• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Bendee valla meraktayim suprizmi yapicak neyapicak ben trendyolda mum gordum yakinca baba oluyorsun yaziyor insallah birgun bende hamile kLdigimda aksam yemeği hazirlayip o mumu masaya koyucam esim yemeğe oturdugunda onu da yakicam onune koyucam bi kutuya ultrason test birde emzik koyup vericem video cekicem ultrason kagidini alana kadar soylemicem😂😂🙈
Sen bunu okumadin mi orc😂

Bana inferlite bolumu bile bakmio 1 yil evli olucakmisimda oyle bakicaklarmis😂

1 yillik evli olmam gerekiyormus nebilim oyle dedi ozel bi hastane sartmi gercekten yani 1 yila kadar ogrenmis olurdum sorunum var belki tuplerim kapalı cok sacmaaa
Evet bana da sormuştu 1 sene geçmeden vermiyorlar çünkü her ay hamile kalma ihtimali artıyormuş 1 ay %15 2 ay 25 6 ay 50.. gibi o yüzden %100ü denemeden yapmıyolar

😂benim ailemde erken menapoz var ben bunu doktoruma anlattim oyuzden yardimci oldu bana catlatma ignesine vs yoksa beni takmio kimse simdilik😂😂

Denedim onu inferlite bolumu icin hatta dedimki nikahim o tarihte yapildi ama biz 2 yildir ayni evde yasiyoruz deniyoruz falan evlilik cuzdani istio

Back