İnşallah güzel sonuç çıkar canım hayırlısıylaBen biraz önce kan testi verdim 2 saate çıkar dedi
Canım bugün kaçıncı gün iğne gününü saymadan.Saat 9 gibi yaparım
Pko da yok 2 defa gebe kaldım biri dış gebelik oldu birisi kimyasal ekim ayında da değerim 9 çıktı akşamına adet oldum bilmiyorum bazen çok kötü hissediyorum kimseyi görmek istemiyorumCanım bak bende pko var femara kullandığımı 2.ayında gebe kaldım pıhtılaşmadan düştü.sonra 4 ay sonra yine kaldım femara yla oda düştü pıhtılaşma varmış mal doktor teste başta göndermedi yani eğer başka sorunun yoksa pko ise ve eşte sorun yoksa pko hiç sorun değil oluyor
15Canım bugün kaçıncı gün iğne gününü saymadan.
İnşallah canm ya pek ümidim yok ama bakalım güzel haberi alırımİnşallah güzel sonuç çıkar canım hayırlısıyla
Canm nekadar var adeteBu da bozuk çıktı umudum yok zaten adeti beklicem
Seni çok iyi anlıyorum. Buradaki bütün kadın arkadaşlarımız da seni çok iyi anlıyor canım benim. Sürecin uzun olması, sonucu hemen alamıyor olmamız çok yıpratıcı. Ama umut etmeyi bırakma. Ben de hep negatif gördü im 3 senedir. Olmamıştı hiç ben de . Bir doktor 6 ayı mı gereksiz aldı götürdü. Ben öyle düşündüm yani ama sonra dedim var demek ki bunda da bir hayır. Hep zamanının yerinde ve hayırla olmasını diledim. Sen biraz daha bekle canım. Hiç düşünme. 2-3 gün daha bekle ve kan ver. Benim de ilki negatif çıktı. İnanamadım sonra sonuca. Senin de olacak inşallah hayırlısıyla. İnancını yitirme. Ama çok düşünce girdabına girip psikolojini etkilemePko da yok 2 defa gebe kaldım biri dış gebelik oldu birisi kimyasal ekim ayında da değerim 9 çıktı akşamına adet oldum bilmiyorum bazen çok kötü hissediyorum kimseyi görmek istemiyorum
Normalde 19 AralıkCanm nekadar var adete
Çok umutluydum bu ay negatif görünce yıkıldım sanki benimde 1 buçuk yıl olduSeni çok iyi anlıyorum. Buradaki bütün kadın arkadaşlarımız da seni çok iyi anlıyor canım benim. Sürecin uzun olması, sonucu hemen alamıyor olmamız çok yıpratıcı. Ama umut etmeyi bırakma. Ben de hep negatif gördü im 3 senedir. Olmamıştı hiç ben de . Bir doktor 6 ayı mı gereksiz aldı götürdü. Ben öyle düşündüm yani ama sonra dedim var demek ki bunda da bir hayır. Hep zamanının yerinde ve hayırla olmasını diledim. Sen biraz daha bekle canım. Hiç düşünme. 2-3 gün daha bekle ve kan ver. Benim de ilki negatif çıktı. İnanamadım sonra sonuca. Senin de olacak inşallah hayırlısıyla. İnancını yitirme. Ama çok düşünce girdabına girip psikolojini etkileme
Seni çok çok iyi anlıyorum ben adet bekliyorum ve artık tüp bebeğe başlayacam.gelecrk ay gebe kalacağımı bilsem yine mecalim yok 15 aydır.Ondan bahçeci ye başlayacam inşallah yaPko da yok 2 defa gebe kaldım biri dış gebelik oldu birisi kimyasal ekim ayında da değerim 9 çıktı akşamına adet oldum bilmiyorum bazen çok kötü hissediyorum kimseyi görmek istemiyorum
Ümidini kesme belki var canmCanm nekadar var adete
Benim de 15 ay oluyor tüp bebek fiyatlarıni arastirmissindir ne diyolar aşağı yukarı benimde mecalim yok senin gibiSeni çok çok iyi anlıyorum ben adet bekliyorum ve artık tüp bebeğe başlayacam.gelecrk ay gebe kalacağımı bilsem yine mecalim yok 15 aydır.Ondan bahçeci ye başlayacam inşallah ya
50 bin hastane 25 30 bin de ilaçlar ve dondurma ücreti de 10 12 bin bayağı fazla ama mecalim yok.Artık tüp yapcazBenim de 15 ay oluyor tüp bebek fiyatlarıni arastirmissindir ne diyolar aşağı yukarı benimde mecalim yok senin gibi
Pozitif çıktı hamileyim canmİnşallah güzel çıkar
Merhaba bende pcos var ilk 3 ay sadece duphaston kullandım daha sonra çatlatma verdi doktorum klomen kullandım 18 mm olunca da ovitrelle oldum 30 kasımda. 14. Ve 15. Gün yani bugün test yaptım negatif çıktı. Adet de olmadım artık pozitif olmaz mı ? Bu arada bebeğinizi sağlıkla alın inşallah kucağınızaKızlaaaar test yaptım pozitif çıktıııııhala inanamıyorum gerçekten iğneden sonra 17. Gün yaptım test, yani dün yaptım. Beta oldukça yüksek çıktı, idrarda da çıktı gerçekten erken yapılan testler çok yanıltıcı oluyormuş. Pazartesi çağırdı doktor muayeneye gidicem. Allahım tamamıyla sağlıkla büyümesini nasip etsin. İsteyen herkese sağlıkla göndersin emanetini inşallah
Aynen valla haklısın bı 100 bin lirayı gözden çıkartmak lazım inşallah tutar canımTabi ocakta bu fiyatlar 2 katı olacak.Ondan ben gitmek istiyorum bian önce adet gelse de
Aynı durumdayız çatlatmadan sonra 15. Günüm ve negatif idrar testi. Umudum kalmadıEvet bende öyle düşünüyorum çok umutluydum çok kötü hissediyorum
Hayırlı olsun kaçıncı gununduPozitif çıktı hamileyim canm
Bence adete hazır olmalıyız artık pozitife dönmez bence Allah'ım en kısa zamanda bize de sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinAynı durumdayız çatlatmadan sonra 15. Günüm ve negatif idrar testi. Umudum kalmadı