Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Bence oldugunuz gun degilde yumurta catladıgı gunden hesap edilmesi lazım ben 2 ocakta iğne vuruldum 4 ocakta catladı ovulasyınla baktım 4 ocaktan sonra 13 gun hesap ettim dıgru cıktı
İyide çatlatma iğnesi beta hcg hormonu içerdıgı için gebelik ve ovulasyon testleri her halükarda pozitif çıkıyor ovu testı yapılmaz iğne sonrası

Aşkım doktora git kistee dönüşmüştür benımde başıma geldi çünkü

Canım erken testle mi yaptın kaset testle mi. 7 ocakta olduysan bugün 13. Gün diyebilirsin çünkü ben 1 önceki ay 16 aralıkta iğne olup tam 30 aralıkta regl oldum yani 14. Gün tam 14. Günde sonuç netleşiyor sende de silik çizgi varsa ihtimal yüksek şuan

Kiste dönüştürmüş olması muhtemel bencede kuzum bir görünsen iyi olur

Erken gebelik testi ile yaptım ama fenerle falan tutunca belli oluyor net bir gözle görülen çizgi yok

Bugün inanılmaz bir baş ağrım ve mide bulantım var ama başım sanki çatlayacak öyle böyle değil. Çok uzun zamandır başım hiç ağrımamıştı belirti olarak yaşayan var mı

Bugün inanılmaz bir baş ağrım ve mide bulantım var ama başım sanki çatlayacak öyle böyle değil. Çok uzun zamandır başım hiç ağrımamıştı belirti olarak yaşayan var mı
Benim iğnenın 8. Gününden beri çok feci bas agrım var ama ben dişime bağladım diş ağrım başıma vuruyor gibi düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…