Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlatma ignesinin ustununden tam 15 gun gecti ve adet oldum yeni icimde bir umut vardi oda gitti kizlarpazartesi doktora gidecektim umutlaniyordum
Lütfen umudunu kaybetme canım bak hepimiz aynı durumdayız. Bir sonraki aya inşallah güzel haberler verirsin. Umutsuzluğa kapılma. Muhakkak hepimiz anne olacağız sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruz

Arkadaşlar, şimdi pregnyl çatlatma iğnesi mi yoksa ovitrelle mi daha iyidir konusunun tartışıldığı bir konuya cevap yazdım ama buraya da yazmak istiyorum ki merak edenler olabilir. Eşim de reprezant olduğu için aradaki farkı çok iyi biliyorum ve doktorumuz da anlatmıştı. Pregnyl gebe kadınların hormonundan üretilir ancak ovitrelle DNA teknikleri ile üretilmiş tıbbi bir üründür. dolayısıyla etken maddesindeki teknolojik durum ve etki bakımından ovitrelle daha etkili ve fiyatlı bir üründür. Ha pregnyl kötü müdür ? Hayır. Sadece ovitrelle daha teknolojiktir. Bu bakımdan ben pregnyl bulabildiğim halde ovitrelle kullandım. Doktorumun da önerisi bu idi.

Bana doktor pregnyl bulursan al dedi ama fiyatlari duyunca turk mantigi pahalisi daha iyidir dedim ovitrelle aldm iyi oldu bunu okudugum aklima takilmisti:)

Bendne anlayamadim o olayi bi topikte ismini hatrlamiorm bi arkds ozellikle o igneyi bulacagini soylemisti hem daha uygun fiyat hem daha etkili dedi ama ovitrellenin fiyati da kafamk karstrd madem o etkili hemde uygun niye ovitrelle tavsiye ediyorlar die

Fit mutlu anne Dream1988 evet etken madde ve teknolojisi açısından ovitrelle daha iyi. Pregnyl gerçekten çok daha ucuz ama daha etkili olmadığına eminim.

Gebe kadınların hormonu demişim pardon idrarından üretiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…