- 12 Ocak 2024
- 460
- 89
- 29
12 veya 13. Güne kadar kendimizi tutacağımıza söz verelimİnşallah ben de bekleyebilirim bi ayağım kapıda resmen kan vermeye gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 veya 13. Güne kadar kendimizi tutacağımıza söz verelimİnşallah ben de bekleyebilirim bi ayağım kapıda resmen kan vermeye gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Hepinize ediyorum kızlar inşallah bu gruptaki herkesten güzel haberler alırımİnşallah vardır dua et lğtfen hamilelerin duası kabul olurmuş
3000 lerdeyken kese görünüyor ben 4+6 olucam pazartesi doktorum o zaman çağırdıYa kese kaç haftalıkken veya beta kaçken gözüküyor
6 hafta ile 8. Haftalar arasında duyuluyo çok erken dahaKalp atısı falan ne zaman olusur acaba bebegin ben gittim ama henuz kese yoktu kese ne zaman oluyor
Ben evde test yapmadım hastanede çok kötü hasta olduğum için kan verdim ama beta 26 çıkmıştı yani testte cikmicakti dediğin gibi onjn en iyisi kan vermek ya da test yapmak için 14. Günü beklemek gerekAramızda 1 gün vardı seninle. Muhtemelen iğne etkisi şuan. Dün benim de aynıydı. Bugün çizgi tamamen gitti. Ben şimdi kan vermeyi bekliycem. Başka test yapmıycam evde çünkü tamamen anlamsız. Butterfly’ın 12. gün evde test tek çizgi çıktı ama hastanede kan verdiğinde betasından hamile olduğunu öğrendi. Bizler için büyük umut
Hiç biri doğru değil bence beta değişir kime göre neye göre bu değerler eger böyle bı şey olsa 5. Haftada kese gorunmez bence doğru olduğunu düşünmüyorum5. Hafta 1200-1500 beta yazıyor internette
Çok sabirsizim ya inşallah buna degecekİnşallah ben de bekleyebilirim bi ayağım kapıda resmen kan vermeye gitmemek için zor tutuyorum kendimi
En doğrusu kuzum ama işte meraktan öldükBen evde test yapmadım hastanede çok kötü hasta olduğum için kan verdim ama beta 26 çıkmıştı yani testte cikmicakti dediğin gibi onjn en iyisi kan vermek ya da test yapmak için 14. Günü beklemek gerek
Bende canım Allah nasip etsinVallahi öyle kuzum ya nasıl mutlu olurdum anlatamam
Bizim psikoloji yerlerde benim maşallahim var hiç birseyim yok ama bugün gogus hassasiyetim başladı 28 günde bir regl oluyorum belki ondan iğneden sonra 8. Günüm takvimimde değişiklik olmazsa 11 gün sonra regli olmam gerek ama inşallah olmam ben dayanabilirsem 15 ve 16. Günde test yapmayı düşünüyorum artık ovülasyon testide yapmayacağımAma ben de kendimi dışarı attım. Az önce eve geldim duramıyorum
Çok çok normal benim 11. gün hala ağrıyor.5gun önce
Asla söz veremiyorum12 veya 13. Güne kadar kendimizi tutacağımıza söz verelim
Ben de öyle diyordum da günler yaklaşınca öyle olmuyormuşBizim psikoloji yerlerde benim maşallahim var hiç birseyim yok ama bugün gogus hassasiyetim başladı 28 günde bir regl oluyorum belki ondan iğneden sonra 8. Günüm takvimimde değişiklik olmazsa 11 gün sonra regli olmam gerek ama inşallah olmam ben dayanabilirsem 15 ve 16. Günde test yapmayı düşünüyorum artık ovülasyon testide yapmayacağım
11.gün kaset test yaptım negatif dayanabilirsem çarşamba gününe kadar test yapmayayım diyorum. Ama içimden bir başka seste git erken gebelik al pazartesi yap diyor. Bakalım hangisi galip gelecek.Ben de öyle diyordum da günler yaklaşınca öyle olmuyormuş
Cok normal benimde Tek yumurtam vardı 22 mm ve catlatma oldum o kadar kasık agrım olduki 1” gun boyunca acaba yukurtam kist öi oldu diye pinpirikleniypdum suan gebeyimMERHABALAR BENİM DE TEK YUMURTAM 19 ML OLDU DOKTOR CATLATMA İGNESİ VERDİ VURULDUM VE 36 SAAT SONRA İLİSKİYE GİRDİM AMA ARADA SİRADA KASİKLARDA AGRİ OLUYOR BU NORMAL Mİ YASAYAN VARMİ İCİNİZDE
Ben son olarak sabah bi test daha yaptım bayağı silindi artık bekleme moduna geçeceğim bakalım neler olacakAsla söz veremiyorum
Tekrar test yaptın mı canım sen kan ne zaman vereceksin? Ben yaptım fenerle bakınca çok silik bi hayali bişey görünüyor ama adet agrım da var Bide ne dicem 7 ocakta oldum iğnemi 13. Günüm mü 12. Günüm mü bugün benimAsla söz veremiyorum
Bence oldugunuz gun degilde yumurta catladıgı gunden hesap edilmesi lazım ben 2 ocakta iğne vuruldum 4 ocakta catladı ovulasyınla baktım 4 ocaktan sonra 13 gun hesap ettim dıgru cıktıTekrar test yaptın mı canım sen kan ne zaman vereceksin? Ben yaptım fenerle bakınca çok silik bi hayali bişey görünüyor ama adet agrım da var Bide ne dicem 7 ocakta oldum iğnemi 13. Günüm mü 12. Günüm mü bugün benim