- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 29
7 ocakta oldumNe zaman iğne oööustunuz
Artabilecek güzel bir değer benceBugün 13. günün aslında yarın kan versen ortaya çıkar var mı yok mu. Ben bugün kan verdim. 2 çıktı. Büyük ihtimalle yok. Ama üzülmedim. Pazartesi tekrar verip artıp artmadığına bakıcam
Ben yine de belki yumurtluyorum belki diye hemen değerlendirdimEki Görüntüle 3373306 Son bir ovu testim vardı denedim şimdi böyle cıktı
Pek umudum yok en kötü 4-5 görürüm demiştim :)))Artabilecek güzel bir değer bence
Burdan bir arkadaşım var sürekli görüşürüz kendisi ile çatlatma iğnesi 12. Gün kan verdi 2 cıktı değer 3 gün sonra tekrar kan verdi 11 cıktı umutlandırmak istemem ama inşallah dilerim allahtan öyle olur bizler çok uğraş veriyoruz Allahım nasip etsinPek umudum yok en kötü 4-5 görürüm demiştim :)))
AmiiinnnBurdan bir arkadaşım var sürekli görüşürüz kendisi ile çatlatma iğnesi 12. Gün kan verdi 2 cıktı değer 3 gün sonra tekrar kan verdi 11 cıktı umutlandırmak istemem ama inşallah dilerim allahtan öyle olur bizler çok uğraş veriyoruz Allahım nasip etsin
Benim bir de 11. gündüBurdan bir arkadaşım var sürekli görüşürüz kendisi ile çatlatma iğnesi 12. Gün kan verdi 2 cıktı değer 3 gün sonra tekrar kan verdi 11 cıktı umutlandırmak istemem ama inşallah dilerim allahtan öyle olur bizler çok uğraş veriyoruz Allahım nasip etsin
Hamile olduğunu nasıl anladin ilk cnm yerleşmesini falan nasıl anladinCok normal benimde Tek yumurtam vardı 22 mm ve catlatma oldum o kadar kasık agrım olduki 1” gun boyunca acaba yukurtam kist öi oldu diye pinpirikleniypdum suan gebeyim
Dur yarın gitme pazartesi günü git yarın ben gidicemAmiiinnnama siz böyle seyler söylerseniz ben yarın yine giderim
Anlaştıkkk yarın çıkar çıkmaz yazDur yarın gitme pazartesi günü git yarın ben gidicem
Canım bak arkadaşın söylediği gibi artan insanlar varmış. Sen tekrar verirsin bi kan bakalım inşallah artar yaM Morcicek20 kelebek bana kızacak ama dayanamadım ben bugün kan verdimöğlen verdim. 2 çıktı benim. Muhtemelen yok ama çok da üzülmedim. Pazartesi tekrar vereceğim.
Benimde Ekim'de 2 çıktı sonra 9 çıkmıştı ama benim çatlatma iğnesi yoktu o zaman yinede artabilecek bı değer keşke biraz bekleseydinAnlaştıkkk yarın çıkar çıkmaz yaz
Benim adet olacam gibi karın agrım var bide sag kasıgımda yymurtanın olustugu tarafta cok sgrı oldu bide akıntım oldu bi konu acmıstım orda varHamile olduğunu nasıl anladin ilk cnm yerleşmesini falan nasıl anladin
Benimde Ekim'de 2 çıktı sonra 9 çıkmıştı ama benim çatlatma iğnesi yoktu o zaman yinede artabilecek bı değer keşke biraz bekleseydin
Kaç gün sonra gittiğinde 9 olmuştu?Benimde Ekim'de 2 çıktı sonra 9 çıkmıştı ama benim çatlatma iğnesi yoktu o zaman yinede artabilecek bı değer keşke biraz bekleseydin
1 hafta sonra ama ertesi gün adet olmuştum 1 haftadan önce yükselmesi lazım yani çok sevinmiştim hamileyim diye doktorum kimyasal bile değil dediKaç gün sonra gittiğinde 9 olmuştu?
Olma ihtimali yüksek bence geç döllenme olmuştur iki gün sonra tekrar ver eğer yukselmisse vardırKızlar değerim 4 çıktı bugün 13. Günüm var mıdır