Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vala bilmiyorum canım bugün başlamami söyledi doktorum adet duzenleyici, düşük önleyici vs bi sürü kullanım alanı var sanırım
Canım catlatma ignesinden hemen sonra basliyosun ki bebeğin tutunmasına yardım etsin. Senin artık bat in yaklaştı. Bana tuhaf geldi

Merhaba kızlar bende buay 43 gunde adet oldum 1 kaybın var 6 aydır olmadı sebepsızz buay dr a gıdecegım artık hormonlara bakılıp yumurta gelıstırıcı ve catlatma ıgnesı yapılcak nasıl bır surec olacak hıc bılmıyorum

Canım selam gebelik düşünmeye başladığım andan itibaren folikasit kullandım ben. Adetin 2. Günü dr a gittim tüm tahlil ve kontrollerim yapıldı. Yumurta geliştirici, adet iken kullanılmaya başlanıyor. Sonra yumurta takibi yapılıyor ve çatlatma iğnesi vuruluyorsun. Neden çatlatma iğnesi? Çünkü ne zaman çatlayacağını bilirsek yumurtanın kontrol bizde oluyor buna göre birliktelik oluyor. Çatlatma iğnesinden sonra da progesteron veriyor doktorlar. Bebeğin tutunmasına yardım ediyor bu tip ilaçlar. Dilerim sen de kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. Hepimiz bu ay güzel haber alabilmek için bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…