Merhaba, heyecanını anlıyorum. Ben de 3. Günümdeyim her gün test yapmaya başladım. Aynı senin gibi. Tamamen kaybolduğunda çizgi hastaneye gidicem. Sen de yapmaya devam et. Silik çıkmış evet ama hala iğnenin etkisindekızlar merhaba sat 24 Aralık adetimin 5. Günü yani 28 aralıkta klomen kullanmaya başladım 5 gün 2şer tane kullandım. 4 ocakta kontrolüm vardı dr 3 yumurtamın geliştiğini söyledi 17-18-16 ve 5 ocakta ovitrelle vurulmamı söyledi ve 2 tane ovitrelle yazdı bana göbeğimden vuruldum sağ ve sol tarafımdan. İğne günü yani cuma ctesi pazar birliktelik oldu. Bugüne kadar da pek bir belirti yaşamadım iğnenin şuan iğne gününüzde ayarsak 8. Günü 4. Gün yoğun ağrım olmuştu ama afedersiniz gaz sancısı gibiydi ondan sonra da ara ara batmalar şeklinde oldu. Akıntımda pek yoktu ilk günler krem gibi beyaz bir akıntı vardı o da durdu şuan çok az akıntım var ve dayanamayıp bugün test yaptım iğnenin etkisi geçmiş mi göreyim diye çok çok silik 2. Çizgiyi gördüm sanırım etkisi gidiyor kızlar burdan pozitife döner mi lütfen yardımcı olun bana
Benim de çok geç büyüdü. Femara kullandım. İlaç bittikten 3 gün sonra kontrole gittim. En büyük 10mm ydi. 3 gün sonra bir daha çağırdı. 13 mm olmuştu. 3 gün sonra bir daha çağırdı 19 mm olmuştu. Çatlatma yaptı hemen. Bu ilaçlar uzun salınımlı ilaçlarmış. Vücudumuzda etkisi devam ediyormuş yani.Tarçın çörekotunu nasıl kullanıyorsunuz acaba ? Bu ay klomene başladım ama düzgün büyümemişler çarşamba tekrar çağırdı doktor. Eğer işe yarıyorsa bi deneyeyim
Ara ara kasık ağrım ve şişkinliğim var bir öncekinde daha yoğun kasık ağrım olmuştu ilişkide bile dayanılmaz noktadaydı bide çok bel ağrım olduBen hepsini önceden okudum o yüzden şuan baya rahatım. Baya regl olcak gibi ağrım var asla umursamıyorum. İnşallah günler yaklaştıkça da aynı rahatlıkta olabilirimpeki ikinci iğnede de aynı yan etkileri yaşadın mı sen?
Ay gerçekten mi beni çok korkuttular bugün bidaha hasta olunca falan gelsin gibi bi konuşma oldu doktorda sonra tekrar çarşamba gelsin dedi. Ben pcosluyum adetin 5. Günü başlattılar klomeni günde bir iç dediler. İlaçtan iki gün sonra yani bugün kontrole gittim. Hastayken 11x6 olan yumurtam küçülmüş. Şimdi sağda 9x9 solda 8x7 en büyüğüymüş. Doğal bişeyler daha yiyim büyümesine yardımcı olsun dedim amaBenim de çok geç büyüdü. Femara kullandım. İlaç bittikten 3 gün sonra kontrole gittim. En büyük 10mm ydi. 3 gün sonra bir daha çağırdı. 13 mm olmuştu. 3 gün sonra bir daha çağırdı 19 mm olmuştu. Çatlatma yaptı hemen. Bu ilaçlar uzun salınımlı ilaçlarmış. Vücudumuzda etkisi devam ediyormuş yani.
Şuan daha iyi heralde?Ara ara kasık ağrım ve şişkinliğim var bir öncekinde daha yoğun kasık ağrım olmuştu ilişkide bile dayanılmaz noktadaydı bide çok bel ağrım oldu
Ben de pcos. Bence büyür ya çok stres yapma. Son gittiğimde dr son anda gördü benim de yumurtamı nerdeyse ben de regl beklicektim. İnşallah iyi haberlerini alırsın ve iğneni olursunAy gerçekten mi beni çok korkuttular bugün bidaha hasta olunca falan gelsin gibi bi konuşma oldu doktorda sonra tekrar çarşamba gelsin dedi. Ben pcosluyum adetin 5. Günü başlattılar klomeni günde bir iç dediler. İlaçtan iki gün sonra yani bugün kontrole gittim. Hastayken 11x6 olan yumurtam küçülmüş. Şimdi sağda 9x9 solda 8x7 en büyüğüymüş. Doğal bişeyler daha yiyim büyümesine yardımcı olsun dedim ama
Egzersiz yapabilecek kadar sağlıklı değilimBir de geçen ay çok yattım bu ay farklı bir şey deneyip hafif egzersiz yapıyorum rahime kan akışını hızlandırıyor diyorlar bikaç kişi öyle yazmıştı umarım faydası olur
Evet evet bu ay daha iyi hissediyorum sizin kaçıncı gündü iğneninŞuan daha iyi heralde?
