- 12 Ocak 2024
- 460
- 89
- 29
Dayanılacak gibi değil napacağımı şaşırdım buz koydum ettim ilaç felan da içmek istemiyorum sen bir şey yapmış mıydın geçmesi içinBenim iğnenın 8. Gününden beri çok feci bas agrım var ama ben dişime bağladım diş ağrım başıma vuruyor gibi düşündüm
Hayır pozitif cıkmıyor her halukarda deneyin bi benceİyide çatlatma iğnesi beta hcg hormonu içerdıgı için gebelik ve ovulasyon testleri her halükarda pozitif çıkıyor ovu testı yapılmaz iğne sonrası
Ben dayanamamıstım parol içtim 2 defa parol zaten hamilelikte de içiliyor diye içtim. Dişim agrıyor normalde antibiyotik kullanmam lazım kaç gündür çekiyorm resmenDayanılacak gibi değil napacağımı şaşırdım buz koydum ettim ilaç felan da içmek istemiyorum sen bir şey yapmış mıydın geçmesi için
Hayır pozitif cıkmıyor her halukarda deneyin bi bence
Ee o zaman ovulasyon testinin pozitif çıkması ne demek oluyor gebelik olarak yorumlanabilir mi B bsr536Eki Görüntüle 3373306 Son bir ovu testim vardı denedim şimdi böyle cıktı
Bende denedim böyle çıktıEki Görüntüle 3373306 Son bir ovu testim vardı denedim şimdi böyle cıktı
Ne zaman iğne oööustunuzEki Görüntüle 3373306 Son bir ovu testim vardı denedim şimdi böyle cıktı
Bak sizin ya catlama olmus yada olacak demek iğneyi ne zaman vuruldunBende denedim böyle çıktı
Siz iğneyi ne zaman oldunuz kaç gun gecti eger adet vaktiniz yakınsa ve koyıysa böyle gebe olabilirsinizEki Görüntüle 3373306 Son bir ovu testim vardı denedim şimdi böyle cıktı
İğneyi olalı 11 gün olacak yani bayağı oldu çatlamış olması lazımBak sizin ya catlama olmus yada olacak demek iğneyi ne zaman vuruldun
Ümit vermiş gibi olmıyım ama gebe olabilrisinix o zamanİğneyi olalı 11 gün olacak yani bayağı oldu çatlamış olması lazım
Ay hadi inşallah ya ağzından bal damlıyor vallahiÜmit vermiş gibi olmıyım ama gebe olabilrisinix o zaman
Pardon sizinki silik vokmıs zaten catlamıs yani demekki siz gec kaldınız ovulasyon için ovulasyonu iğneyi vuruldugunuz gunden sonra 4 gun yapmanız lazım zaten 4 gunde catlıyor saatini kestirmek için kullanıyorsunuz suan yapmanızın bi manası yokkiÜmit vermiş gibi olmıyım ama gebe olabilrisinix o zaman
Ama insallah gebesinizdir yarın degil öbür gun direk bi kan verin cıkar benceAy hadi inşallah ya ağzından bal damlıyor vallahi
Sorun yok iğneden sonraki tarihleri bir hayli değerlendirdik zatenPardon sizinki silik vokmıs zaten catlamıs yani demekki siz gec kaldınız ovulasyon için ovulasyonu iğneyi vuruldugunuz gunden sonra 4 gun yapmanız lazım zaten 4 gunde catlıyor saatini kestirmek için kullanıyorsunuz suan yapmanızın bi manası yokki
Aynen öyle düşünüyorum fırsatım olursa gideceğim canım çok sağolAma insallah gebesinizdir yarın degil öbür gun direk bi kan verin cıkar bence
M Morcicek20 kelebek bana kızacak ama dayanamadım ben bugün kan verdim11.gün kaset test yaptım negatif dayanabilirsem çarşamba gününe kadar test yapmayayım diyorum. Ama içimden bir başka seste git erken gebelik al pazartesi yap diyor. Bakalım hangisi galip gelecek.
Bugün 13. günün aslında yarın kan versen ortaya çıkar var mı yok mu. Ben bugün kan verdim. 2 çıktı. Büyük ihtimalle yok. Ama üzülmedim. Pazartesi tekrar verip artıp artmadığına bakıcamTekrar test yaptın mı canım sen kan ne zaman vereceksin? Ben yaptım fenerle bakınca çok silik bi hayali bişey görünüyorama adet agrım da var Bide ne dicem 7 ocakta oldum iğnemi 13. Günüm mü 12. Günüm mü bugün benim