Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bugun iğnenin 10. Günü kasık ağrım hala var afedersnz surekli gaz var
5 gun kaldı iğnenin tamamen etkisi geçmeye
Canımmm günaydınn benim de 4. Günüm. Aşırı gaz ve karında şişlik bende de devam ediyor.Dün itibariyle göğüslerde hassasiyet başlamıştı bugün de devam ediyor. Senin testine çok az kaldı 5 gün sonra müjdeli haber alırız inşallah

Aynen cnm göğüs hassasiyeti bende de başladı sistiler zatrn insAllah cnm

Benim ki ilk 2_3 gün çok ağrılarım oldu 2 gün geçti ama bugün sabah bel kaşık ağrısı uykumdan uyandırdı ne zaman geçer ki bu iğnenin etkisi kizlar.
Ben de o kadar ciddi ağrı olmadı eğer senin ağrıların şiddetli ise doktorunla görüş muhakkak. Çatlatma iğnesinden sonra kullanılacak,jel,iğne ,hap gibi günlük ilaç verdi mi?

Ben de o kadar ciddi ağrı olmadı eğer senin ağrıların şiddetli ise doktorunla görüş muhakkak. Çatlatma iğnesinden sonra kullanılacak,jel,iğne ,hap gibi günlük ilaç verdi mi?
Yok canım dayanamayacak kadar ağrım olmadı başka bir şey de vermedi.herhalde yumurta çatladı yada kist falan mı oluştu ki bilmiyorum bekleyim bakalım.

Yok canım dayanamayacak kadar ağrım olmadı başka bir şey de vermedi.herhalde yumurta çatladı yada kist falan mı oluştu ki bilmiyorum bekleyim bakalım.
Çatlatma iğnesinden sonra yumurtanın çatlaması 1 gün sonraya denk geliyor. İnşallah döllenme olmuştur da onun ağrısıdır. Ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandığımda doktorum duphaston vermişti . İğneden sonra hergün sabah akşam içtim. Kutu bittikten sonra 3 gün içinde adet gördüm hep. Tutunmasına yardım ediyormuş.

Bana vermedi ya rahim 9 mm gayet iyi dedi tutunması için ondan mı vermediki acaba

Bi yandan umutlanıyorum bi yandan da diyorum ki bu ilacın etkileri galiba..
aynen bende cnm hyrlisi bklm bekleyip görelim
Bana da verdi cnm yarin başlıcam adet günümde daha bitmemiş oluyor 10 günlük adet olacaksam bitince hemen olur muyum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…