Teşekkür ederim cevabın içinMerhaba, heyecanını anlıyorum. Ben de 3. Günümdeyim her gün test yapmaya başladım. Aynı senin gibi. Tamamen kaybolduğunda çizgi hastaneye gidicem. Sen de yapmaya devam et. Silik çıkmış evet ama hala iğnenin etkisinde
Cok gecmis olsun rabbim sifa versin insallah yeni uyandim gec oldu kendini yorma agir kaldirma dikkat etKv ameliyat oldu yarın konuşuruz sizle
Ayyy gecmis olsun dikkat et senin yatip uzanman gereken bi zaman cunku Allah sifa versin biran once toparlan insallah dikkatli olÖlüyorum valla kızlar iki kere acile gittim bugün ilaç vermiyorlar meyve nane limon iç diyolar ciğerlerim yerinden çıkacak gibi teşekkür ederim bu arada
Canim benim bana yaradi cogu kisiyede yaramis burda okuduklarimla yapmistim ama kiminde kiste cevirmis ben inanip baslamistim yapmaya adetin ikinci gunu baslaniyorTarçın çörekotunu nasıl kullanıyorsunuz acaba ? Bu ay klomene başladım ama düzgün büyümemişler çarşamba tekrar çağırdı doktor. Eğer işe yarıyorsa bi deneyeyim
Canim benim erken henuz bugun goremedigin cizgi yarin sabah ilk idrarla kendini belli eder incecik bi cizgi bile olsa olmaya devam edicektir ignenin etksii 14.gun bittigini soyluolar ancak 12.gunde gebe oldugunu anlayanlar oluor 12-14 bu iki gunde testini yaparsan 12.gundekiylr 14kızlar merhaba sat 24 Aralık adetimin 5. Günü yani 28 aralıkta klomen kullanmaya başladım 5 gün 2şer tane kullandım. 4 ocakta kontrolüm vardı dr 3 yumurtamın geliştiğini söyledi 17-18-16 ve 5 ocakta ovitrelle vurulmamı söyledi ve 2 tane ovitrelle yazdı bana göbeğimden vuruldum sağ ve sol tarafımdan. İğne günü yani cuma ctesi pazar birliktelik oldu. Bugüne kadar da pek bir belirti yaşamadım iğnenin şuan iğne gününüzde ayarsak 8. Günü 4. Gün yoğun ağrım olmuştu ama afedersiniz gaz sancısı gibiydi ondan sonra da ara ara batmalar şeklinde oldu. Akıntımda pek yoktu ilk günler krem gibi beyaz bir akıntı vardı o da durdu şuan çok az akıntım var ve dayanamayıp bugün test yaptım iğnenin etkisi geçmiş mi göreyim diye çok çok silik 2. Çizgiyi gördüm sanırım etkisi gidiyor kızlar burdan pozitife döner mi lütfen yardımcı olun bana
Birde bu iğne kacinci gunun suan 8.miCanim benim erken henuz bugun goremedigin cizgi yarin sabah ilk idrarla kendini belli eder incecik bi cizgi bile olsa olmaya devam edicektir ignenin etksii 14.gun bittigini soyluolar ancak 12.gunde gebe oldugunu anlayanlar oluor 12-14 bu iki gunde testini yaparsan 12.gundekiylr 14
deki koyulasma farkli olunca hemen anliolar yada 12 silik 14 cift cizgi pek belli olmuor kisacasi ilk once kana sonra idrara gecior en mantiklisi tabiki kan da ogrenmek
Doğal beslenme olsun demissin ben sana anlatiyim ben kendim ilacsiz gelistirdim igne mi yaptilar ben ilac yazdirmaya gitmistim buyuyucek sonra igne olcam diye gittim hemen yaptilar bana.Haftada 1 gun en az balık,Ananas cok iyi bir tanesi bir hafta gidiyor hergun bir dilimini ye fazla yeme bol bol havuc ye otururken falan kahvaltilarin duzenli olsun mutlka yumurta ye pişmiş haşlanmiş nasil seviyosan.gunde 1 kase kabak cekirdeği ye bol su ic meyve tabagi yap kendine aksamlari yada nezamnnistersen ne varsa evde onu koy ye meyve olan hurma ve maydanoz kesinlikle uzak duruyosun bu ikisindenAy gerçekten mi beni çok korkuttular bugün bidaha hasta olunca falan gelsin gibi bi konuşma oldu doktorda sonra tekrar çarşamba gelsin dedi. Ben pcosluyum adetin 5. Günü başlattılar klomeni günde bir iç dediler. İlaçtan iki gün sonra yani bugün kontrole gittim. Hastayken 11x6 olan yumurtam küçülmüş. Şimdi sağda 9x9 solda 8x7 en büyüğüymüş. Doğal bişeyler daha yiyim büyümesine yardımcı olsun dedim ama