşk ederim. Hepimiz güzel haberler alırız inş. Ben klomen in bir üstü olan hap değil, gonal f 450 kullandım sonra ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım ve ortalama 34. Saat gibi aşılamam oldu. Bugün 7. Günüm ayın 18 inde test yapacağım. Gonal f çoğul gebelik yapar diyorlar :)) kısmet.. bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Onu hıc bılmıyorum kuzum hadı ıns guzel haberler ver 11.gununde bır test yap ya hıc belırtılere takılma hıc bellı olmaz

Bu ay yapilacak hatta 2 gun icinde gidecegim. biraz oncede bi kac damla peceteye pembe leke geldi adetin ilk gunu sayılır mi acaba. 2.gunu cagirdilar asilama icin yarin yada yarindan sonra gitmem gerekiyor ama bu ilk gun sayilir mi bilemedim
Ben 3. Günü gitmiştim canım. Dr un kaçıncı gün dediyse o zaman git canım

Bu ay yapilacak hatta 2 gun icinde gidecegim. biraz oncede bi kac damla peceteye pembe leke geldi adetin ilk gunu sayılır mi acaba. 2.gunu cagirdilar asilama icin yarin yada yarindan sonra gitmem gerekiyor ama bu ilk gun sayilir mi bilemedim
Bu arada ben eğer o gün o ilk belirti pembeden başka lekelenmediysem yani sökülür gibi arkası gelmediyse ertesi gün sökülüyorum zaten ertesi gününü 1. Gün sayıyorum.

Ayrıca da çatlatma iğnesini vurduğum gün duphaston diye 10 günlük bir ilaç var sabah akşam içilen bir progestoron ilacı, onu içmeye başlıyordum. Bu da düşük önleyici, tutunmaya yardımcı, adet düzenleyici özelliğe sahip bir hap. Bazen doktorlar vermeyebilir. Kullanılırsa etkisi artarmış tedavinin.

Bana o ilaci vermedi ama tkrr kontrole cagirdi catladimi diye bakicak sanirim. Alttan muayene sperme zarar verir mi

X