Bazen gecike biliyor kan mı verdinBenim negatif ama haşa regli olmadım neden olmadım sizce
Merhaba tam 9. Gün vermişsiniz 0.1 çıkmış sanıdım bende verdim 3.3 çıktı sizde yükselme oldu mu gebelik oldu mu acaba merak ettimYaaa biliyo musun daha az önce arkadaşıma mesaj atarken aynı kasık ağrısı tarifini yaptımbenim aklıma takılan şey 25 kasımda iğne oldum 4 aralıkta kan vermiştim kan sonucumu ekliyorum bak hiç beta değeri yok yani utanma belası az biraz yüksek çıksaydı bari iğnenin etkisi bile kalmamış benim bu regl belirtisi muhtemelen, kendimi daha fazla ümitlendirmeyeceğim . Allah vaktinde sağlıkla göndersin emanetini inşallah
Bende ilk kez çatlatma iğnesi denedim adetime 4 gün var çatlatma iğnesi olalı 10 gün oldu ozellikle iki gündür göğüs hassasiyeti çok fazla ucu falan sızlıyor arada kasıklarıma ağrı gelio test yaptım negatif erken mi yaptım ki positife döner mi bilmiyorumAmin inşallahpazartesi tekrar test görücez ama ben çok rahatım hiç stres falan yok ailem arkadaşlarım falanda diyor rahat ol zaten bende çok rahatım eyer saglıklı ise rabim nasip etiyse olur yoksa nasip de ne yapsan olmaz ama şöyle birşey var hiç bu durumdan haberi olmayan kuzenlerim beni arıyorlar seni rüyada gördüm dügünü yapıyorduk biliyoruz önce düyünü oldugunu ama diyoruz bunu niye tekrar düyün yapıyoruz falan herkese farklı rüyamda görmüşler bende bir kız bebek görmüştüm bir hafta önce nasip rabim dogru zamanında saglıkla sıhhatli Salih evlatlar nasip etsin
Siz şuan hamile misiniz aynı siz gibi iğnenin 10. Günü testlerin negatif çıkıo erken yaptım galiba ama dünden beri göğüs ağrım beni maddediyor ucuna dokunamiyorum bileCanım diyer aylarda öyle kasık agrısı olurdu bu farklıydı tabi bende bu ay çatlatma iğnesi farklı ondan etkileri farklı diyordu pek üzerime konduruyorum ben sadece diyer aydan farklı dedigim gibi el ayak yanması en ufak iş yapsam bile terliyorum bende kolayına terlemem birdr ignenin 15 günde gögüslerim gece kalktığımda sabah kalktımda inanılmaz agırmıştı ondan öncesi sadece dolgundu arada içten gelen agrı igneler gibi agrı oluyordu birdr affedersin çatlatma iğnesinden beri kabızlık yaşadım halende devam ediyor bence sen test için acele etmişsin rabim inşallah nasip etmiştir olmuştur sabret senin gibi test sonradan yükselenlerde oluyo inşallah seninkide öyledir
Şuan hamile misiniz aynı durumdayız sizinle belirtiler aynıMerhaba, bende de pcos var. Seninle aynı durumları yaşıyorum. Ben ilk defa çatlatma iğnesi yaptırdım. Pozitif veya negatif tam sonuç çıkması için en az 15-16 gün beklenmeliymiş. Bende erken test yaptırdım hiç bişe çıkmadı ama. Yani negatif çıkmıştı. Salı veya çarşamba yine test vereceğim. Negatif görürsem artık diğer tedavi için başlayacağım. Ben de çok meme hassasiyeti,kasık ağrısı, bel ağrısı oldu ama bunlar regl olacağım zamanda yaşadıklarım olduğu için ayırt edemiyorum.
