-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Yap canım bende yaptım çok güzel oluyorOzaman ben negatif göre göre psikolojim bozuluyordu bir test yapayım da çizft çizgi çıksın moral olur banaKuzum inşallah hepimiz pozitifi görürüz
Yap canım bende yaptım çok güzel oluyor
Kizlar bende biraz once oldum
Ignemi:) 3 tane varmis 1 i kendi catlamis digerleri 20-25
asilama çarşamba ins ama sağol heyecan var biraz.. bu gece catlatma ignesi vurucm
Canım ben göbek deliğimin etrafında bir yerden vurdum, göbek deliğimin sağ tarafına. göbek deliğinin hemen yanına ya hu... 1 cm kadar ötesineasilama çarşamba ins ama sağol heyecan var biraz.. bu gece catlatma ignesi vurucm
Da aklım nerden vurucagima takıldı göbek deliğini ne kadar otesinden bilginiz varmi
1 cm vurduysan çok yakın vurmuşsun yaCanım ben göbek deliğimin etrafında bir yerden vurdum, göbek deliğimin sağ tarafına. göbek deliğinin hemen yanına ya hu... 1 cm kadar ötesine
Aldım canım normal iğne gibi zaten hiç battığını hissetmiyosun o kadar ince ki1 cm vurduysan çok yakın vurmuşsun ya
Ben 3-4 parmak yanından sağdan yapicm ins
Havası ni aldin mi yoksa direk mi
Benim aklıma hiç gelmemişti havasını almak :) ben de iki parmak ölçü yaptım güya göbek deliğine göre ams bi baktım çok yakından vurmuşum:) neyse hayırlısı bakalım. Ama insan heyecanlanıyor epey1 cm vurduysan çok yakın vurmuşsun ya
Ben 3-4 parmak yanından sağdan yapicm ins
Havası ni aldin mi yoksa direk mi
ilk vurduğumda tansiyonum düşmüştü korkudan. ilk defa yapınca insan korkuyorBenim aklıma hiç gelmemişti havasını almak :) ben de iki parmak ölçü yaptım güya göbek deliğine göre ams bi baktım çok yakından vurmuşum:) neyse hayırlısı bakalım. Ama insan heyecanlanıyor epey
Korkulacak bisey yokmuş ama ya, ben de canım acır sanmistim ama hiç anlamadım bile . O kadar ince ki ucu insan hissetmiyor hiçilk vurduğumda tansiyonum düşmüştü korkudan. ilk defa yapınca insan korkuyor
Aldım canım normal iğne gibi zaten hiç battığını hissetmiyosun o kadar ince ki
Bende 4 parmak yanına yaparım yaBenim aklıma hiç gelmemişti havasını almak :) ben de iki parmak ölçü yaptım güya göbek deliğine göre ams bi baktım çok yakından vurmuşum:) neyse hayırlısı bakalım. Ama insan heyecanlanıyor epey
hadi inşallah. Benim bu genital bölge vuran hafif bir baskı gibi ağrı gibi bir durumum var. mesela wc ye girdiğimde büyük abdest için kendimi sıktım biraz hemen kasığıma ağrı girdi. hapşurunca bile giriyor. gebe miyim diye kendini dinlemekten çıldıracak duruma geliyor insanBende 4 parmak yanına yaparım ya
Havası varsa alırım hafif te bosa gitmesindeçarşamba gynu den itibaren belirtileri de yazarım ins
Belirtilere falan bakmak istemiyorum yahadi inşallah. Benim bu genital bölge vuran hafif bir baskı gibi ağrı gibi bir durumum var. mesela wc ye girdiğimde büyük abdest için kendimi sıktım biraz hemen kasığıma ağrı girdi. hapşurunca bile giriyor. gebe miyim diye kendini dinlemekten çıldıracak duruma geliyor insan
Korkulacak bisey yokmuş ama ya, ben de canım acır sanmistim ama hiç anlamadım bile . O kadar ince ki ucu insan hissetmiyor hiç