Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Merhaba ben de 9 ocakta iğne vuruldum bugün iğneden sonraki 10.gün test yaptım negatif çıktı tekrar pozitife döner mi acaba?
Bende 9 ocakta iğne oldum. Bugün kaset test yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı. Çok umudum yok ama 3 gün sonra tekrar yapacağım.

Bu ayı onlar yüzünden boşa gitti resmen gelecek ay düzgün bir kadın doğumcuda yumurta takibi ile yaptirmam.lazim bunlara kalırsa hiçbir sey olacağı yok

MERHABALAR BENİM DE TEK YUMURTAM 19 ML OLDU DOKTOR CATLATMA İGNESİ VERDİ VURULDUM VE 36 SAAT SONRA İLİSKİYE GİRDİM AMA ARADA SİRADA KASİKLARDA AGRİ OLUYOR BU NORMAL Mİ YASAYAN VARMİ İCİNİZDE

Canım silik 2. çizgin var ama iğne etkisi de olabilir. Gebelik de olabilir. Kan vermeden nasıl hepiniz karaları bağlıyorsunuz anlamıyorum
Hayır olay şu ki hayatım dün daha belirgin di eğer olsaydı bugün bi tık daha koyu olurdu diye düşünüyorum çizgi kaydolmazdı

orchagoci dayanamadım yaptım test ama neyden olduğunu bilmediğim için sevinemiyorum bile
Aramızda 1 gün vardı seninle. Muhtemelen iğne etkisi şuan. Dün benim de aynıydı. Bugün çizgi tamamen gitti. Ben şimdi kan vermeyi bekliycem. Başka test yapmıycam evde çünkü tamamen anlamsız. Butterfly’ın 12. gün evde test tek çizgi çıktı ama hastanede kan verdiğinde betasından hamile olduğunu öğrendi. Bizler için büyük umut

Evet var cıplak gözle daha belirgin fakat düne göre silik yanı iğne etkim gecmiş olsa çıkar dı şimdiye demi 7 ocakta oldum iğnemi
Tekrar söylüyorum ama butterfly’ın 12. gün evde yaptığı test tek çizgi çıktı. Hastanede beta baktırdı ve hamile olduğunu öğrendi. O yüzden senin için artık hastaneye gitme vakti gelmiş

Evet canım doğru söylüyorsun beklemekte yarar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…