Yaa canım mesajını okuyunca nasıl mutlu oldum içim biraz olsun rahatladı hayırlısıyla kucağına al inşallah bende de aynı belirtiler var iğneden sonra 10.günüm bende belirtilerden dolayı adet olucam diye moralim bozulmuştu mesajını okuyunca umut oldu gerçektenKızlaaaar test yaptım pozitif çıktıııııhala inanamıyorum gerçekten iğneden sonra 17. Gün yaptım test, yani dün yaptım. Beta oldukça yüksek çıktı, idrarda da çıktı gerçekten erken yapılan testler çok yanıltıcı oluyormuş. Pazartesi çağırdı doktor muayeneye gidicem. Allahım tamamıyla sağlıkla büyümesini nasip etsin. İsteyen herkese sağlıkla göndersin emanetini inşallah
Merhaba canım ben yazdıgım ay yani geçen oldu ama kimyasal oldu çatlatma iğnesi 17 günde evde test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim 116.7 çıktı 4 gün sonra tekrar vermemi istedi doktorum yaptıgımda 76,6 düşmüştü doktor kimyasal vajinal progestan bırak birkaç güne kanamayala atarsın çok agrın olursa gelirsin bu ay tekrar denedim şimdi 5 haftalık hamileyimSiz şuan hamile misiniz aynı siz gibi iğnenin 10. Günü testlerin negatif çıkıo erken yaptım galiba ama dünden beri göğüs ağrım beni maddediyor ucuna dokunamiyorum bile
Gözünüz aydın cnm hayırlısı baklm vardır vakti zamanı hayırlı zmaanda hak eden herkese nasip etsin mevlam benim 7 yaşında oğlum var cok kardeş istiyor bizde istiyoruz hayırlısı baklm nasip Allah'tan oğluma hamileyken göğsümde ağrı vardı öğrenmeden önce öyle anlamıştım şimdide agriyinva insan acaba dio bide iğneden mi dio ilk günler yoktu ağrı iki gündür varMerhaba canım ben yazdıgım ay yani geçen oldu ama kimyasal oldu çatlatma iğnesi 17 günde evde test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim 116.7 çıktı 4 gün sonra tekrar vermemi istedi doktorum yaptıgımda 76,6 düşmüştü doktor kimyasal vajinal progestan bırak birkaç güne kanamayala atarsın çok agrın olursa gelirsin bu ay tekrar denedim şimdi 5 haftalık hamileyimtesti doktorum 16 veya 17 günde yap diyo öbürtürlü yanlış sonuç verebiliyor boşa strese giriyorsunuz bende dokturumun dedigi gibi bekleyip yaptım beklemek zordur biliyorum ama sabır yapacak bir şey yok. bu ay 16 test yaptım evde pozitif çıktı kan verdim 209.0 çıktı doktorum 20 ocakta tekrar yap artış oluyormu diye yaptım 1630.0 çıktı doktorumu çok iyi artış olmuş 25 ocakta kontrole gel dedi yani dün keseyi gördük 5 haftalık herşey yolunda sıkıntı yok 2 hafta sonra kalp atışı için çagırdı öyle canım diyer yazımdada bahsetigim gibi olmayan aylar göuslerim dokununca falan agırırdı son vucut sıcaklığı olmazdı çatlatma iğnesi sonrası ben olmaya. İki ayımı çok takip ettim kendimi çok dinledim acaba oldumu diye olan atım nasıl oldu bende 31 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum sagda 2 yumurtam vardı tam 36 saat sonra agrım oldu yumurta çatladıgını anladım vucut sıcaklığı artmıştı yumurta çatladıktan 2 saat sonra sıcaklık düştü 2, 3 gün sonra tekrar başladı ellerim ayaklarım özelikle çok sıcaktı çatlatma ignesini tam haftasında yerleşme agrısı oldu hisetim yani baya yorgundu sag rahmim sag kalça falan çok agırıyordu belim yani 8 şubata denk geldi benim gögüslerim dolgun ama dokununca falan agrı yok taki test yapmama bir iki gün kala geceleri agrımıştı sonra akıntım olmuştu süt kesigi gibi halende artarak devam ediyor birde yerleşmeden bir kaçgün sonra iştahım artmıştı doymuyordum sürekli açtım halen öyle inşallah hep böyle olur bulantım falan olmaz benim deneyimlerim böyle canım herkesin kendine has belirtileri olur benimki böyle ama sana tavsiyem sakin ol ögrenince bitmiyor ne kadar erken ögrensem diye sabırsızlanıyoruz ama o iş öyle değil beta küçük çıktımı artış olacakmı acaba kimyasal mı acaba dış gebelik mi artış takip ediyon falan yani hep sabır gerektiriyor ben 16 gününde test yaptım anca 10 gün sonra keseyi görebildim o süreçte gerçekten stresli geçen ayımda kimyasal olunca korkuyordum ya keseyi görmesem falan ama çok şükür gördüm rabim saglıkla kucagıma almayı nasip etsin rabim bekleyen isteyen herkese nasip etsin sizede inşallah bu bizim imtihanımız rabim ne zaman dilerse o zaman olur sen elinden geleni yap dön Allah tan iste o inşallah tez zamanda nasip eder
Sagolun Allah razı olsunGözünüz aydın cnm hayırlısı baklm vardır vakti zamanı hayırlı zmaanda hak eden herkese nasip etsin mevlam benim 7 yaşında oğlum var cok kardeş istiyor bizde istiyoruz hayırlısı baklm nasip Allah'tan oğluma hamileyken göğsümde ağrı vardı öğrenmeden önce öyle anlamıştım şimdide agriyinva insan acaba dio bide iğneden mi dio ilk günler yoktu ağrı iki gündür var