Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Ben evde test yapmadım hastanede çok kötü hasta olduğum için kan verdim ama beta 26 çıkmıştı yani testte cikmicakti dediğin gibi onjn en iyisi kan vermek ya da test yapmak için 14. Günü beklemek gerek

Ama ben de kendimi dışarı attım. Az önce eve geldim duramıyorum
Bizim psikoloji yerlerde benim maşallahim var hiç birseyim yok ama bugün gogus hassasiyetim başladı 28 günde bir regl oluyorum belki ondan iğneden sonra 8. Günüm takvimimde değişiklik olmazsa 11 gün sonra regli olmam gerek ama inşallah olmam ben dayanabilirsem 15 ve 16. Günde test yapmayı düşünüyorum artık ovülasyon testide yapmayacağım

Ben de öyle diyordum da günler yaklaşınca öyle olmuyormuş

MERHABALAR BENİM DE TEK YUMURTAM 19 ML OLDU DOKTOR CATLATMA İGNESİ VERDİ VURULDUM VE 36 SAAT SONRA İLİSKİYE GİRDİM AMA ARADA SİRADA KASİKLARDA AGRİ OLUYOR BU NORMAL Mİ YASAYAN VARMİ İCİNİZDE
Cok normal benimde Tek yumurtam vardı 22 mm ve catlatma oldum o kadar kasık agrım olduki 1” gun boyunca acaba yukurtam kist öi oldu diye pinpirikleniypdum suan gebeyim

Bence oldugunuz gun degilde yumurta catladıgı gunden hesap edilmesi lazım ben 2 ocakta iğne vuruldum 4 ocakta catladı ovulasyınla baktım 4 ocaktan sonra 13 gun hesap ettim dıgru cıktı

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz 30 aralıkta iğne vuruldum. 6 ocakta kahvrengi pembe lekelenmem oldu 3 gun sürdü 4.gun damla geldi ve bitti adet olmadığıma eminim 15 Ocakta kan Verdim negatif ti bugün ignemin 20.gunu ve hala adet olmadim bunu yaşayan varmi aranızda bana noluyor bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…