- 7 Kasım 2018
- 92
- 69
- 25
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
15.gun canimÖyle canım 15. Gun mu adet oldun yoksa 16. Gun mu şimdi benimde qz kaldi içimi bi umutsuzluk sardi olmadi snrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15.gun canimÖyle canım 15. Gun mu adet oldun yoksa 16. Gun mu şimdi benimde qz kaldi içimi bi umutsuzluk sardi olmadi snrm
Anladım napicaksn peki bu ay da klomen tedavisine devam mi15.gun canim
Bu ay olucam insallah . Test zamanın ne zaman canimKuzucum gece saat 1 de iğnemi oldum 32 saat sonra sabah saat 8e denk geliyordu hastanede oldum. Eşimin tahlil vermesi ile bana enjekte edilmesini sayarsak 34 -35 saat sonra ... sen de mi aşılama oldun canım
Pazartesi gidiyim bakalim doktor ne diyecek klomen kullanmam ama canim bende yan etki yapti galiba basim cok dondu kullandigimdaAnladım napicaksn peki bu ay da klomen tedavisine devam mi
Canım rahim kalınlığım benim de çok iyiydi ama verdi. Katkısı olur dedi. Fit mutlu anne evet ilac 10 günlük bitince 3 gün içinde adet görüyorsunBana vermedi ya rahim 9 mm gayet iyi dedi tutunması için ondan mı vermediki acaba
anladım canım hadi hayırlısıPazartesi gidiyim bakalim doktor ne diyecek klomen kullanmam ama canim bende yan etki yapti galiba basim cok dondu kullandigimda
tmm canım bklm hayırlısıCanım rahim kalınlığım benim de çok iyiydi ama verdi. Katkısı olur dedi. Fit mutlu anne evet ilac 10 günlük bitince 3 gün içinde adet görüyorsun
Lütfen umudunu kaybetme canım bak hepimiz aynı durumdayız. Bir sonraki aya inşallah güzel haberler verirsin. Umutsuzluğa kapılma. Muhakkak hepimiz anne olacağız sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruzCatlatma ignesinin ustununden tam 15 gun gecti ve adet oldum yeni icimde bir umut vardi oda gitti kizlarpazartesi doktora gidecektim umutlaniyordum
canım ayın 18 inde test yapacağız. aşılamadan 2 hafta sonra yapılıyor.Bu ay olucam insallah . Test zamanın ne zaman canim
Canım o bende de olmuştu ilacın yan etkileri hep.Pazartesi gidiyim bakalim doktor ne diyecek klomen kullanmam ama canim bende yan etki yapti galiba basim cok dondu kullandigimda
Arkadaşlar, şimdi pregnyl çatlatma iğnesi mi yoksa ovitrelle mi daha iyidir konusunun tartışıldığı bir konuya cevap yazdım ama buraya da yazmak istiyorum ki merak edenler olabilir. Eşim de reprezant olduğu için aradaki farkı çok iyi biliyorum ve doktorumuz da anlatmıştı. Pregnyl gebe kadınların hormonundan üretilir ancak ovitrelle DNA teknikleri ile üretilmiş tıbbi bir üründür. dolayısıyla etken maddesindeki teknolojik durum ve etki bakımından ovitrelle daha etkili ve fiyatlı bir üründür. Ha pregnyl kötü müdür ? Hayır. Sadece ovitrelle daha teknolojiktir. Bu bakımdan ben pregnyl bulabildiğim halde ovitrelle kullandım. Doktorumun da önerisi bu idi.
Bendne anlayamadim o olayi bi topikte ismini hatrlamiorm bi arkds ozellikle o igneyi bulacagini soylemisti hem daha uygun fiyat hem daha etkili dedi ama ovitrellenin fiyati da kafamk karstrd madem o etkili hemde uygun niye ovitrelle tavsiye ediyorlar dieArkadaşlar, şimdi pregnyl çatlatma iğnesi mi yoksa ovitrelle mi daha iyidir konusunun tartışıldığı bir konuya cevap yazdım ama buraya da yazmak istiyorum ki merak edenler olabilir. Eşim de reprezant olduğu için aradaki farkı çok iyi biliyorum ve doktorumuz da anlatmıştı. Pregnyl gebe kadınların hormonundan üretilir ancak ovitrelle DNA teknikleri ile üretilmiş tıbbi bir üründür. dolayısıyla etken maddesindeki teknolojik durum ve etki bakımından ovitrelle daha etkili ve fiyatlı bir üründür. Ha pregnyl kötü müdür ? Hayır. Sadece ovitrelle daha teknolojiktir. Bu bakımdan ben pregnyl bulabildiğim halde ovitrelle kullandım. Doktorumun da önerisi bu idi.
Fit mutlu anne Dream1988 evet etken madde ve teknolojisi açısından ovitrelle daha iyi. Pregnyl gerçekten çok daha ucuz ama daha etkili olmadığına eminim.Bendne anlayamadim o olayi bi topikte ismini hatrlamiorm bi arkds ozellikle o igneyi bulacagini soylemisti hem daha uygun fiyat hem daha etkili dedi ama ovitrellenin fiyati da kafamk karstrd madem o etkili hemde uygun niye ovitrelle tavsiye ediyorlar die
Gebe kadınların hormonu demişim pardon idrarından üretiliyor.Arkadaşlar, şimdi pregnyl çatlatma iğnesi mi yoksa ovitrelle mi daha iyidir konusunun tartışıldığı bir konuya cevap yazdım ama buraya da yazmak istiyorum ki merak edenler olabilir. Eşim de reprezant olduğu için aradaki farkı çok iyi biliyorum ve doktorumuz da anlatmıştı. Pregnyl gebe kadınların hormonundan üretilir ancak ovitrelle DNA teknikleri ile üretilmiş tıbbi bir üründür. dolayısıyla etken maddesindeki teknolojik durum ve etki bakımından ovitrelle daha etkili ve fiyatlı bir üründür. Ha pregnyl kötü müdür ? Hayır. Sadece ovitrelle daha teknolojiktir. Bu bakımdan ben pregnyl bulabildiğim halde ovitrelle kullandım. Doktorumun da önerisi bu idi.
Insallah canim sagolLütfen umudunu kaybetme canım bak hepimiz aynı durumdayız. Bir sonraki aya inşallah güzel haberler verirsin. Umutsuzluğa kapılma. Muhakkak hepimiz anne olacağız sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruz
YaaaGebe kadınların hormonu demişim pardon idrarından üretiliyor.
Evet canım
İlk kez duyunca insan bi şaşırıyor hani diğer kullandığımız ilaçlarda neler var kim bilirEvet canım
Yarin 12. Gunum canım vala aynı devam bugun duphastona da başladım bugün ondan mi nedir iyice artti bulantı halsizlik göğüs ucu acımasıDream1988 naptin canım yarın kontrolün vardi? Fit mutlu anne senin de 12. Günün nasıl hissediyorsun belirtilerin nasıl ?