Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Dayanılacak gibi değil napacağımı şaşırdım buz koydum ettim ilaç felan da içmek istemiyorum sen bir şey yapmış mıydın geçmesi için
Ben dayanamamıstım parol içtim 2 defa parol zaten hamilelikte de içiliyor diye içtim. Dişim agrıyor normalde antibiyotik kullanmam lazım kaç gündür çekiyorm resmen

Kızlar benim bugün kulağımdan sanki kalp atışı gibi ses gelmeye başladı ara ara yoğun oluyor ilaçların yan etkisi olabilir mi acaba yoksa başka bir şey mi böyle birsey yaşayan oldu mu?

Ümit vermiş gibi olmıyım ama gebe olabilrisinix o zaman
Pardon sizinki silik vokmıs zaten catlamıs yani demekki siz gec kaldınız ovulasyon için ovulasyonu iğneyi vuruldugunuz gunden sonra 4 gun yapmanız lazım zaten 4 gunde catlıyor saatini kestirmek için kullanıyorsunuz suan yapmanızın bi manası yokki

Sorun yok iğneden sonraki tarihleri bir hayli değerlendirdik zaten

11.gün kaset test yaptım negatif dayanabilirsem çarşamba gününe kadar test yapmayayım diyorum. Ama içimden bir başka seste git erken gebelik al pazartesi yap diyor. Bakalım hangisi galip gelecek.
M Morcicek20 kelebek bana kızacak ama dayanamadım ben bugün kan verdim öğlen verdim. 2 çıktı benim. Muhtemelen yok ama çok da üzülmedim. Pazartesi tekrar vereceğim.

Bugün 13. günün aslında yarın kan versen ortaya çıkar var mı yok mu. Ben bugün kan verdim. 2 çıktı. Büyük ihtimalle yok. Ama üzülmedim. Pazartesi tekrar verip artıp artmadığına bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…