- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Ahh canım hayırlı olsun inşallah bu ay pozitifi görürüz hepimiz. Sende herhangi bir problem var mıydıMerhabalar ben de ilk defa kullandım klomen+ çatlatma iğnesinin 5.günü bekliyorum bakalım.
Bı sorun yok canım en son hsg çektirdim temiz çıktı inşallah hepimizinde olsun bu ay.Ahh canım hayırlı olsun inşallah bu ay pozitifi görürüz hepimiz. Sende herhangi bir problem var mıydı
Hsg den sonraki 3 ay doğurganlık yüksek olur hadi inşallah zahmetsizce kavuşursun bebişineBı sorun yok canım en son hsg çektirdim temiz çıktı inşallah hepimizinde olsun bu ay.
Canımmm günaydınn benim de 4. Günüm. Aşırı gaz ve karında şişlik bende de devam ediyor.Dün itibariyle göğüslerde hassasiyet başlamıştı bugün de devam ediyor. Senin testine çok az kaldı 5 gün sonra müjdeli haber alırız inşallahGünaydın kızlar bugun iğnenin 10. Günü kasık ağrım hala var afedersnz surekli gaz var
5 gun kaldı iğnenin tamamen etkisi geçmeye
Teşekkür ederim canım inşallahHsg den sonraki 3 ay doğurganlık yüksek olur hadi inşallah zahmetsizce kavuşursun bebişine
Elbette öyle. Hayırlısı olsun .Teşekkür ederim canım inşallah2. Ay bakalım hsg de.nasip olmayınca olmuyor işte vardır Allah'ın bir bildiği.
Aynen cnm göğüs hassasiyeti bende de başladı sistiler zatrn insAllah cnmCanımmm günaydınn benim de 4. Günüm. Aşırı gaz ve karında şişlik bende de devam ediyor.Dün itibariyle göğüslerde hassasiyet başlamıştı bugün de devam ediyor. Senin testine çok az kaldı 5 gün sonra müjdeli haber alırız inşallah
Bi yandan umutlanıyorum bi yandan da diyorum ki bu ilacın etkileri galiba..Aynen cnm göğüs hassasiyeti bende de başladı sistiler zatrn insAllah cnm
Ben de o kadar ciddi ağrı olmadı eğer senin ağrıların şiddetli ise doktorunla görüş muhakkak. Çatlatma iğnesinden sonra kullanılacak,jel,iğne ,hap gibi günlük ilaç verdi mi?Benim ki ilk 2_3 gün çok ağrılarım oldu 2 gün geçti ama bugün sabah bel kaşık ağrısı uykumdan uyandırdı ne zaman geçer ki bu iğnenin etkisi kizlar.
Yok canım dayanamayacak kadar ağrım olmadı başka bir şey de vermedi.herhalde yumurta çatladı yada kist falan mı oluştu ki bilmiyorum bekleyim bakalım.Ben de o kadar ciddi ağrı olmadı eğer senin ağrıların şiddetli ise doktorunla görüş muhakkak. Çatlatma iğnesinden sonra kullanılacak,jel,iğne ,hap gibi günlük ilaç verdi mi?
Çatlatma iğnesinden sonra yumurtanın çatlaması 1 gün sonraya denk geliyor. İnşallah döllenme olmuştur da onun ağrısıdır. Ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandığımda doktorum duphaston vermişti . İğneden sonra hergün sabah akşam içtim. Kutu bittikten sonra 3 gün içinde adet gördüm hep. Tutunmasına yardım ediyormuş.Yok canım dayanamayacak kadar ağrım olmadı başka bir şey de vermedi.herhalde yumurta çatladı yada kist falan mı oluştu ki bilmiyorum bekleyim bakalım.
Bana vermedi ya rahim 9 mm gayet iyi dedi tutunması için ondan mı vermediki acabaÇatlatma iğnesinden sonra yumurtanın çatlaması 1 gün sonraya denk geliyor. İnşallah döllenme olmuştur da onun ağrısıdır. Ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandığımda doktorum duphaston vermişti . İğneden sonra hergün sabah akşam içtim. Kutu bittikten sonra 3 gün içinde adet gördüm hep. Tutunmasına yardım ediyormuş.
aynen bende cnm hyrlisi bklm bekleyip görelimBi yandan umutlanıyorum bi yandan da diyorum ki bu ilacın etkileri galiba..
Bana da verdi cnm yarin başlıcam adet günümde daha bitmemiş oluyor 10 günlük adet olacaksam bitince hemen olur muyum yaniÇatlatma iğnesinden sonra yumurtanın çatlaması 1 gün sonraya denk geliyor. İnşallah döllenme olmuştur da onun ağrısıdır. Ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandığımda doktorum duphaston vermişti . İğneden sonra hergün sabah akşam içtim. Kutu bittikten sonra 3 gün içinde adet gördüm hep. Tutunmasına yardım ediyormuş.
Yaaaa oldun mu cnm hayrlisi olsun ne diyelim vqkti gelmemiş demek ki dahaCatlatma ignesinin ustununden tam 15 gun gecti ve adet oldum yeni icimde bir umut vardi oda gitti kizlarpazartesi doktora gidecektim umutlaniyordum
Aynen canim ilk kullanisimdi klomenle catlatma ignesini hayirlisi olsun ne diyimYaaaa oldun mu cnm hayrlisi olsun ne diyelim vqkti gelmemiş demek ki daha
Öyle canım 15. Gun mu adet oldun yoksa 16. Gun mu şimdi benimde qz kaldi içimi bi umutsuzluk sardi olmadi snrmAynen canim ilk kullanisimdi klomenle catlatma ignesini hayirlisi olsun ne diyim