Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Meryem ana otunu doğum sırasında da duymuştum daha kolay mı doğuruyomuşsun ne oyle bisey
Evet sancım gelince iciyosun yarim saat sonra o dogumda gebe kalmak icin de iciosun otunuda meryem suresi okuyup uzerinde hic cikarmadan hamile kalana kadar tasiyosun hamile kalinca direk cikartiosun dusuk riski yapiomus

Gerçekten çok anlık değişiyor sonuçları erkeklerin
O nasil oluyor biliormusun teste gitmeden iki uc gun once beraberlik olmuycak o surede ceviz findik biseyler yiycek testen onceki surecte iki uc gun gecince vericek sonuclar etkilio bu sekilde yengem hastane calisiyor oyle soylemisti

Evet sancım gelince iciyosun yarim saat sonra o dogumda gebe kalmak icin de iciosun otunuda meryem suresi okuyup uzerinde hic cikarmadan hamile kalana kadar tasiyosun hamile kalinca direk cikartiosun dusuk riski yapiomus
Ben bunu deniycem. Annemin bir arkadaşı da zemzem getirdi sağolsun. 36. Saatte münasebetten önce abdest alıp onu içtim. Meryem otunu da deniycem

O nasil oluyor biliormusun teste gitmeden iki uc gun once beraberlik olmuycak o surede ceviz findik biseyler yiycek testen onceki surecte iki uc gun gecince vericek sonuclar etkilio bu sekilde yengem hastane calisiyor oyle soylemisti
Aynen ama bize dr ceviz fındık çok yemesin ki etkilemesin sonucunu demişti. Normal rutine devam edin sadece 3 gün cinsel perhiz demişti

Meryemotu bir gun once suyu koyuyosun o kucucuk ot surahide kocaman oluyor sok olmustum tadi kotu degil tarcinimsi erkekte sperm kalitesi icin kadinda yumurtalik icin ama adetten sonra yumurtlamaya yakin uc gun iciyosun yumurtlama gunu icip birakiosun hergun icilen bisey degil yani birliktelikten once bir bardak sen bir bardak esin bir surahide yetiyor otun bi tanesi yeterli gelio yani

X