Hamilelik mi ?

tttttttttttttttttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
7
3
1
21
Merhaba, 4 yıldır evliyim bu yıl çocuk sahibi olmak istiyoruz ve yumurta çatlatma iğnesi oldum 14. gün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı, tedaviye başladığım dan beri adetime 3 4 gün kala adet oluyordum ama bu ay 2. günüm ve hala adet olmadım çatlatma iğnesinin 17.günümdeyim ve bazı belirtiler yaşıyorum hamilelik mi acaba diye danışmak istedim sizlere.
-Sağ kasık ta batmalar ve ara ara karın da kramplar
-mide de sürekli doluluk ve burun tıkanıklığı
-yorgunluk halsizlik ve sürekli uyumak istiyorum
-akşama doğru baş ağrısı
-gün içerisinde bir kaç kez kokusuz temiz beyaz bir akıntı görüyorum
-göğüs te şişkinlik ve uçlar da dokununca çok ağrı var

Bunlar hem hamilelik hem regl belirtileri ne yazık ki. 14.gün çıkması lazım, tekrar kaset test ile deneyin derim (laboquick bulabilirseniz)

Merhaba, 4 yıldır evliyim bu yıl çocuk sahibi olmak istiyoruz ve yumurta çatlatma iğnesi oldum 14. gün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı, tedaviye başladığım dan beri adetime 3 4 gün kala adet oluyordum ama bu ay 2. günüm ve hala adet olmadım çatlatma iğnesinin 17.günümdeyim ve bazı belirtiler yaşıyorum hamilelik mi acaba diye danışmak istedim sizlere.
-Sağ kasık ta batmalar ve ara ara karın da kramplar
-mide de sürekli doluluk ve burun tıkanıklığı
-yorgunluk halsizlik ve sürekli uyumak istiyorum
-akşama doğru baş ağrısı
-gün içerisinde bir kaç kez kokusuz temiz beyaz bir akıntı görüyorum
-göğüs te şişkinlik ve uçlar da dokununca çok ağrı var
Hamilelik belirtilerine benzer şeyler bunlar ama regl belirtileri de hamilelik belirtilerine çok benziyor biliyorsunuz ki :) yine de vücudunuzu iyi tanıyorsanız aradaki farkı anlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Bekleyin birkaç gün daha isterseniz testi yenilemek için

Normal r
Hamilelik belirtilerine benzer şeyler bunlar ama regl belirtileri de hamilelik belirtilerine çok benziyor biliyorsunuz ki :) yine de vücudunuzu iyi tanıyorsanız aradaki farkı anlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Bekleyin birkaç gün daha isterseniz testi yenilemek için
Normal regl sürem geçsin tekrar test yapıcam kan testi daha net olsun diye bakalım

Back
X