Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BEn yarın olacağım kızlar çok heyecanlıyım sağda Ve solda olması iyi dedi doktor 14. Günü beklemeden erken gebelik testi ile öğrenen var mı ? Onuncu günde ben yapacağım erken olanlardan
Cnm 14 gun nedeni benm bildgm ignenin icinde olan hcgden dolayi yalanci pozitif olabiliyormus etkisi gecsin die bekleyin diolar onuncu gun erken snrm

BEn yarın olacağım kızlar çok heyecanlıyım sağda Ve solda olması iyi dedi doktor 14. Günü beklemeden erken gebelik testi ile öğrenen var mı ? Onuncu günde ben yapacağım erken olanlardan
Canım benim bugün 3. günüm. Hiçbir belirtim yok :KK17: Herkes bi batmalardan, ağrıdan filan bahsediyor. Açıkçası 10. günde iğnenin ilaçların etkisi gitmiş olur mu bilmiyorum. Doğru sonuç için 14. günü beklemeyi planlıyorum. Bir de ovülasyon testi deneyerek de sonucu anlamaya çalışıyorlarmış ama o nasıl oluyor bilmiyorum

Kuzum bence olucak ♥ Pozitif dusunnn doktor ne diyor asilamada hamile kalma olasiligin ile
Ilgili?
Bitanem Rabbim ağzından duysun. Doktor klomende de her yaptığımızda çok umutluydu :-) Bu defa da 4 yumurtamın olması, her iki tarafta da olması bizi umutlandırıyor. Eşimin sperm sayısı ve ileri hareketliliği de iyi. Dur bakalım ne olacak :KK36:

Bitanem Rabbim ağzından duysun. Doktor klomende de her yaptığımızda çok umutluydu :-) Bu defa da 4 yumurtamın olması, her iki tarafta da olması bizi umutlandırıyor. Eşimin sperm sayısı ve ileri hareketliliği de iyi. Dur bakalım ne olacak :KK36:

Hadi bakalim insallah biz daha ne esime ne bana detayli inceleme yapmadik insallah gerek olmaz🙏 Nrede yasiyorsun? Baya bolca yumurtan olmus ccogul gebelik bile gelebilir🥰

Kızlaaaar ben dayanamadm iğnenin etkisi gecmis mi die merak ettim test yaptım snrm geçmiş dimi bugün 9. Gün 🤔🤦‍♀️:bicak:

Eklentiler

• Screenshot_20190906-184642.png
    Screenshot_20190906-184642.png
    391,9 KB · Görüntüleme: 197
Hadi bakalim insallah biz daha ne esime ne bana detayli inceleme yapmadik insallah gerek olmaz🙏 Nrede yasiyorsun? Baya bolca yumurtan olmus ccogul gebelik bile gelebilir🥰
Kuzum İskenderun da yaşıyorum. Bu ay yumurtalarim iyi durumda ama herşey kısmet işte 💕 inşallah hayirlisiyla gelsin. Sen de müjde ver tez zamanda 💕

Kuzucum gece saat 1 de iğnemi oldum 32 saat sonra sabah saat 8e denk geliyordu hastanede oldum. Eşimin tahlil vermesi ile bana enjekte edilmesini sayarsak 34 -35 saat sonra ... sen de mi aşılama oldun canım
Canım senşn dozun kaçtı kaç yumurtan oldu bir de doktor dikkat etmen gereken birşeyler söyledi mi?

Canım senşn dozun kaçtı kaç yumurtan oldu bir de doktor dikkat etmen gereken birşeyler söyledi mi?
Kuzucum Gonal f 450 kullandım 1 hafta 100 lük iğne vurdum,günde 1 kere. Adetin 3. Günü başladım vurmaya. 10. Günü yumurtalarım gelişmişti 11.gün çatlatma vurdum. 32. Saat hastaneye geldik,aşılama oldum. Doktorum iğneli yumurta geliştiricinin daha verimli olduğunu söyledi. Aşılamadan sonra duphaston ilaç yazdı sabah akşam içiyorum, tutunmayı kolaylaştıracak. Aşılamadan sonra hemen kaldırmadılar beni 15 dk uzandım öyle kalktım. Aynı gün duş yapmadım. Aynı gün ilişki istedi. Fakat ne olur ne olmaz diye bir gün aşırı değerlendirmeye devam ediyoruz. Protein ağırlıklı beslen dedi. Kendine meşgale bul kafaya takma dedi.

X