- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
hadi inşallah. Benim bu genital bölge vuran hafif bir baskı gibi ağrı gibi bir durumum var. mesela wc ye girdiğimde büyük abdest için kendimi sıktım biraz hemen kasığıma ağrı girdi. hapşurunca bile giriyor. gebe miyim diye kendini dinlemekten çıldıracak duruma geliyor insan
Ayyy çok heyecanlı. Neler oldu anlatsana. Hadi Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin dilerim hemencik tutunsun bebişkon
Kuzum aşılamadan sonra 2 gün cenabet gezdim desem inanır mısınızCok ikinma bu arada bir tup bebek videosunda izledim kadin hic ikinmaMis ve sicak dus hic almamis bende kaynar kaynar severim suyu :)
Kuzum aşılamadan sonra 2 gün cenabet gezdim desem inanır mısınızduş almamak gerekiyormuş aynı gün ben ertesi gün de almadım korkumdan. Canım wc mi yapabiliyorum ama gazım çok var ve biraz ıkınmadan wc yapamıyorum. Yapamayınca bu da kasığıma baskı yapıyor ve ağrı oluyor
Canım bu ay tam aşılama yapılacak gün benim izmir e iş seyahatim vardı. Doktora, " çatlatma iğnesini bir gün sonra yapsam olmaz mı hem dönmüş olurum daha iyi" dedim. "Olmaz" dedi. "Çatlatma iğnesini aşılamayı sağlıklı yapmak kontrol altına almak için yapıyoruz ve yumurtalardan biri çatlarsa diğerlerini de çatlatır, çürütür, başarısız bir tedavi olur" dedi.Kuzum gittim ama ymudum yoktu catlamis hissediyodum hatta forumda da yazmistim doktorda dedi ki 3 tane vardi 1 i kendi catlamis iliski yasadiniz mi dedi bende ctesi olmustu dedim. 2 yumurta var dedi biri 20mm di biri 25mm igneyi yapalim dedi bu aksami ve yarini degerlendirin dedi. Persembede kontrole cagirdi tkrr herlde catladi mi diye bakicak. Bakalim esimle boyle planli birliktelik cok zor oluyo onun stresine girdim smdi
Canım herkes farklı yaşıyor işte. Kiminden bütün belirtiler var kiminde hiç yok :) insallah pozitifi görürsün benim de çarşamba olduBenin çarşamba günü oldu asilama, hiç belirti hissetmiyorum hayırlısı bakalım
Canım bu ay tam aşılama yapılacak gün benim izmir e iş seyahatim vardı. Doktora, " çatlatma iğnesini bir gün sonra yapsam olmaz mı hem dönmüş olurum daha iyi" dedim. "Olmaz" dedi. "Çatlatma iğnesini aşılamayı sağlıklı yapmak kontrol altına almak için yapıyoruz ve yumurtalardan biri çatlarsa diğerlerini de çatlatır, çürütür, başarısız bir tedavi olur" dedi.
Canım ben aşılamaya sabah 8 de gittim. erkenden uyandım ve banyomu yaptım bi güzel öyle gittim çünkü sonrasındaki 2 gün yıkanmayacağımı planlamıştım. bir de eğer aşılama düşünüyorsan bu işlemi doğumhanede yaptı benim dr um ve doğumhane çok soğuktu, üşüdüm. yanına çorap al. bazı doktorlar hemen ayağa kalkıp hayatına devam edebilirsin diyor. Benimki 15 dk uzandırdı beni. sen de kalkmaAllah gunah yazmasn bende iliskiden sonra dus almiyorm bazen ust uste olunca bi kac gun oyle geziyorum. Normalde asla icim rahat etmez ama napalim cocuk icin... catlatma ignesi oldugu gun banyo yapmama fln gibi bisey var mi acaba onden yikansam mi of kafam karisik ztn nabzim hep yuksek cikiyor heyecandan doktorda olctu :)
inşallah birşey olmaz kuzum içini ferah tutBende yumurtalardan biri onden catlamis bisi olur mu ki acaba:) doktor hic bisey olmaz dedi hatta catlatma ignesi tutunmasinida kolaylastirir dedi
inşallah birşey olmaz kuzum içini ferah tut
Çok fazla banyosuz gezmeyin bence, bu seferde çocuk hayırsız olursa, bir de kadın doğum muayenesinden sonra gusul gerekmiyormus, diyanetin sitesinde sormuslar. Asilama da onun gibi birşey. Ama ilişkiden sonra sabahlayabilirsiniz.Allah gunah yazmasn bende iliskiden sonra dus almiyorm bazen ust uste olunca bi kac gun oyle geziyorum. Normalde asla icim rahat etmez ama napalim cocuk icin... catlatma ignesi oldugu gun banyo yapmama fln gibi bisey var mi acaba onden yikansam mi of kafam karisik ztn nabzim hep yuksek cikiyor heyecandan doktorda olctu :)
Çok fazla banyosuz gezmeyin bence, bu seferde çocuk hayırsız olursa, bir de kadın doğum muayenesinden sonra gusul gerekmiyormus, diyanetin sitesinde sormuslar. Asilama da onun gibi birşey. Ama ilişkiden sonra sabahlayabilirsiniz.
Öyle derler ya, gusulsuz gezmeyin, ilişkiye bile besmeleyle girin. Herşey etkiliyor olabilir. Yoksa bunca sapık kimin çoluğu çocuğu.Banyosuzluktan cocuk hayirsiz mi olucak:)
Öyle derler ya, gusulsuz gezmeyin, ilişkiye bile besmeleyle girin. Herşey etkiliyor olabilir. Yoksa bunca sapık kimin çoluğu çocuğu.
Huhu kızlar bnde geldim aranızda. Sol yumurtalığımda çikolata kisti var 4cm, 6 aydır bebişimizde olmadı , doktora gattim , 17 eylülde çatlatma iğnesi yapmalım dedim, hayırlısı inşallah
Benim okumadığımı nerden biliyorsunuz. Siz uygulamanıza devam edin. Çocuğunuz olur inşallah. Sonucuna göre aklınıza gelirim artık. Çocuğunuz büyüyünce.O zaman musluman olmayanlarin cocuklari tamami hayirsiz. Besmeleyle iliskiye baslamak mi! Diyanetten mi ogrendiniz bunlari. Arayip sormak yerine neden okumayi tercih etmiyorsunuz. Neyse herkesin inanci kendine Allah akil fikir versin insallah... doktorun muayenesi bozmuyormus asilamada ona giriyormus Allahim kafalara bakin sok oluyorum 2019 yilinda bu zihniyet... pessss
Kızlar[ abdestlenmeden gezmek günah.tabi çocugun hayırsız olup olmayacagini Allah tan başka kimse bilemez.Ama inanın ne yatmanin ne 2-3 gün banyo yapmamanın çocuk olacağı konusunda bilimsel olarak bı açıklaması yok.Olacagi zaman her zaman olur.