Aminn insallahhHoşbuldumm güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim umarım isteyen herkes bebişini sağlıkla kucağına alır
Evettt ben de çok merak ediyorum ne hissediyor neler yapıyor kocasına söyledi mi aşırı meraktayımYalniz suan net aramizda bir tane gebe var oda bizden kacti cok merak ettigim seylrr var dinlenme moduna gecti galiba
Ben de çok yeniyim 9 ocak 12:00 iğnemi oldum. Bekliyorum biraz ağır yaşıyorum iğnenin etkileriniSiz ne zaman olmuştunuz iğne
Her gün soruyorumBugun belirtilerimi yaziyim size. Sağ kasığım anlık igne batmalari ayni devam mide ekşimesi ayni devam kabizlik aynı gögsüme giren sancılar anlık bas dönmesi yuzumde cikan bikac sivilce .. sabah yine karın ağrısı sanirim ben adete dogru gidiyorum
Hamilelikle benzer aslında umarım hamilesindirBugun belirtilerimi yaziyim size. Sağ kasığım anlık igne batmalari ayni devam mide ekşimesi ayni devam kabizlik aynı gögsüme giren sancılar anlık bas dönmesi yuzumde cikan bikac sivilce .. sabah yine karın ağrısı sanirim ben adete dogru gidiyorum
Bendee valla meraktayim suprizmi yapicak neyapicak ben trendyolda mum gordum yakinca baba oluyorsun yaziyor insallah birgun bende hamile kLdigimda aksam yemeği hazirlayip o mumu masaya koyucam esim yemeğe oturdugunda onu da yakicam onune koyucam bi kutuya ultrason test birde emzik koyup vericem video cekicem ultrason kagidini alana kadar soylemicemEvettt ben de çok merak ediyorum ne hissediyor neler yapıyor kocasına söyledi mi aşırı meraktayım
Sende unutkanlikta basladi b12 de sikintiiHer gün soruyorumsen iğneni ayın kaçında olmuştun
Kasık ağrısı bende geçti hiç kalmadı.Bugun belirtilerimi yaziyim size. Sağ kasığım anlık igne batmalari ayni devam mide ekşimesi ayni devam kabizlik aynı gögsüme giren sancılar anlık bas dönmesi yuzumde cikan bikac sivilce .. sabah yine karın ağrısı sanirim ben adete dogru gidiyorum
Off cidden yaa zaten iyice gitti benim kafaSende unutkanlikta basladi b12 de sikintii
Suanlik kalmadı bir iki gun sonra baslicak tekrardan benimde oyleydi ilk gunler agriyodu 4-5 yoktu 6 hafif baslamaya basladi bidahada durmadiKasık ağrısı bende geçti hiç kalmadı.
3 ocakta oldun yani9.günüm bugun canım
Ağzını hayra açSuanlik kalmadı bir iki gun sonra baslicak tekrardan benimde oyleydi ilk gunler agriyodu 4-5 yoktu 6 hafif baslamaya basladi bidahada durmadi
Yook 4 ocakta oldum kız 3 ocakta olmadim ben dur bi bakiyim3 ocakta oldun yani
Bende geçen ayki iğnemde çok kasık ağrısı yaşamıştım hatta ilişkide bile dayanılmaz ağrı olduBen de çok yeniyim 9 ocak 12:00 iğnemi oldum. Bekliyorum biraz ağır yaşıyorum iğnenin etkilerini
Evet 4 ocakta olmusumYook 4 ocakta oldum kız 3 ocakta olmadim ben dur bi bakiyim