Aldinmi testt bekleseydin bi kac gun zor olur boyle senin icin beklemek zor oluor ama bikac gun daha bekleyip baslasaydinBen bugün test yapmaya başladım. Negatif görene kadar yapıcam. Negatiften 2 gün sonra direk kana gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldinmi testt bekleseydin bi kac gun zor olur boyle senin icin beklemek zor oluor ama bikac gun daha bekleyip baslasaydinBen bugün test yapmaya başladım. Negatif görene kadar yapıcam. Negatiften 2 gün sonra direk kana gidicem
Meryem ana otunu doğum sırasında da duymuştum daha kolay mı doğuruyomuşsun ne oyle biseyBende burda okuduklarimla yaptım tarcin corekotu bal bana yaradi en azindan yumurtalarim buyudu kendiliginden bide meryem ana otu fatma ana eli diyede bilinior
Sarap tadiminaaa vay beBenimki 2 kere yaptırdı. İlkinde bozuk çıktı bilmiyorduk. Bir gün öncesinde şarap tadımına gitmiştik. Orda şarap içmişti. O yüzden sonuçlar baya kötü çıktı. 3-4 gün sonra tekrar yaptırdık düzeldi
Yok yok kafam rahat her gün yapcam negatif gördüğümde bırakcamAldinmi testt bekleseydin bi kac gun zor olur boyle senin icin beklemek zor oluor ama bikac gun daha bekleyip baslasaydin
Gerçekten çok anlık değişiyor sonuçları erkeklerinBenimki 2 kere yaptırdı. İlkinde bozuk çıktı bilmiyorduk. Bir gün öncesinde şarap tadımına gitmiştik. Orda şarap içmişti. O yüzden sonuçlar baya kötü çıktı. 3-4 gün sonra tekrar yaptırdık düzeldi
Yok yok çok az içmişti valla toplasan 2 kadeh etmezSarap tadiminaaa vay be
Evet sancım gelince iciyosun yarim saat sonra o dogumda gebe kalmak icin de iciosun otunuda meryem suresi okuyup uzerinde hic cikarmadan hamile kalana kadar tasiyosun hamile kalinca direk cikartiosun dusuk riski yapiomusMeryem ana otunu doğum sırasında da duymuştum daha kolay mı doğuruyomuşsun ne oyle bisey
Siz yaptırdınız mı?Gerçekten çok anlık değişiyor sonuçları erkeklerin
O nasil oluyor biliormusun teste gitmeden iki uc gun once beraberlik olmuycak o surede ceviz findik biseyler yiycek testen onceki surecte iki uc gun gecince vericek sonuclar etkilio bu sekilde yengem hastane calisiyor oyle soylemistiGerçekten çok anlık değişiyor sonuçları erkeklerin
Ben bunu deniycem. Annemin bir arkadaşı da zemzem getirdi sağolsun. 36. Saatte münasebetten önce abdest alıp onu içtim. Meryem otunu da deniycemEvet sancım gelince iciyosun yarim saat sonra o dogumda gebe kalmak icin de iciosun otunuda meryem suresi okuyup uzerinde hic cikarmadan hamile kalana kadar tasiyosun hamile kalinca direk cikartiosun dusuk riski yapiomus
Evet varikosel denildi değerleri bi kötü çıktı sonra bidaha verdi o da çok da kötü değil dediler. Bilmiyorum o yüzden mi tutmuyor ama Ben eğer bu ay da tutmazsa rahim filmi çekineceğim umarım gerek kalmazSiz yaptırdınız mı?
Aynen ama bize dr ceviz fındık çok yemesin ki etkilemesin sonucunu demişti. Normal rutine devam edin sadece 3 gün cinsel perhiz demiştiO nasil oluyor biliormusun teste gitmeden iki uc gun once beraberlik olmuycak o surede ceviz findik biseyler yiycek testen onceki surecte iki uc gun gecince vericek sonuclar etkilio bu sekilde yengem hastane calisiyor oyle soylemisti
Benim 3 ay tutmazsa ondan sonra çektiricemRahim filmi cektirdiniz mi siz benim tutmazsa ben cektirmek istiyorum ya
Aslan pençesi otu da çok iyiymiş ben bı ay onu içtim her iki yumurtalık da aktifleşmiş dedi drBen bunu deniycem. Annemin bir arkadaşı da zemzem getirdi sağolsun. 36. Saatte münasebetten önce abdest alıp onu içtim. Meryem otunu da deniycem
Ben de çektirmedim ama bu ay da tutmazsa mutlaka gel çekelim dediBenim 3 ay tutmazsa ondan sonra çektiricem