Sen de pazartesi yaparsın testini dimiiHerkeste olan akinti bende yok hic hemde bende onu sorucaktim akintisi varmi diye
Ayynen benim de ilişki aşırı zorlandımBende geçen ayki iğnemde çok kasık ağrısı yaşamıştım hatta ilişkide bile dayanılmaz ağrı oldu
Tam 5 gün var aramızda. O zaman salı yapacaksın testi? Ben de cumartesiEvet 4 ocakta olmusum
Evet canım insallahSen de pazartesi yaparsın testini dimii
Tam 5 gün var aramızda. O zaman salı yapacaksın testi? Ben de cumart
Bende oyle oldu ben buyutmek icin ilac kullanmadim meselaBen bu ay biraz bitkisel şeyler de denedim. Hatta dr bile şaşırdı bir şey mi kullandın dedi. Umarım faydası olur
Öyle bir belirtim yok hiç
Yok ben üşüyorum ya
Gerçekten işe yarıyormuş yorumlarda okuyordum da hiç ihtimal vermemiştimBende oyle oldu ben buyutmek icin ilac kullanmadim mesela
Evde derece varsa bi ölçsene belki o yüzden üşüyorsundurYok ben üşüyorum ya
Ben evde gorup kan veririm hemen cikarsa insallah Rabbim nasip eder insallah hepimize nasibimizde varsa olucak insallahBu arada geçen ay 12. Güne kadar testim pozitifti benim 14. Gün negatife döndü 14 günden önceki testler bayağı yanıltıcı oluyor
Dereceyi bebek olunca alicamEvde derece varsa bi ölçsene belki o yüzden üşüyorsundur
Ben bugün test yapmaya başladım. Negatif görene kadar yapıcam. Negatiften 2 gün sonra direk kana gidicemBen evde gorup kan veririm hemen cikarsa insallah Rabbim nasip eder insallah hepimize nasibimizde varsa olucak insallah
Ben de üşüyorum ya aynı senin gibi el ayak buz. Dereceyi bulamadım bulsam bakıcamCiddi usuyorum ama ellerim falan buz gibi benim bu igne herkesi yakmış beni usutuo
Bende burda okuduklarimla yaptım tarcin corekotu bal bana yaradi en azindan yumurtalarim buyudu kendiliginden bide meryem ana otu fatma ana eli diyede biliniorGerçekten işe yarıyormuş yorumlarda okuyordum da hiç ihtimal vermemiştim
Benimki 2 kere yaptırdı. İlkinde bozuk çıktı bilmiyorduk. Bir gün öncesinde şarap tadımına gitmiştik. Orda şarap içmişti. O yüzden sonuçlar baya kötü çıktı. 3-4 gün sonra tekrar yaptırdık düzeldiKızlar peki eşiniz hiç sperm testi yaptırdı mı ?