- 12 Ocak 2024
- 460
- 89
- 29
14. Gün sana en doğru sonucu verir inşallahEvet herseyi adetmi gebelikmi diyorum butun belirtileri yasiyorum dibine kadar ama igne etkisinden tabiki Alah buyuktur dilerim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14. Gün sana en doğru sonucu verir inşallahEvet herseyi adetmi gebelikmi diyorum butun belirtileri yasiyorum dibine kadar ama igne etkisinden tabiki Alah buyuktur dilerim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
İstanbuldayım ben 4 yıllık evliyim ama 6 aydır deniyoruz bir kimyasalım varSen nerde yasiyosun nekadarlik evlisin
Oo mahsallah Rabbim evine bebek sesi bebek kokusu nssip etsin insallah bu sefer yuzun gulerrİstanbuldayım ben 4 yıllık evliyim ama 6 aydır deniyoruz bir kimyasalım var
Pendikte yüzyıla gidiyorum ben şimdilik çok memnunum çok güzel açıklıyor anlatıyor her şeyiBen de istanbul hangi hastaneye gidiosun doktorundan memnun musun
Sana da canım benim inşallah beklentilerimizi boşa çıkarmasın rabbimOo mahsallah Rabbim evine bebek sesi bebek kokusu nssip etsin insallah bu sefer yuzun gulerr
Amin canım benim insallahhSana da canım benim inşallah beklentilerimizi boşa çıkarmasın rabbim
Sen hangi yakada oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsunBen de istanbul hangi hastaneye gidiosun doktorundan memnun musun
Anladım canım dr dan memnun musunAvrupa başakşehir çam sakura şehir hastanesi
Devlete gidiyorum simdilikAvrupa başakşehir çam sakura şehir hastanesi
Zaten özelde de dediğin gibi bir sene bekle diyorlar ben 4 yıllık evli olduğum için bir yıl geçti dedim deneyeliDevlete gidiyorum simdilik
2.doktorum ve cok memnunum Allah razi olsun ondan once bi doktora gittim hicbiseyin yok zamanla olur dedi inferliteye gittim en azindan tahlil yapin adetimin ucuncu gunu rica ettim falan yapariz ama bisey yapamayiz sonuclarina bir yil tam dolsun ogun gel dediler yinede muayne ettiler ogun yumurtaligin yok sen gebe olamazsin vakit kaybetme git tupbebek yap sen dediler bende cok agladim bir gece boyunca surekli agllsdim krndimi caresiz hissettim muayneden sonra hormon testi yaptilar gel ysrin sonuclarini al ama umudumyok dedi kadin bana buda kanuni diye bi hastaneAnladım canım dr dan memnun musun
Ya bazen gerçekten karşıdaki insanı hiç düşünmeden konuşuyorlar reglin düzenli mi şimdiye kadar bir sorun yaşadın mıSabaha kadar bekledim uyuyamadim hemen hastaneye gittim test sonucunu ogrenmeye dediki ultrasonda oyle gorundu ama tahlillerinde hepsi normal..
Duzenli sadece cok agrili cok sancili iki buklum oluyodum oda yumurtaliktaki enfeksiyondanmiş o antibiotikleri kullndigim ay ne adet agrisi hissettim nede adet oldugumu hayatimds ilk defa okadar rahat adet gecirmisimdir vallahiYa bazen gerçekten karşıdaki insanı hiç düşünmeden konuşuyorlar reglin düzenli mi şimdiye kadar bir sorun yaşadın mı
Reglin düzenliyse enfeksiyon da geçtiyse hiç sıkıntı yapma her regl olan kadının hamile kalma ihtimali her zaman vardır devlet hastanesindekiler öyle diyorlar hep kötüyü söylüyorlarOkadar kiricilar insan zaten gittiginde pskolojik olarak iyi deil bide uzerine boyle konusmalar hadsizce..dediki devlette tup bebek cok gec sana sira gelene kadar kac yillik evliler falan var falan bende dedimki devlette tüp bebek istemiyorum ki ben durumumuz el veriyor ozelde yaparim oyle bi durumda ben sadece muayne olmak istedim arastirma hastanesiydi daha iyi ilgilenirler buyuk hastane tahlillrr vs nebilim boyle biseyle karsilasicagimi hic dusunmemistim