Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duzenli gunu gunune oluyorum en fazla bir gun gecer bazen pko falan yok bendeReglin düzenliyse enfeksiyon da geçtiyse hiç sıkıntı yapma her regl olan kadının hamile kalma ihtimali her zaman vardır devlet hastanesindekiler öyle diyorlar hep kötüyü söylüyorlar
O zaman hiç merak etme ben inanıyorum bir seneye kalmadan gebelik haberini alırız inşallahDuzenli gunu gunune oluyorum en fazla bir gun gecer bazen pko falan yok bende
Yok canım tüpler maalesef alttan muayenede gözükmüyor. Benim dr yumurtalıkları görebiliyoruz ama tüpleri ancak rahim filminde görebiliyoruz demişti.İnsalah canim seninde dileyen bekleyen herkesinde rabbim nasip etsin alttan ultrasonla bakiolsr ya tupler gorunmuo mu acaba cok merak ediorum doktoruma gittigimde tutmassa igne sorucam belki bildigi bi yontem vardir 60 ysdlarinda baya tecrubeli belki biseyler dusunur bilmiorumki
İyi dinlenmeler sende çok dikkat etBen biraz uyumaya cok uykum geldi gece hep buralarda yim ya uykumu alip geliyim dikkst et kendine
Çok da sert değil yumuşak gibi bence ilerledikçe sertleşir şimdi den olmaz diye düşünüyorumButterfly senin canım tabiki bebek buyudukce karnimizda buyucek ve sertlesicek ama suan nasil onu merak ediyorum bende
Kv ameliyat oldu yarın konuşuruz sizleYalniz suan net aramizda bir tane gebe var oda bizden kacti cok merak ettigim seylrr var dinlenme moduna gecti galiba
ben biraz uyumuşum şimdi kalktım hahahah suan mesajlarınıız okuyorumm ama mum olayını gordum. kendım de yapıyorum ben mum baya iyi fikirSen bunu okumadin mi orc
hayatımda duydugum en saçma şeyDenedim onu inferlite bolumu icin hatta dedimki nikahim o tarihte yapildi ama biz 2 yildir ayni evde yasiyoruz deniyoruz falan evlilik cuzdani istio
ikincide biraz daha rahat mısın peki? mesela iğnenin yan etkileri yine aynı mı yoksa daha az yaşıyor musun? nasılsın?İlkinde insan çok heycanlanıyor
geçmiş olsun sen yorma kendini bi de maske tak :)Kv ameliyat oldu yarın konuşuruz sizle
İlkinde çok ümitlenmiştim her belirtiyi hamileliğe yormuştum. 8-9. Gün hemen test yapmıştım çift çizgi çıktı diye baya ümitlenip eşime sürpriz hediye hazırlama işine girişmiştim. Ama iğnenin etkisi olabileceğini forumda gördüm sonradan. Tam 14. Gün regl olunca bunun da kesin bir yol olmadığını gördüm. Bu seferkinde o yüzden biraz daha rahatım. Çünkü biliyorum ki çoğu belirti iğneden. Umarım bu seferki farklı olur ne çok ümit ne ümitsizlik ah o dengeyi bi tutturabilsekikincide biraz daha rahat mısın peki? mesela iğnenin yan etkileri yine aynı mı yoksa daha az yaşıyor musun? nasılsın?
Ölüyorum valla kızlar iki kere acile gittim bugün ilaç vermiyorlar meyve nane limon iç diyolar ciğerlerim yerinden çıkacak gibi teşekkür ederim bu aradageçmiş olsun sen yorma kendini bi de maske tak :)
Tarçın çörekotunu nasıl kullanıyorsunuz acaba ? Bu ay klomene başladım ama düzgün büyümemişler çarşamba tekrar çağırdı doktor. Eğer işe yarıyorsa bi deneyeyimBende burda okuduklarimla yaptım tarcin corekotu bal bana yaradi en azindan yumurtalarim buyudu kendiliginden bide meryem ana otu fatma ana eli diyede bilinior
Yaa neyin varÖlüyorum valla kızlar iki kere acile gittim bugün ilaç vermiyorlar meyve nane limon iç diyolar ciğerlerim yerinden çıkacak gibi teşekkür ederim bu arada
Ben hepsini önceden okudum o yüzden şuan baya rahatım. Baya regl olcak gibi ağrım var asla umursamıyorum. İnşallah günler yaklaştıkça da aynı rahatlıkta olabilirim peki ikinci iğnede de aynı yan etkileri yaşadın mı sen?İlkinde çok ümitlenmiştim her belirtiyi hamileliğe yormuştum. 8-9. Gün hemen test yapmıştım çift çizgi çıktı diye baya ümitlenip eşime sürpriz hediye hazırlama işine girişmiştim. Ama iğnenin etkisi olabileceğini forumda gördüm sonradan. Tam 14. Gün regl olunca bunun da kesin bir yol olmadığını gördüm. Bu seferkinde o yüzden biraz daha rahatım. Çünkü biliyorum ki çoğu belirti iğneden. Umarım bu seferki farklı olur ne çok ümit ne ümitsizlik ah o dengeyi bi tutturabilsek