- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Cnm 14 gun nedeni benm bildgm ignenin icinde olan hcgden dolayi yalanci pozitif olabiliyormus etkisi gecsin die bekleyin diolar onuncu gun erken snrmBEn yarın olacağım kızlar çok heyecanlıyım sağda Ve solda olması iyi dedi doktor 14. Günü beklemeden erken gebelik testi ile öğrenen var mı ? Onuncu günde ben yapacağım erken olanlardan
Canım benim bugün 3. günüm. Hiçbir belirtim yokBEn yarın olacağım kızlar çok heyecanlıyım sağda Ve solda olması iyi dedi doktor 14. Günü beklemeden erken gebelik testi ile öğrenen var mı ? Onuncu günde ben yapacağım erken olanlardan
Bitanem Rabbim ağzından duysun. Doktor klomende de her yaptığımızda çok umutluyduKuzum bence olucak ♥ Pozitif dusunnn doktor ne diyor asilamada hamile kalma olasiligin ile
Ilgili?
Olmayacaksın inşallah güzel haberler vereceğiz29 agustosta vuruldum igneyi cnm 9. Gün oluyor igne olduğum gunu de sayıyorsak artk bklm ben dayanamam o kqdar 14 ya da 15 de yaparim tabi adet olmazsam o zmana
İnsAllah canımOlmayacaksın inşallah güzel haberler vereceğiz
Bitanem Rabbim ağzından duysun. Doktor klomende de her yaptığımızda çok umutluyduBu defa da 4 yumurtamın olması, her iki tarafta da olması bizi umutlandırıyor. Eşimin sperm sayısı ve ileri hareketliliği de iyi. Dur bakalım ne olacak
Kuzum İskenderun da yaşıyorum. Bu ay yumurtalarim iyi durumda ama herşey kısmet işteHadi bakalim insallah biz daha ne esime ne bana detayli inceleme yapmadik insallah gerek olmazNrede yasiyorsun? Baya bolca yumurtan olmus ccogul gebelik bile gelebilir
Canikom sonuç alabilmek için çok erken iğnenin etkisi geçmiş ama barizKızlaaaar ben dayanamadm iğnenin etkisi gecmis mi die merak ettim test yaptım snrm geçmiş dimi bugün 9. Gün
Dimi sonjc icin degil ben igne etkisi gecmis mi dir merakimdan yaptm zaten 14. Gune tamamen gecer snrm o golge deCanikom sonuç alabilmek için çok erken iğnenin etkisi geçmiş ama bariz
Hadi hadi itiraf etDimi sonjc icin degil ben igne etkisi gecmis mi dir merakimdan yaptm zaten 14. Gune tamamen gecer snrm o golge de
Neyi kızHadi hadi itiraf et
Valla ben 3. Günde bile yapmak istiyorum, düşün... Gayet normal merak etmemizNeyi kızvala umitlenmek icin henuz cok cok erken biliyorum 14. Gun hala ikinci çizgiyi görebiliyorsam o zmn umutlanacağimi itiraf edebilirim
Evet şuan aslında belli olduğunu biliyorsun sonucun ama öğrenemiyorsun nasıl duracağız AllahımValla ben 3. Günde bile yapmak istiyorum, düşün... Gayet normal merak etmemiz
Canım senşn dozun kaçtı kaç yumurtan oldu bir de doktor dikkat etmen gereken birşeyler söyledi mi?Kuzucum gece saat 1 de iğnemi oldum 32 saat sonra sabah saat 8e denk geliyordu hastanede oldum. Eşimin tahlil vermesi ile bana enjekte edilmesini sayarsak 34 -35 saat sonra ... sen de mi aşılama oldun canım
aynen ya sabretmek çok zorValla ben 3. Günde bile yapmak istiyorum, düşün... Gayet normal merak etmemiz
aynen dollenip tutunup tutunmadığı belli şu az n aslındaEvet şuan aslında belli olduğunu biliyorsun sonucun ama öğrenemiyorsun nasıl duracağız Allahım
Kuzucum Gonal f 450 kullandım 1 hafta 100 lük iğne vurdum,günde 1 kere. Adetin 3. Günü başladım vurmaya. 10. Günü yumurtalarım gelişmişti 11.gün çatlatma vurdum. 32. Saat hastaneye geldik,aşılama oldum. Doktorum iğneli yumurta geliştiricinin daha verimli olduğunu söyledi. Aşılamadan sonra duphaston ilaç yazdı sabah akşam içiyorum, tutunmayı kolaylaştıracak. Aşılamadan sonra hemen kaldırmadılar beni 15 dk uzandım öyle kalktım. Aynı gün duş yapmadım. Aynı gün ilişki istedi. Fakat ne olur ne olmaz diye bir gün aşırı değerlendirmeye devam ediyoruz. Protein ağırlıklı beslen dedi. Kendine meşgale bul kafaya takma dedi.Canım senşn dozun kaçtı kaç yumurtan oldu bir de doktor dikkat etmen gereken birşeyler söyledi mi?
İçimizi kemiren o merakkkkaynen ya sabretmek çok zor
aynen dollenip tutunup tutunmadığı belli şu az n aslında