- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
E duphaston için gecikmesine mi? Catlatma ignesinden hemen sonra içmeye baslamaliydinYarin 12. Gunum canım vala aynı devam bugun duphastona da başladım bugün ondan mi nedir iyice artti bulantı halsizlik göğüs ucu acıması
Gecikmedin mi yazacaktim da otm düzeltme hatalı göndermişE duphaston için gecikmesine mi? Catlatma ignesinden hemen sonra içmeye baslamaliydin
Canım catlatma ignesinden hemen sonra basliyosun ki bebeğin tutunmasına yardım etsin. Senin artık bat in yaklaştı. Bana tuhaf geldiVala bilmiyorum canım bugün başlamami söyledi doktorum adet duzenleyici, düşük önleyici vs bi sürü kullanım alanı var sanırım
Ne bilim her dr farklı ilerliyor sanırım benim dr bi cok şeyi farklı geldi de hayırlısı bklm insAllah guzel sonuçlanirCanım catlatma ignesinden hemen sonra basliyosun ki bebeğin tutunmasına yardım etsin. Senin artık bat in yaklaştı. Bana tuhaf geldi
İnşallah canımNe bilim her dr farklı ilerliyor sanırım benim dr bi cok şeyi farklı geldi de hayırlısı bklm insAllah guzel sonuçlanir
İnsallah güzel haberi paylaşırsın bizimle canim benimcanım ayın 18 inde test yapacağız. aşılamadan 2 hafta sonra yapılıyor.
İnsallah güzel haberi paylaşırsın bizimle canim benim
Canım selam gebelik düşünmeye başladığım andan itibaren folikasit kullandım ben. Adetin 2. Günü dr a gittim tüm tahlil ve kontrollerim yapıldı. Yumurta geliştirici, adet iken kullanılmaya başlanıyor. Sonra yumurta takibi yapılıyor ve çatlatma iğnesi vuruluyorsun. Neden çatlatma iğnesi? Çünkü ne zaman çatlayacağını bilirsek yumurtanın kontrol bizde oluyor buna göre birliktelik oluyor. Çatlatma iğnesinden sonra da progesteron veriyor doktorlar. Bebeğin tutunmasına yardım ediyor bu tip ilaçlar. Dilerim sen de kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. Hepimiz bu ay güzel haber alabilmek için bekliyoruz.Merhaba kızlar bende buay 43 gunde adet oldum 1 kaybın var 6 aydır olmadı sebepsızz buay dr a gıdecegım artık hormonlara bakılıp yumurta gelıstırıcı ve catlatma ıgnesı yapılcak nasıl bır surec olacak hıc bılmıyorum
Dream1988 naptin canım yarın kontrolün vardi? Fit mutlu anne senin de 12. Günün nasıl hissediyorsun belirtilerin nasıl ?
Çatladığını düşünüyorsan ilişkide bulun bence.Evet kuzum bakalm ne dicek doktor :/ heyecanla bekliyorum bence catladi ama...
Canım senin iğnenin kaçıncı günüGünaydınnnnn canlarrr
6. günü kuzumCanım senin iğnenin kaçıncı günü
8.günü canım ağrılar geçti bugün test yaptım çok az silik vardı etkisi baya geciyo artık.çok stresliyim bende bı an önce belli olsun artık.6. günü kuzum18 inde test yapıcam. Beklemek çok zor ve sıkıcı. Senin kaçıncı günün canım ?
Çok az silik mi vardııııı8.günü canım ağrılar geçti bugün test yaptım çok az silik vardı etkisi baya geciyo artık.çok stresliyim bende bı an önce belli olsun artık.
Yok canım mümkün değil 2 gün önce daha koyuydu gitgide azalıyor iğne etkisi geçiyor daha çok erken.Çok az silik mi vardıııııacaba bu belirti olabilir mi ki yaa
Ozaman ben negatif göre göre psikolojim bozuluyordu bir test yapayım da çizft çizgi çıksın moral olur banaYok canım mümkün değil 2 gün önce daha koyuydu gitgide azalıyor iğne etkisi geçiyor daha çok erken.