- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 29
İyide çatlatma iğnesi beta hcg hormonu içerdıgı için gebelik ve ovulasyon testleri her halükarda pozitif çıkıyor ovu testı yapılmaz iğne sonrasıBence oldugunuz gun degilde yumurta catladıgı gunden hesap edilmesi lazım ben 2 ocakta iğne vuruldum 4 ocakta catladı ovulasyınla baktım 4 ocaktan sonra 13 gun hesap ettim dıgru cıktı
Aşkım doktora git kistee dönüşmüştür benımde başıma geldi çünküArkadaşlar yardımcı olurmusunuz 30 aralıkta iğne vuruldum. 6 ocakta kahvrengi pembe lekelenmem oldu 3 gun sürdü 4.gun damla geldi ve bitti adet olmadığıma eminim 15 Ocakta kan Verdim negatif ti bugün ignemin 20.gunu ve hala adet olmadim bunu yaşayan varmi aranızda bana noluyor bilen varmi
Canım erken testle mi yaptın kaset testle mi. 7 ocakta olduysan bugün 13. Gün diyebilirsin çünkü ben 1 önceki ay 16 aralıkta iğne olup tam 30 aralıkta regl oldum yani 14. Gün tam 14. Günde sonuç netleşiyor sende de silik çizgi varsa ihtimal yüksek şuanTekrar test yaptın mı canım sen kan ne zaman vereceksin? Ben yaptım fenerle bakınca çok silik bi hayali bişey görünüyorama adet agrım da var Bide ne dicem 7 ocakta oldum iğnemi 13. Günüm mü 12. Günüm mü bugün benim
Kiste dönüştürmüş olması muhtemel bencede kuzum bir görünsen iyi olurArkadaşlar yardımcı olurmusunuz 30 aralıkta iğne vuruldum. 6 ocakta kahvrengi pembe lekelenmem oldu 3 gun sürdü 4.gun damla geldi ve bitti adet olmadığıma eminim 15 Ocakta kan Verdim negatif ti bugün ignemin 20.gunu ve hala adet olmadim bunu yaşayan varmi aranızda bana noluyor bilen varmi
Erken gebelik testi ile yaptım ama fenerle falan tutunca belli oluyor net bir gözle görülen çizgi yokCanım erken testle mi yaptın kaset testle mi. 7 ocakta olduysan bugün 13. Gün diyebilirsin çünkü ben 1 önceki ay 16 aralıkta iğne olup tam 30 aralıkta regl oldum yani 14. Gün tam 14. Günde sonuç netleşiyor sende de silik çizgi varsa ihtimal yüksek şuan
İğne günü hariç sayicaksin canım bence kan ver yaTekrar test yaptın mı canım sen kan ne zaman vereceksin? Ben yaptım fenerle bakınca çok silik bi hayali bişey görünüyorama adet agrım da var Bide ne dicem 7 ocakta oldum iğnemi 13. Günüm mü 12. Günüm mü bugün benim
Yarın vereyim ozaman kanı. Ozaman suan benim 12. Günüm mü oluyorİğne günü hariç sayicaksin canım bence kan ver ya
Atsana bize de geçen defa da yok dedin ama gorunuyodu cizgiErken gebelik testi ile yaptım ama fenerle falan tutunca belli oluyor net bir gözle görülen çizgi yok
Fotoğrafta belli oluyorsa bi at istersenErken gebelik testi ile yaptım ama fenerle falan tutunca belli oluyor net bir gözle görülen çizgi yok
Öyle oluyor ben 31 Aralık'ta iğne oldum 12. Gün kanda 26 çıktı 13. Gün olsa daha yüksek çıkardı benceYarın vereyim ozaman kanı. Ozaman suan benim 12. Günüm mü oluyor
Bence 13 ama yarın tekrar yap istersenYarın vereyim ozaman kanı. Ozaman suan benim 12. Günüm mü oluyor
İğne günü hariç sayicaksin canım bence kan ver ya
Bence 13 ama yarın tekrar yap istersen
Fotoğrafta belli oluyorsa bi at istersen
Görünmüyor sanırım bakın biAtsana bize de geçen defa da yok dedin ama gorunuyodu cizgi
Göremedim maalesef çok siliksw telefonda çıkmaması normal canım varsa kan verGörünmüyor sanırım bakın biEki Görüntüle 3373162
Evet canım belli belirsiz kan versen daha iyi olur
Göremedim maalesef çok siliksw telefonda çıkmaması normal canım varsa kan ver
Yarını beklicem kan için yarın ola hayrolaEvet canım belli belirsiz kan versen daha iyi olur
Sen bilirsin hayırlısı olsunYarını beklicem kan için yarın ola hayrola
O zaman ben ne olur ne olmaz bir kaç gebelik testi daha alayımBen de öyle diyordum da günler yaklaşınca öyle olmuyormuş
Benim iğnenın 8. Gününden beri çok feci bas agrım var ama ben dişime bağladım diş ağrım başıma vuruyor gibi düşündümBugün inanılmaz bir baş ağrım ve mide bulantım var ama başım sanki çatlayacak öyle böyle değil. Çok uzun zamandır başım hiç ağrımamıştı belirti olarak yaşayan var mı