- 12 Ocak 2024
- 460
- 89
- 29
Neden çekmiyorlarO degilde bana rahim filmi cekmiyolar ya ben istiyorum amaaa
Sen bunu okumadin mi orcBendee valla meraktayim suprizmi yapicak neyapicak ben trendyolda mum gordum yakinca baba oluyorsun yaziyor insallah birgun bende hamile kLdigimda aksam yemeği hazirlayip o mumu masaya koyucam esim yemeğe oturdugunda onu da yakicam onune koyucam bi kutuya ultrason test birde emzik koyup vericem video cekicem ultrason kagidini alana kadar soylemicem
Neden çekmiyorlarmışO degilde bana rahim filmi cekmiyolar ya ben istiyorum amaaa
1 yillik evli olmam gerekiyormus nebilim oyle dedi ozel bi hastane sartmi gercekten yani 1 yila kadar ogrenmis olurdum sorunum var belki tuplerim kapalı cok sacmaaaNeden çekmiyorlar
Evet bana da sormuştu 1 sene geçmeden vermiyorlar çünkü her ay hamile kalma ihtimali artıyormuş 1 ay %15 2 ay 25 6 ay 50.. gibi o yüzden %100ü denemeden yapmıyolar1 yillik evli olmam gerekiyormus nebilim oyle dedi ozel bi hastane sartmi gercekten yani 1 yila kadar ogrenmis olurdum sorunum var belki tuplerim kapalı cok sacmaaa
Aslında gel evlilik tarihine bakalım demiyorlar 1 senedir deniyoruz desen bakmazlar mıbenim ailemde erken menapoz var ben bunu doktoruma anlattim oyuzden yardimci oldu bana catlatma ignesine vs yoksa beni takmio kimse simdilik
Bu kaçıncı çatlatma iğnesi denemesi ilk mibenim ailemde erken menapoz var ben bunu doktoruma anlattim oyuzden yardimci oldu bana catlatma ignesine vs yoksa beni takmio kimse simdilik
İlk canım evetBu kaçıncı çatlatma iğnesi denemesi ilk mi
Anladım canım kaç aydır deniyorsunuzDenedim onu inferlite bolumu icin hatta dedimki nikahim o tarihte yapildi ama biz 2 yildir ayni evde yasiyoruz deniyoruz falan evlilik cuzdani istio
İlkinde insan çok heycanlanıyorİlk canım evet
Resmi evraklar oldugu icin devlet izin vermiomus bir yıl oncesi net tarih ve fotokopisini istiolar sistem farkliAslında gel evlilik tarihine bakalım demiyorlar 1 senedir deniyoruz desen bakmazlar mı
İlk gunden beriAnladım canım kaç aydır deniyorsunuz
Hmm doğru dedin ben onu atlamışımResmi evraklar oldugu icin devlet izin vermiomus bir yıl oncesi net tarih ve fotokopisini istiolar sistem farkli
Ah ah bende..İlk gunden beriyani bilmiyorum bir yerde problem var mutlaka var ama nerde olldugunu bulamiyorum
Evet herseyi adetmi gebelikmi diyorum butun belirtileri yasiyorum dibine kadar ama igne etkisinden tabiki Alah buyuktur dilerim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinİlkinde insan çok heycanlanıyor
Sen nerde yasiyosun nekadarlik evlisinAh ah bende..