Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Ve brnim icimdeki ses tüpümün tıkalı oldugu ben oyle hissediyorum halada ayni dusuncedeyim umarim bu sefer hislerim beni yaniltir ama oyle bence

Reglin düzenliyse enfeksiyon da geçtiyse hiç sıkıntı yapma her regl olan kadının hamile kalma ihtimali her zaman vardır devlet hastanesindekiler öyle diyorlar hep kötüyü söylüyorlar
Duzenli gunu gunune oluyorum en fazla bir gun gecer bazen pko falan yok bende

İnsalah canim seninde dileyen bekleyen herkesinde rabbim nasip etsin 🙏 alttan ultrasonla bakiolsr ya tupler gorunmuo mu acaba cok merak ediorum doktoruma gittigimde tutmassa igne sorucam belki bildigi bi yontem vardir 60 ysdlarinda baya tecrubeli belki biseyler dusunur bilmiorumki

Ben biraz uyumaya cok uykum geldi gece hep buralarda yim ya uykumu alip geliyim dikkst et kendine 🙏🌸

İnsalah canim seninde dileyen bekleyen herkesinde rabbim nasip etsin 🙏 alttan ultrasonla bakiolsr ya tupler gorunmuo mu acaba cok merak ediorum doktoruma gittigimde tutmassa igne sorucam belki bildigi bi yontem vardir 60 ysdlarinda baya tecrubeli belki biseyler dusunur bilmiorumki
Yok canım tüpler maalesef alttan muayenede gözükmüyor. Benim dr yumurtalıkları görebiliyoruz ama tüpleri ancak rahim filminde görebiliyoruz demişti.

ikincide biraz daha rahat mısın peki? mesela iğnenin yan etkileri yine aynı mı yoksa daha az yaşıyor musun? nasılsın?
İlkinde çok ümitlenmiştim her belirtiyi hamileliğe yormuştum. 8-9. Gün hemen test yapmıştım çift çizgi çıktı diye baya ümitlenip eşime sürpriz hediye hazırlama işine girişmiştim. Ama iğnenin etkisi olabileceğini forumda gördüm sonradan. Tam 14. Gün regl olunca bunun da kesin bir yol olmadığını gördüm. Bu seferkinde o yüzden biraz daha rahatım. Çünkü biliyorum ki çoğu belirti iğneden. Umarım bu seferki farklı olur ne çok ümit ne ümitsizlik ah o dengeyi bi tutturabilsek

Bende burda okuduklarimla yaptım tarcin corekotu bal bana yaradi en azindan yumurtalarim buyudu kendiliginden bide meryem ana otu fatma ana eli diyede bilinior
Tarçın çörekotunu nasıl kullanıyorsunuz acaba ? Bu ay klomene başladım ama düzgün büyümemişler çarşamba tekrar çağırdı doktor. Eğer işe yarıyorsa bi deneyeyim

kızlar merhaba sat 24 Aralık adetimin 5. Günü yani 28 aralıkta klomen kullanmaya başladım 5 gün 2şer tane kullandım. 4 ocakta kontrolüm vardı dr 3 yumurtamın geliştiğini söyledi 17-18-16 ve 5 ocakta ovitrelle vurulmamı söyledi ve 2 tane ovitrelle yazdı bana göbeğimden vuruldum sağ ve sol tarafımdan. İğne günü yani cuma ctesi pazar birliktelik oldu. Bugüne kadar da pek bir belirti yaşamadım iğnenin şuan iğne gününüzde ayarsak 8. Günü 4. Gün yoğun ağrım olmuştu ama afedersiniz gaz sancısı gibiydi ondan sonra da ara ara batmalar şeklinde oldu. Akıntımda pek yoktu ilk günler krem gibi beyaz bir akıntı vardı o da durdu şuan çok az akıntım var ve dayanamayıp bugün test yaptım iğnenin etkisi geçmiş mi göreyim diye çok çok silik 2. Çizgiyi gördüm sanırım etkisi gidiyor kızlar burdan pozitife döner mi lütfen yardımcı olun bana

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 23
  • image.jpg
    image.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 23
İlkinde çok ümitlenmiştim her belirtiyi hamileliğe yormuştum. 8-9. Gün hemen test yapmıştım çift çizgi çıktı diye baya ümitlenip eşime sürpriz hediye hazırlama işine girişmiştim. Ama iğnenin etkisi olabileceğini forumda gördüm sonradan. Tam 14. Gün regl olunca bunun da kesin bir yol olmadığını gördüm. Bu seferkinde o yüzden biraz daha rahatım. Çünkü biliyorum ki çoğu belirti iğneden. Umarım bu seferki farklı olur ne çok ümit ne ümitsizlik ah o dengeyi bi tutturabilsek
Ben hepsini önceden okudum o yüzden şuan baya rahatım. Baya regl olcak gibi ağrım var asla umursamıyorum. İnşallah günler yaklaştıkça da aynı rahatlıkta olabilirim 😅 peki ikinci iğnede de aynı yan etkileri yaşadın mı sen?

X