Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Anladım canım dr dan memnun musun
2.doktorum ve cok memnunum Allah razi olsun ondan once bi doktora gittim hicbiseyin yok zamanla olur dedi inferliteye gittim en azindan tahlil yapin adetimin ucuncu gunu rica ettim falan yapariz ama bisey yapamayiz sonuclarina bir yil tam dolsun ogun gel dediler yinede muayne ettiler ogun yumurtaligin yok sen gebe olamazsin vakit kaybetme git tupbebek yap sen dediler bende cok agladim bir gece boyunca surekli agllsdim krndimi caresiz hissettim muayneden sonra hormon testi yaptilar gel ysrin sonuclarini al ama umudumyok dedi kadin bana buda kanuni diye bi hastane

Sabaha kadar bekledim uyuyamadim hemen hastaneye gittim test sonucunu ogrenmeye dediki ultrasonda oyle gorundu ama tahlillerinde hepsi normal..

Sabaha kadar aglamisim gozlerim şiş gittim ona mi uzuluym sonuc temiz cikmis ona mi seviniyim karmakarisik hissettim emin olamadim

Sonra cam sakura ya gittim doktorum cok iyi denk geldi allah razi olsun ondan dedim hocam benim yumurtam yokmus kanunide boyle dedilrr bide siz bakin bana dogrumu diye dediki hangi akilla mantikla boyle konusuolar ben anlayamiorum maden yoksa yumurtalarin bunlar ne kizim gostrdi bana ama yumurtaliklrinda asiri enfeksiyon var bu sıvı akinca gebeliğe engel bu sekilde kalamazsin bana antibiotik verdi iki kutu adet 12.gunu gel dedi ben ilaclarimi ictim kürler denedim falan gittim dediki yumurtan cok guzel buyumus enfeksiyonunda kurumuş catlatma ignesi yapalim istermisin dedim istiyorum yazdi bana gttim eczaneden aldim geldim yaptı bana ogun bugundur beklemedeyim adet olsanda olmasanda gel tekrar dedi bekliyorum iste numarasinida verdi sira olmuo devlet cok dolu gitmeden ariyorum randevu almiorum doktor bey cagardi diyorum kayit aciyolar hemen acil bisey olursa falan mesajda yaziorum saolsun dönüyor hemen mutlaka

Ya bazen gerçekten karşıdaki insanı hiç düşünmeden konuşuyorlar reglin düzenli mi şimdiye kadar bir sorun yaşadın mı
Duzenli sadece cok agrili cok sancili iki buklum oluyodum oda yumurtaliktaki enfeksiyondanmiş o antibiotikleri kullndigim ay ne adet agrisi hissettim nede adet oldugumu hayatimds ilk defa okadar rahat adet gecirmisimdir vallahi

Okadar kiricilar insan zaten gittiginde pskolojik olarak iyi deil bide uzerine boyle konusmalar hadsizce..dediki devlette tup bebek cok gec sana sira gelene kadar kac yillik evliler falan var falan bende dedimki devlette tüp bebek istemiyorum ki ben durumumuz el veriyor ozelde yaparim oyle bi durumda ben sadece muayne olmak istedim arastirma hastanesiydi daha iyi ilgilenirler buyuk hastane tahlillrr vs nebilim boyle biseyle karsilasicagimi hic dusunmemistim

Reglin düzenliyse enfeksiyon da geçtiyse hiç sıkıntı yapma her regl olan kadının hamile kalma ihtimali her zaman vardır devlet hastanesindekiler öyle diyorlar hep kötüyü söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…