Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Ben bu ay biraz bitkisel şeyler de denedim. Hatta dr bile şaşırdı bir şey mi kullandın dedi. Umarım faydası olur

Bu arada geçen ay 12. Güne kadar testim pozitifti benim 14. Gün negatife döndü 14 günden önceki testler bayağı yanıltıcı oluyor

Bu arada geçen ay 12. Güne kadar testim pozitifti benim 14. Gün negatife döndü 14 günden önceki testler bayağı yanıltıcı oluyor
Ben evde gorup kan veririm hemen cikarsa insallah Rabbim nasip eder insallah hepimize nasibimizde varsa olucak insallah

Ciddi usuyorum ama ellerim falan buz gibi benim bu igne herkesi yakmış beni usutuo

Gerçekten işe yarıyormuş yorumlarda okuyordum da hiç ihtimal vermemiştim
Bende burda okuduklarimla yaptım tarcin corekotu bal bana yaradi en azindan yumurtalarim buyudu kendiliginden bide meryem ana otu fatma ana eli diyede bilinior

Kızlar peki eşiniz hiç sperm testi yaptırdı mı ?
Benimki 2 kere yaptırdı. İlkinde bozuk çıktı bilmiyorduk. Bir gün öncesinde şarap tadımına gitmiştik. Orda şarap içmişti. O yüzden sonuçlar baya kötü çıktı. 3-4 gün sonra tekrar yaptırdık düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…