- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
İnşallah yapmaya çalışırım Allah razı olsunKimyasal ve dış gebelik o iki gunde bir verilen kan degerinde belli oluyor zaten iyi dusun oyle dusunme bebegim benimlesin biliyorum debirde hergun okuyabiliyorsan meryem suresi oku okuyamiyorsan telefonundan ac karnına koy telefonu Allahim insallah yardim edicek
Hepinize ediyorum canimHamilelerin duasi kabul olur bizede dua et insalalh bizde hayirli haberler alalım
Hepinize nasip olsun inşallahBöyle stres yaparsan ikinize de zarar verirsin biraz bırak o tarafı ve şuanının tadını çıkar
Senden de canım benimİnşallah yapmaya çalışırım Allah razı olsun
Yapıyorum yapıyorum bakalım bu geçince ne bekliyor beniKendini sıcak tut ayaklarina patik terlik giy yelek giy uzerine ince giyinme cok evde bikac gun idare ed hafifliycek sonra insallah
Ben soyliyim sana kabızlık.. sanirim en zorlayici yanı buYapıyorum yapıyorum bakalım bu geçince ne bekliyor beni
Eyvah! En korktuğumBi iki gun icinde ishal olucaksindır yediklerine dikkat et bi gun sonra kabizlik basliycaktir
Yumuşak şuan olsa hissederim zatenBirde karnın sertmi yumusak mi hafif bastirinca falan bi bakarmisin cok bastirma he hafif yani
HoşgeldinAranıza yeni katıldım kızlar merhaba :) dün 2. Ovitrelle iğnemi oldum ilki maalesef olumlu sonuç vermedi. İğneden olumlu sonuç alanlar gün aşırı ilişki mi yoksa her gün mü olmuştu?
Butterfly senin canım tabiki bebek buyudukce karnimizda buyucek ve sertlesicek ama suan nasil onu merak ediyorum bendeYumuşak şuan olsa hissederim zatensertleşiyor mu sonradan
Kanka sen benim gibi dibine kadar yasiycaksin belirtileri belli olduEyvah! En korktuğumbende ibh var valla yanarım. Ben iyi düşünüyorum sürekli mide bulantım yavas yavas hafifliyor heralde. Sıradakine henüz hazır diilim
Hergun iliski pek fazla önerilmiyor sperm kalitesi düştügü icin bir gun arayla ve ozellikle sabah tercih edebilirsin esine keciboynuzu pekmezi var sabahlari bi tatli kasigi falan sende beslenmene dikkat et havuç ye bol bol yumurta catlatmaya en guzel yarayanlardan birisi hergun yumurta ye pismis yada haslanmiş kahvaltini duzenli yap gecistirme ayakustu yani sebze meyve yesillik agirlikli beslenmeye calis ispanak gibi falan maydanoz ve hurma kesinlikle suan yeme dusuk riski var onlarda bacaklarini uzatma karnina dogru cekip uzan uzandigin zamanlarda gerisi takdiri ilahi insallah olumlu sonuc olarak döner bebişin sımsıkı tutunur sana bende catlatma ignesinde beklemedeyim henuz gebelik yok daha ama benim burda okuduklarim doktorumun soyledikelri tecrubeli olanlardan duyduklarim insallah sanada fayda sağlar hosgeldin aramızaaAranıza yeni katıldım kızlar merhaba :) dün 2. Ovitrelle iğnemi oldum ilki maalesef olumlu sonuç vermedi. İğneden olumlu sonuç alanlar gün aşırı ilişki mi yoksa her gün mü olmuştu?
Aynen ben ayvayı yedim ciddenKanka sen benim gibi dibine kadar yasiycaksin belirtileri belli oldu